jim_p Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Κατεβασε τον installer απο τη mozilla και ενημερωσε τον με το χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, jim_p είπε Κατεβασε τον installer απο τη mozilla και ενημερωσε τον με το χερι. Τελικά έτσι το έκανα.Απορώ όμως για ποιό λόγο μου έκανε αυτό το loop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Έχει γίνει κάτι τελευταία με το ublock & το youtube? Γιατί τις τελευταίες μέρες όταν ενώ έχω κλειστό το firefox το ανοίγω και πάω στο youtube στην αρχή μερικές φορές μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα από το ublock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Εχει γινει αυτο εδω, αλλα οχι μονο στο youtube, σε ολες τις υπηρεσιες της google https://www.ghacks.net/2021/04/01/here-is-the-easiest-way-to-get-rid-of-googles-before-you-continue-to-youtube-prompt/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά γιατι αυτή η ειδοποίηση υπάρχει το τελευταίο καιρό και παλιότερα δεν υπήρχε καν? Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να μην μην μου τη ξανα βγάλει κάθε φορά που ανοίγω τον firefox ακομα και αν έχω επιλέξει να σβήνονται τα cookies Κάθε φορά που κλείνω το firefox. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2021 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Γιατι τωρα προσφατα ηρθε στην google να αλλαξει (ξανα) τις ειδοποιησεις για τις υπηρεσιες της. Αυτο που ρωτας για τα cookies το εξηγει μια χαρα στο αρθρο του ghacks που παρεθεσα. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2021 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Θα μεινει τελικα το compact mode οταν ο ff περασει στο proton ui https://old.reddit.com/r/firefox/comments/mlfu0x/decision_to_remove_compact_mode_from_firefoxs_new/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Στις 6/4/2021 στις 8:21 ΠΜ, jim_p είπε Εχει γινει αυτο εδω, αλλα οχι μονο στο youtube, σε ολες τις υπηρεσιες της google https://www.ghacks.net/2021/04/01/here-is-the-easiest-way-to-get-rid-of-googles-before-you-continue-to-youtube-prompt/ Δεν δουλεύει ο τρόπος που περιγράφει στο firefox γιατί συνεχίζει και βγάζει το μήνυμα για προειδοποιήση στο youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Μηπως φταει το οτι εχεις ορισει να σβηνονται τα cookies οταν κλεινεις τον ff? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Παίδες τι χρειάζεται να κάνω στον Firefox για να μου κάνει στοίχιση στις σελίδες στο κέντρο (και όχι αριστερά)? Εξαρτάται τη σελίδα που επισκέφτομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Για βγαλε ενα screenshot που να φαινεται τι θες να κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) To forum το βγάζει οκ (έχω περασμένο το Blue and Night Theme). Επεξ/σία 14 Απριλίου 2021 από ribo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Αυτο δηλαδη να στο δειχνει στοιχισμενο στο κεντρο και σε οποιαδηποτε σελιδα? Δεν γινεται και ειναι αναλογα τη σελιδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mivas (myphone) Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Στις 14/4/2021 στις 9:47 ΠΜ, ribo7 είπε Παίδες τι χρειάζεται να κάνω στον Firefox για να μου κάνει στοίχιση στις σελίδες στο κέντρο (και όχι αριστερά)? Εξαρτάται τη σελίδα που επισκέφτομαι? Το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι αν υπάρχει κάποιο universal skin/theme στο πρόσθετο Stylish ή Stylus που να στοιχίζει τα πάντα στο κέντρο. Αλλά τα universal προφανώς δεν είναι βελτιστοποιημένα πάνω στα πάντα, οπότε πάντα θα υπάρχουν σελίδες που δεν θα φαίνονται πολύ καλά. Εναλλακτικά ίσως υπάρχει κάποιο πρόσθετο που να κάνει συγκεκριμένα αυτή τη δουλειά, αν και δεν γνωρίζω κάποιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Ff 88 σημερα https://www.ghacks.net/2021/04/19/here-is-what-is-new-and-changed-in-firefox-88-0/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα