Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 ώρες πριν, jim_p είπε

@Abudi
Μηπως εχεις κατι που να κοβει social networks, πχ καποια λιστα στο ublock?

Μου έβαλες καλή ιδέα και κάτι έψαξα αλλά δεν καταλάβαινα πολλά. Μετά απλά δοκίμασα να κάνω παύση το uBlock και να κάνω refresh τη σελίδα αλλά και πάλι εμφανιζόταν έτσι το tweet. Και δε γίνεται μόνο σε twitter και facebook συνδέσμους. Γίνεται πολλές φορές και σε βίντεο που φιλοξενούνται σε μια σελίδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 λεπτά πριν, Abudi είπε

Μου έβαλες καλή ιδέα και κάτι έψαξα αλλά δεν καταλάβαινα πολλά. Μετά απλά δοκίμασα να κάνω παύση το uBlock και να κάνω refresh τη σελίδα αλλά και πάλι εμφανιζόταν έτσι το tweet. Και δε γίνεται μόνο σε twitter και facebook συνδέσμους. Γίνεται πολλές φορές και σε βίντεο που φιλοξενούνται σε μια σελίδα.

Μήπως έχει να κάνει με τον Flash; Δεν ξέρω, υπόθεση κάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνοιξα τον υπολογιστή μετά από κάμποσο καιρό και είδα ότι είχαν ξεαποθηκευτεί όλοι οι κωδικοί. Οκ πάει στο διάλο.

Το άλλο όμως που με απασχολεί είναι ότι δεν μπορώ να κάνω drag and drop μια εικόνα ούτε σε άλλον browser ούτε στην επιφάνεια εργασίας! Δεν με αφήνει. Επίσης ούτε η διεύθυνση ενός site γίνεται drag n drop σε άλλο browser και πρέπει να κάνω copy paste. Το ανάποδο, να κάνω drop προς τον firefox γίνεται κανονικά.

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Στις 9/5/2019 στις 11:07 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

450807471_.jpg.3ada945e643ba1f4260022f323bddd61.jpg

Εδώ και λίγες μέρες όταν προσπαθώ να μπω στο γνωστό meteo.gr  βγαίνει αυτό το μήνυμα.

Από άλλον browser μπαίνω κανονικά. Τι έχει παιχτεί?

Επίσης αυτή εδώ η μαλακία ξαναεμφανίστηκε ακριβώς ίδια από το πουθενά

Επεξ/σία από cthulhucarbide

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν υπάρχουν ενημερώσεις για κάποια firefox plugins/addons πως καταλαβαίνω πια ακριβώς αναβάθμισε ή όχι?

Ναι μεν δείχνει στα αριστερά με πράσινα γράμματα ότι κάποια ενημερώθηκαν αλλά πως καταλαβαίνω πια ακριβώς ενημερώθηκαν?

Χωρίς τίτλο.jpg

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν προλαβαινονται εκει στην ms mozilla. Νεος ff καθε 4 βδομαδες (απο καθε 6 που ηταν μεχρι τωρα) απο του χρονου και νεα esr καθε 10 stable (απο καθε 8 που ηταν μεχρι τωρα)
https://www.ghacks.net/2019/09/17/mozilla-will-release-a-new-firefox-version-every-4-weeks-from-2020-on/

Επεξ/σία από jim_p

φαινεται πανηγυρικα πλεον οτι εχουν χασει την μπαλα εκει στην mozilla  δυστυχως οι χρυσες μερες του firefox εχουν περασει ανεπίστρεπτη  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, panosno1com είπε

κάποιο καλό vpn πρόσθετο για την αλεπού ; :)

Εγώ έχω το TouchVPN https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/touch-vpn/, αλλά γενικά βρίσκεις... :)

Μάλιστα το συγκεκριμένο είναι συμβατό και με προ Quantum εκδόσεις (π.χ. Firefox 56 που υποστηρίζει full skins και παλιά πρόσθετα)

Επεξ/σία από Mivas (myphone)
  • Thanks 1

Για όσους τα χρησιμοποιούν δουλεύουν αυτά τα δωρεάν  vpn?

Αν ναι φαντάζομαι θα δουλεύουν με χάλια ταχύτητες και περιορισμούς σωστά?

Στις 29/9/2019 στις 2:09 ΠΜ, Paragontas-x είπε

Για όσους τα χρησιμοποιούν δουλεύουν αυτά τα δωρεάν  vpn?

Αν ναι φαντάζομαι θα δουλεύουν με χάλια ταχύτητες και περιορισμούς σωστά?

Δεν ξέρω για άλλα πρόσθετα, αλλά για το συγκεκριμένο που χρησιμοποιώ, δεν καταλαβαίνω τεράστια διαφορά. Έχω απλό DSL βέβαια, ίσως σε υψηλότερες ταχύτητες να φαίνεται μεγαλύτερη διαφορά στην ταχύτητα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα. Εχει βρεθει λυση για τη flash να μην παταμε σε καθε site "allow" ? Αν ναι να ψαξω νωριτερα να το βρω, ευχαριστω...

(για firefox )

Επεξ/σία από greeneye

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...