accipio Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μόλις την εγκατέστησα μέσα από τον Firefox (update) - το πρόβλημα επιτέλους λύθηκε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam sam Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 λύθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Λυθηκε με το update που εγραψε ο φιλος πιο πανω. Απο το Menu παταμε Help-about firefox -check for updates- update. Version 66.0.4. και ολα καλα. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από ringboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlassish Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Και σε μένα λύθηκε με αυτόματη αναβάθμιση σε x.0.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnfree Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) μετα απο την αναβαθμιση στο firefox και σε μενα λυθηκε στην εκδοση 66.0.4 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από johnfree 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Εχω φτιαξει νεο pc κ εχω βαλει win10 σε νεο δισκο. Στο παλιο pc ειχα win7 αλλα εχω κρατησει τον δισκο. Επειδη θα τον κρατησω για backup, υπαρχει τροπος να παρω τα bookmarks πριν τον φορμαρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, ilias78 είπε Εχω φτιαξει νεο pc κ εχω βαλει win10 σε νεο δισκο. Στο παλιο pc ειχα win7 αλλα εχω κρατησει τον δισκο. Επειδη θα τον κρατησω για backup, υπαρχει τροπος να παρω τα bookmarks πριν τον φορμαρω? ctrl+shift+b και σου ανοιγει το μενου σελιδοδεικτών, έχει να κάνεις αντίγραφο ασφαλείας. Στο νέο σύστημα με την ιδια διαδικασια πατάς το "επαναφορα" και στο κατω μερος λεει επιλογή αρχειου, δινεις το αρχειο που εβγαλες απο το αλλο σύστημα και έτοιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε ctrl+shift+b και σου ανοιγει το μενου σελιδοδεικτών, έχει να κάνεις αντίγραφο ασφαλείας. Στο νέο σύστημα με την ιδια διαδικασια πατάς το "επαναφορα" και στο κατω μερος λεει επιλογή αρχειου, δινεις το αρχειο που εβγαλες απο το αλλο σύστημα και έτοιμο. Το θεμα ειναι οτι το παλιο pc δεν υπαρχει πλεον κ ο παλιος δισκος εχει μπει ηδη στο νεο. Οποτε μπορω μονο να δω τα αρχεια μεσα απο τον windows explorer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, ilias78 είπε Το θεμα ειναι οτι το παλιο pc δεν υπαρχει πλεον κ ο παλιος δισκος εχει μπει ηδη στο νεο. Οποτε μπορω μονο να δω τα αρχεια μεσα απο τον windows explorer. Είχες λογαριασμό για συγχρονισμό του Firefox; Αν ναι, απλά συνδέεσαι στο λογαριασμό σου και συγχρονίζεις τους σελιδοδείκτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ρε παιδια, μηπως εχει κανεις κανενα λινκ να μπορω να κατεβασω με το userChrome.css για multirow σε 66+? Θελω να κατεβασω αρχειο, οχι απλα τις γραμμες που πρεπει να προστεθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) @ilias78 Αν δεν εχεις λογαριασμο για συγχρονισμο απο την αλλη, πηγαινε στο x:\users\username\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\blablabla.default\bookmarkbackups και παρε ολο το φακελο απο εκει. Πηγαινε τον στο αντιστοχο μερος στο δικο σου προφιλ, με κλειστο τον ff, ανοιξε το bookmark manager (ctrl+shift+d) > import and backup > restore > και εκει θα πρεπει να σου δειχνει διαφορα απο τα οποια θα κανεις restore αυτο με την πιο προφατη ημερομηνια. Τα οσα εχω σε italics προφανως θα διαφερουν σε σενα. @mindreader Εχεις ηδη το αρχειο με τις γραμμες που πρεπει να προστεθουν? Αν ναι, ανεβασε το εδω και θα στο κανω εγω userChrome.css. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από jim_p 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Πηρα copy paste απο εδω τις γραμμες, https://github.com/MrOtherGuy/firefox-csshacks/blob/master/chrome/multi-row_tabs.css το εκανα save as userChrome.css, αλλα δεν μου παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Που το εβαλες το userChrome.css? Θελει να το βαλεις μεσα στο φακελο chrome που υπαρχει στο προφιλ σου και αν δεν υπαρχεινα τον φτιαξεις εσυ,. Μιλαμε παντα για ff 66 ετσι? Γιατι πριν καμια ωρα καποιος ποσταρε το ιδιο css στο adslgr αλλα ρωτησε για ff 56. Σε μενα παντως επαιξε κανονικα, γιαυτο ανεβαζω και την ιδια εικονα που ανεβασα και εκει. Και περιεχομενα του φακελου προφιλ στον δικο μου ff bcqy1g9e.default/ ├── addons.json ... ├── cert9.db ├── chrome │ └── userChrome.css Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από jim_p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 33 λεπτά πριν, jim_p είπε Που το εβαλες το userChrome.css? Θελει να το βαλεις μεσα στο φακελο chrome που υπαρχει στο προφιλ σου και αν δεν υπαρχεινα τον φτιαξεις εσυ,. Μιλαμε παντα για ff 66 ετσι? Γιατι πριν καμια ωρα καποιος ποσταρε το ιδιο css στο adslgr αλλα ρωτησε για ff 56. Σε μενα παντως επαιξε κανονικα, γιαυτο ανεβαζω και την ιδια εικονα που ανεβασα και εκει. Και περιεχομενα του φακελου προφιλ στον δικο μου ff bcqy1g9e.default/ ├── addons.json ... ├── cert9.db ├── chrome │ └── userChrome.css Ειχες δικιο! Εφτιαξα φακελο chrome, το εβαλα μεσα, και επαιξε! Να σαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Τα web-extentions είναι τα παλιά addons του firefox? Γιατί στην νέα έκδοση τα ξανά-ενεργοποιεί η mozilla. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα