Luxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Και εμενα ο firefox μου κλεβει ορισμενα πεδια απο καποια sites, οπως το dod games στο facebook. Με τον chrome τα δειχνει ολα μια χαρα.
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 εδω.... πατα δεξι κλικ σε καποιο ελευθερο σημειο,πανω στην main toolbar (αυτη με τα εικονιδια,την urlbar,searchbar,κτλ διαλεξε customize,και στο παραθυρο που ανοιγει,διαλεξε κατω εκει που λεει: restore default set. Θα επαναφερει τον firefox στο default GUI του,οποτε λογικα θα δειχνει σωστα τις σελιδας. αυτο φυσικα σημαινει πως θα χρειαστει να τοποθετησεις τα εικονιδια και τις μπαρες απο την αρχη. ομως επειδη κατα 90% αυτο το προβλημα πρεπει να το δημιουργει καποιο icon/bar,οταν τα ξαναποθετεις προσεξε να δεις αν καποιο απο αυτα θα σου ξαναδημιουργησει το προβλημα.
therock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια τι ειναι πιο ασφαλες, να αποθηκευεις κωδικους στον firefox, ή να επιλεγεις αποθηκευση στην σελιδα και να σου δημιουργει cookies? Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω κανει τπτ απ'τα 2 και ολο χτυπαω τους κωδικους...
parsifal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχει και πολύ νόημα η ερώτηση, γιατί: 1. Το 1ο φέρνει το 2ο: Αν κάποιος υποκλέψει τον κωδικό σου, όταν θα κάνει login στην αντίστοιχη ιστοσελίδα το σχετικό cookie θα επαναδημιουργηθεί στο PC του (πιθανώς με διαφορετικό content αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο, η ζημιά θα έχει γίνει) 2. Αν κάποιος υποκλέψει login cookie, θα μπορεί να σε «υποδυθεί» χωρίς την ανάγκη να γνωρίζει τον login κωδικό σου. Εκτός αν το cookie έχει λήξει και ο server του αντίστοιχου site επιβάλλει εκ νέου login
therock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι ενταξει καταλαβαινω πως και οι 2 μεθοδοι ειναι ευαλλωτοι, αλλα εστω τι ειναι πιο ασφαλες ρωταω. Το cookie εχω την εντυπωσει ειναι πολυ πιο ευκολο να κλαπει απο το να σπασει καποιος τον κωδικο του firefox. Απλως οπως ειπες το cookie εχει περιορισμενο session, Οποτε μπορει μεν να το κλεψει καποιος αλλα και παλι να κλειδωθει εξω εφοσον δεν ισχυει πλεον. Οποτε τι κανω? Απομακρα μπορει κανεις να μου κλεψει τους κωδικους του firefox? Επειδη τοπικα δεν διατρεχω κινδυνο.
parsifal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Οποτε τι κανω? Απομακρα μπορει κανεις να μου κλεψει τους κωδικους του firefox? Επειδη τοπικα δεν διατρεχω κινδυνο. Υπάρχουν τρόποι που δεν απαιτούν φυσική πρόσβαση στο μηχάνημα, όπως μόλυνση από κάποιο κακόβουλο λογισμικό και άλλοι.
nikosgia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ελεος με τον FIrefox μια χαρα ηταν μεχρι την εκδοση 4....απο και και περα εχει γινει ...μολυβι...και χωρις προσθετα η με τα απολυτως απαραιτητα παλι μολυβι ειναι ...απο το 2004 ειμαι πιστος ...αλλα μαλλον θα αρχισω να ξενοκοιταω....
Pinball1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Έκανα αναβάθμιση χθες στην έκδοση 7 και από τότε δεν λειτουργεί το auto-complete στην search bar. Το παρατήρησε και κανείς άλλος;
therock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ελεος με τον FIrefox μια χαρα ηταν μεχρι την εκδοση 4....απο και και περα εχει γινει ...μολυβι...και χωρις προσθετα η με τα απολυτως απαραιτητα παλι μολυβι ειναι ...απο το 2004 ειμαι πιστος ...αλλα μαλλον θα αρχισω να ξενοκοιταω.... Τι εννοεις μολυβι? Γραφει δλδ?
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδες...απο το πρωι προσπαθω να ακουσω ραδιο απο το e-radio ματαια..Δοκιμασα απο τον chrome τιποτα ..ανοιξα τον mozilla κι μου πεταει το παρακατω μυνημα... Να τονισω οτι πριν κανενα μηνα ακουγα κανονικα ραδιο..αλλα μετα απο ενα restore με το norton ghost κατι δεν εκατσε κλα μου φαινεται...
vaggospat13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 δοκιμασε αυτο 1 ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ start>run> (ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ) regsvr32 jscript.dll>ΠΑΤΑΜΕ ΟΚ 2.ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ start>run> (ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ) regsvr32 vbscript.dll>ΠΑΤΑΜΕ ΟΚ
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 δοκιμασε αυτο 1 ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ start>run> (ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ) regsvr32 jscript.dll>ΠΑΤΑΜΕ ΟΚ 2.ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ start>run> (ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ) regsvr32 vbscript.dll>ΠΑΤΑΜΕ ΟΚ Μολις το εκανα ...αλλα τζιφος..
vaggospat13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις το εκανα ...αλλα τζιφος.. αν εχεις τον windows media player 10 βαλε τον 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα