Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναλόγως τι sites ανοίγεις, πόσα tabs και πόση ώρα τον χρησιμοποιείς. Άνετα πάει και πάνω από 1GB RAM usage.

Η μη απελευθέρωση μνήμης συμβαίνει εδώ και χρόνια στον FF (ίσως κάποια addons το περιορίζουν).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βασικα ενταξει δεν εχω προβλημα με την memory. Εχω 8gb ram και αρκετα γρηγορο λαπτοπ. Απλα ορισμενες φορες τρωει κολληματα, και μπορει να εχω μονο 1,2 tabs, αλλα να σερνεται. Αυτο δε μπορω να εξηγησω..

Καλησπέρα, παιδιά έχω το εξής πρόβλημα εδω και λίγες μέρες ο firefox 7.01 crashάρει κάθε 3 και λίγο. Δεν έχω πειράξει τίποτα, και τα addons που χρησιμοποιώ είναι τα εξής:

HistoryBlock 1.4.0.4

Show File Size2 1.0.0

Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Μπορώ να κάνω κάτι; Με ενοχλεί, βγάζει (not responding) και μετά από λίγο στρώνει. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να αλλάξω browser καθώς τον έχω συνηθίσει.

Καλησπέρα, παιδιά έχω το εξής πρόβλημα εδω και λίγες μέρες ο firefox 7.01 crashάρει κάθε 3 και λίγο. Δεν έχω πειράξει τίποτα, και τα addons που χρησιμοποιώ είναι τα εξής:

HistoryBlock 1.4.0.4

Show File Size2 1.0.0

Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Μπορώ να κάνω κάτι; Με ενοχλεί, βγάζει (not responding) και μετά από λίγο στρώνει. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να αλλάξω browser καθώς τον έχω συνηθίσει.

1) Είναι ενημερωμένος με την τελευταία ενημέρωση;

Firefox (το πορτοκαλί κουμπάκι πάνω αριστερά) > βοήθεια > περί Firefox.

2) Κάνε ένα καθάρισμα cookies/ιστορικό:

α) Firefox > επιλογές > απόρρητο > εκκαθαρίστε το πρόσφατο ιστορικό > όλα > εκκαθάριση τώρα.

β) Firefox > επιλογές > απόρρητο > να απομακρύνετε συγκεκριμένα cookies > απομάκρυνση όλα τα cookies.

EDIT: Αν εξακολουθεί πήγαινε στην διαχείριση προσθέτων και απενεργοποίησε τα πρόσθετα (όχι απεγκατάσταση) και δοκίμασε να δεις αν στο κάνει με απενεργοποιημένα πρόσθετα.

1) Είναι ενημερωμένος με την τελευταία ενημέρωση;

Firefox (το πορτοκαλί κουμπάκι πάνω αριστερά) > βοήθεια > περί Firefox.

2) Κάνε ένα καθάρισμα cookies/ιστορικό:

α) Firefox > επιλογές > απόρρητο > εκκαθαρίστε το πρόσφατο ιστορικό > όλα > εκκαθάριση τώρα.

β) Firefox > επιλογές > απόρρητο > να απομακρύνετε συγκεκριμένα cookies > απομάκρυνση όλα τα cookies.

EDIT: Αν εξακολουθεί πήγαινε στην διαχείριση προσθέτων και απενεργοποίησε τα πρόσθετα (όχι απεγκατάσταση) και δοκίμασε να δεις αν στο κάνει με απενεργοποιημένα πρόσθετα.

1) Ναι είναι κανονικά ενημερωμένος.

2) Τα έκανα όσα λες.

Αν συνεχίσει θα απενεργοποιήσω όλα τα πρόσθετα, όπως προτείνεις μαζί με τον KilliK, και θα σας ενημερώσω.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!

edit: @popeye68 & @KilliK, παιδιά το πρόβλημα αυτό ξεκίνησε από την έκδοση 7 και μετά... Μπορώ να πω πως με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις, δεν το έκανε. Απενεργοποίησα ήδη όλα τα πρόσθετα(δεν είχα και τίποτα σημαντικό), για να δω τι θα γίνει.

Επειδή με κάτι δοκιμές (που απέτυχαν) τώρα δεν ξεκινάει το PC. Kαι επειδή τα έσωσα ολα και ψάχνω να βρω για να αποθηκεύσω κωδικούς και bookmarκς απο τον firefox.Ξέρει κάποιος που αποθηκεύονται τα αναθεματισμένα :) Γιατί δεν μπορώ να τα τραβήξω με τα γνωστά addons.

Σας ευχαριστώ...

Ta bookmars ta βρηκα στο path του firefox στο Bookmark backup. Που κρατάει κάθε φορά που κλείνει το firefox αυτόματα. Τώρα ψάχνω τους κωδικούς...

Παιδια επειδη τραβηξα και εγω πολλα...ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ firefox 7 ΚΑΙ ΠΕΡΑ...

ειδικα οσοι εχετε windows 7...(64 βιτ δοκιμη)!!! - με τα ΧΡ φαινεται να δουλευει σωστα.

Πηγαινετε στον firefox 6 και ΟΛΑ θα λυθουν αμεσως! ειναι προβληματα του 7...απο 2 καρτελες

και ανω γ*μιεται εντελως!!!!!!!!!!! Ελπιζω να το διορθωσουν με τον 7.02.

Με εκδοση 6.0 ειστε Οκ και ΜΗΝ κανετε κανενα update μεχρι νεοτερας...ελπιζω να βοηθησα!

Ευτυχως το βρηκα μετα απο αρκετο ψαξιμο install kai unistall διαφορες εκδοσεις!

Δε φτενε ουτε προσθετα ουτε τιποτα ουτε η συνδεση σας ουτε το pc sas!

Παιδια επειδη τραβηξα και εγω πολλα...ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ firefox 7 ΚΑΙ ΠΕΡΑ...

ειδικα οσοι εχετε windows 7...(64 βιτ δοκιμη)!!! - με τα ΧΡ φαινεται να δουλευει σωστα.

Πηγαινετε στον firefox 6 και ΟΛΑ θα λυθουν αμεσως! ειναι προβληματα του 7...απο 2 καρτελες

και ανω γ*μιεται εντελως!!!!!!!!!!! Ελπιζω να το διορθωσουν με τον 7.02.

Με εκδοση 6.0 ειστε Οκ και ΜΗΝ κανετε κανενα update μεχρι νεοτερας...ελπιζω να βοηθησα!

Ευτυχως το βρηκα μετα απο αρκετο ψαξιμο install kai unistall διαφορες εκδοσεις!

Δε φτενε ουτε προσθετα ουτε τιποτα ουτε η συνδεση σας ουτε το pc sas!

Εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα από τότε που κυκλοφόρησε!!

Αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα με FF7 και εχω απενεργοποιημενα σχεδον ολα τα addon, οπωωτε ανοιγω πανω απο 4 παραθυρα σερνετε...Ενω με τον 6 δεν ειχα τετοιο θεμα. Πιστευω με καποιο update να λυθει το θεμα.

xtenas, update για pebkac δεν εχει βγεί ακόμα... :-(

@skiabox: Για δες αν έχεις ενεργοποιημένα (true) τα "browser.urlbar.autocomplete.enabled" και "browser.urlbar.autoFill", στο about:config. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...