NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, KilliK είπε θα μεινουμε χωρις browser στο τελος, μια o Firefox που παραμενει τσιρκο, μια o Chrome που σκοτωνει τους adblockers, αναγκαστικα πρεπει να παμε σε forks.. Μία χαρά είναι ο Firefox, αν εξαιρέσουμε εκείνο το προβληματάκι με τα πρόσθετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Να αναφέρω ένα πρόβλημα που προκλήθηκε σε φίλο. Κατά την είσοδό του στον ff του ζητήθηκε να κάνει προφίλ (δεν είχε) και ενώ έκανε αποθήκευση των ρυθμίσεών του όταν συνδέθηκε δίνοντας και το email του διαπίστωσε ότι δεν έχει τίποτε από τις προηγούμενες ρυθμίσεις-σελιδοδείκτες-addons κλπ (έκδοση ff 67) Μπορεί να γίνει κάτι; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Στην εκτέλεση εντολών των Windows να γράψει firefox -p Και θα του εμφανίσει τα προφίλ του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Στην εκτέλεση εντολών των Windows να γράψει firefox -p Και θα του εμφανίσει τα προφίλ του Το προφίλ που υποτίθεται ότι έκανε το βλέπει αλλά όταν το επιλέγει και συνδέεται δεν βγαίνει καμιά από τις επιλογές που είχε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Πόσα προφίλ φαίνονται; Μήπως οι επιλογές του βρίσκονται στο default προφίλ Πρέπει να ελέγξει όλα όσα φαίνονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 φαίνεται μόνο το προφίλ που έφτιαξε αυτό το default πως βγαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Οταν δεν φτανουν τα 200+εκ. $ της google για εναν non-profit οργανισμο σαν τη mozilla https://www.ghacks.net/2019/06/09/mozilla-might-launch-firefox-premium-in-2019/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 ενταξει, δεν ειναι κακο αυτο που κανουν, κατι παρομοιο κανει και ο Brave. το θεμα ειναι τα περισσοτερα απο αυτα τα λεφτα θα πανε στις τσεπες των execs, και οχι στην αναπτυξη του browser.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Αυτα ειναι τα extensions μου! Πως σας φαινονται; Ναι, ειναι οι λευκες γραμμες! Και σε mac και σε pc, ακριβως ιδια εικονα! Φανταστικο; Εχεις addons, αλλα δεν ξερεις ποια ειναι! Εμπειρια-εκπληξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Εχεις πειραξει το userchrome.css για οποιοδηποτε λογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntafoukos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μη χεριότερα απο την μια στηγμή στην άλλη ,εξαφάνισαν τα πάντα κωδικοί ,σελιδοδείκτες όολα σκούπα!!Μα τι πίνουν δεν καταλάβει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Κάποιος μια βοήθεια γιατί θα το σπάσω από τα νεύρα μου : Μπαίνω στη σελίδα του Aliexpress και σε όποιο προϊόν πατήσω μου βγάζει να κάνω login πρώτα για να τη δω.Σε άλλον browser πχ Opera ανοίγουν κανονικά οι σελίδες. Τι ακριβώς το μπλοκάρει και θέλει να κάνω login; Το έχει ξανασυναντήσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosugar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Πληθαίνουν οι αναφορές για απώλεια κωδικών. Απ' ότι φαίνεται ο ένοχος είναι το Avast/Avg antivirus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, tarantules είπε Κάποιος μια βοήθεια γιατί θα το σπάσω από τα νεύρα μου : Μπαίνω στη σελίδα του Aliexpress και σε όποιο προϊόν πατήσω μου βγάζει να κάνω login πρώτα για να τη δω.Σε άλλον browser πχ Opera ανοίγουν κανονικά οι σελίδες. Τι ακριβώς το μπλοκάρει και θέλει να κάνω login; Το έχει ξανασυναντήσει κανείς; Ξεκίνα τον Firefox σε safe mode μήπως σου προκαλεί το πρόβλημα κάποιο plugin. Πληροφορίες εδώ: https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, elorant είπε Ξεκίνα τον Firefox σε safe mode μήπως σου προκαλεί το πρόβλημα κάποιο plugin. Πληροφορίες εδώ: https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Το έχω δοκιμάσει.Τα ίδια μου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα