Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικα και εγω ημουν αντιθετος στο να μην δειχνει την full address,αλλα πλεον το εχω συνηθισει και ειναι πιο λειτουργικο: η διευθυνση ειναι πιο ευαναγνωστη και μονο με την απαραιτητη πληροφορια,το ματι σου πεφτει πανω της

και την διαβαζει κατευθειαν,ενω πλεον φαινεται μεγαλυτερο μερος απο τις μακροσκελείς διευθυνσεις,πολυ καλο αυτο ειδικα αν εχεις ορισει μικρο urlbar width.

αυτο ειναι η ξεχωριστη ανωτεροτητα του firefox.αντιγραφει τα καλα μερη απο τους αλλους browsers ενω σου δινει παντα την δυνατοτητα να τα χρησιμοποιεις οπως θες.

κριμα που σε 3-5 χρονια θα εχει την μοιρα του απατου Opera.μονο τοτε οι τωρινοι πολεμιοι του θα καταλαβουν ποσο σημαντικος ηταν ο Firefox για τον ιντερνετ αλλα τοτε θαναι αργα.τεσπα ας μην το σκεφτομαι. :(

Δημοσ.

Έχω κι εγώ θέμα με τον Mozilla. Κατεβάζω το exe, το τρέχω και μου βγάζει ένα παράθυρο (που το επισυνάπτω), δίνοντάς μου επιλογή "Run the program as the following user" και την επιλογή "Current user".

Στην 1η, μου ζητάω κάποιο username και password. Βάζω ότι να ναι και μου λέει invalid.

Στην 2η, δεν μου ζητάει κάτι τέτοιο. Πατάω ΟΚ, αλλά απο κει και πέρα δεν συνεχίζει η εγκατάσταση.

post-203066-0-70755400-1317909658_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει που βρίσκεται το αρχείο που κρατάει αποθηκευμένα τα user name και password ο Firefox. Εκτός αν είναι παραπάνω από ένα αρχεία.whistling.png

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει που βρίσκεται το αρχείο που κρατάει αποθηκευμένα τα user name και password ο Firefox. Εκτός αν είναι παραπάνω από ένα αρχεία.whistling.png

signons.sqlite + key3.db στο profile folder. (about:support-->open containing folder)

Δημοσ.

περνάω το αρχείο σε ένα profile, με διαφορετικό όνομα και δεν μου τους διαβάζει. Λες να φταίει το διαφορετικό όνομα; Μπορώ με κάποιο τρόπο να το αλλάξω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Δημοσ.

Υπάρχει επιπλέον το αρχείο signons3.txt στον ff3.6 αλλά μετά τον 4 αρκούν τα 2 αρχεία που έγραψα πιο πάνω, δεν παίζει ρόλο το ονομα του profile. Το έχω κάνει πολλές φορές, έπρεπε να σου δουλεψει με αυτά τα αρχεία. :confused:

Αρκει να μην έχεις ανοικτό το ff την ώρα που αντιγράφεις τα 2 αρχεία από το προηγούμενο profile.. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείται πως δεν είναι ανοιχτός.tongue.gif Θα δοκιμάσω να κάνω ένα reinstall και θα γράψω αν συνεχίσω να έχω το ίδιο πρόβλημα.

Επεξ/σία από spook
Δημοσ.

Καλημέρα, το έκανα αλλά τζίφος, δεν κατάφερα να περάσω τους κωδικούςmellow.gif. Σκέφτηκα ότι ίσως θα φταίει κάτι άλλο που δεν ανέφερα από την αρχή,happy.gif άλλαξα windows εχθές και από xp home 32 χρησιμοποιώ 7ultimate 64cool.gif. Ως επί το πλείστον το αρχείο που έχω κρατημένο είναι από τα παλιά μου windows και θέλω να το περάσω στα καινούργια. Έκανα την ίδια εργασία και στον chrome και εκεί δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημαconfused.png.

Δημοσ.

μα δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο το λειτουργικό (έκανα το ίδιο ακριβώς που περιγράφεις 2 μήνες πριν), ούτε η εγκατάσταση του ff.

Tο profile folder μπορεί να μεταφερθεί αυτούσιο και να δουλέψει .. μυστήριο.. :confused:

Δημοσ.

Παρατήρησα τον φάκελο profile στο εκάστοτε λογισμικό και φαίνεται να έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στην διαμόρφωση τουςconfused.png, οπότε για κανένα λόγο δεν αντικαθιστώνται αυτούσιοι, τουλάχιστον σε εμέναcry.png. Προς το παρών βολεύομαι με τον chrome που τα έχει όλα όπως πριν στημένα και αν μου έρθει η αναλαμπή να "φτιάξω" τον mozilla βλέπουμεcool.png. Μέχρι τότε θα επικαλούμαι το forgot password σε όσα δεν θυμάμαιtongue.giftongue.gif.

Δημοσ.

Τα pass τα τσεκάρεις από το Options-->Security-->Saved Passwords ή πηγαίνεις στις σελίδες απ'ευθείας; Ισως χρειάζεσαι επιπλέον το αρχειο cookies.sqlite για την περίπτωσή σου. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το γιατι δεν αντιγράφεις όλα τα περιεχόμενα του profile folder σου από την προηγούμενη εγκατάσταση; Ιδίως αν η εκδοση του firefox που εγκατέστησες είναι όμοια , δεν καταλαβαίνω το λόγο που δεν θα δουλέψει.

Παντως, επειδή το ανέφερες, ο φακελος profile φυσικά και μπορεί να αντικατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί αυτούσιος, ιδίως οταν μεταφέρεσαι από και πρός firefox εκδοσης 4 ως 7. Επιπλέον έχω μεταφέρει το profile μου από την εκδοση 3.6 αυτούσιο στην έκδοση 5 και λειτούργησε μια χαρά αν και συζητείται πως σ'αυτή την περίπτωση υπάρχουν μικρές δυσλειτουργίες στα addons και στα scripts του greasemonkey.

Σχετικό link από mozilla: Recovering important data from an old profile, και εδω: Backing up your information

Δημοσ.

Καλημέρα. Ναι από εκεί κοιτούσα αν τα πέρασε αλλά όλο άδειο ήταν password έψαχνα και password δεν υπήρχεtongue.gif. Το αρχείο cookies τελικα δεν χρειάστηκε να το μεταφέρω κι αυτό πέραν του ότι τα είχα καθαρίσει με ccleaner πριν κάνω το format. Το είχα αντιγράψει κάποια στιγμή όλο το profile αυτούσιο και προκοπή δεν είχα δει και εκτός αυτού δεν θέλω να το αντιγράψω όλοrolleyes.gif, μόνο τα passwords και τα bookmarks ήθελα τα bookmarks τα έκανα τσακ μπαμ, τα passwords από την άλλη μου δημιούργησαν κάποιο πρόβλημαsleep.gif. Τελικά εχθές το βράδυ κάποια στιγμή πριν πάω για ύπνο είπα να το δοκιμάσω και πέτυχε, οπότε τα link δεν χρειάστηκανbiggrin.gif. Μάλλον το pc μου ακόμα και στα windows 7 τα περίεργα του θα συνεχίζει να τα κάνειlaugh.gif.

Δημοσ.

Μπορειτε να γραψετε ποσα mbs χρησιμοποιει ο firefox απο τη ram; Μετα απο μερικη ωρα χρησης ειναι στα 600mbs. Το παραξενο ειναι οτι δε μειωνονται, ακομα και εαν κλεισω ολα τα tabs. Μονο εαν τον κανω restart. Ξερει κανεις γιατι;

Και εαν ειναι απαραιτητο το noscript; Υποψιαζομαι οτι αυτο ειναι που ψιλοκαθυστερει τον firefox.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...