elpaso1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 2 hours ago, Etheros said: manual hotfix is on Εφτιαξε τωρα! Επιτελους, γιατι χωρις speed dial δεν την παλευα να πληκτρολογω τα site καθε φορα! Μεγαλη ευκολια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, jonkyr είπε Ποια λεπτομέρεια ακριβώς έχασα στην είδηση; Όλα τα πρόσθετα δουλεύουν κανονικά σε εμένα. Lol, μόλις κατάλαβα ότι και τα δικά μου πρόσθετα απενεργοποιήθηκαν. Κι αναρωτιόμουν γιατί βλέπω διαφημίσεις... 😶 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από jonkyr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδες χτες για ενα διαστημα ο firefox ητανε down, από κει προηλθαν τα ζητηματα που γραφετε στις δυο τελευταιες σελιδες? Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από rus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 έχω ενεργοποιήσει τις μελέτες απο χτες, και μάλιστα αυτή με τις υπογραφές έχει ολοκληρωθεί, τα πρόσθετα όμως δεν επανέρχονται, πρέπει να γίνει κάτι άλλο η να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ chrome για να μη βλέπω διαφημίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε έχω ενεργοποιήσει τις μελέτες απο χτες, και μάλιστα αυτή με τις υπογραφές έχει ολοκληρωθεί, τα πρόσθετα όμως δεν επανέρχονται, πρέπει να γίνει κάτι άλλο η να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ chrome για να μη βλέπω διαφημίσεις; Το ίδιο κι εδώ. Έχω διαβάσει διάφορες άλλες λύσεις αλλά δεν εφαρμόζω καμία, από το φόβο μήπως κάτι χαλάσει και δεν φτιάχνει μετά... κι έτσι είμαι στην αναμονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Quote hotfix-update-xpi-signing-intermediate-bug-1548973•Complete This is a hotfix that updates an intermediate certificate used for signing add-ons. It is one of the mechanisms used to fix bug 1548973. Μηπως ειναι αυτη η μελετη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Ναι. Στο δικό μου σύστημα είναι αυτή: hotfix-reset-xpi-verification-timestamp-1548973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Είχα το πρόβλημα από εχθές το πρωί, χωρίς να κάνω καμμία από τις λύσεις που αναφέρονταν παρατήρησα κάποια στιγμή το βράδυ ότι το Ublock Origin και το Αdblocker for YT επανήλθαν από μόνα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, accipio είπε Ναι. Στο δικό μου σύστημα είναι αυτή: hotfix-reset-xpi-verification-timestamp-1548973 1 ώρα πριν, accipio είπε Το ίδιο κι εδώ. Έχω διαβάσει διάφορες άλλες λύσεις αλλά δεν εφαρμόζω καμία, από το φόβο μήπως κάτι χαλάσει και δεν φτιάχνει μετά... κι έτσι είμαι στην αναμονή. Σε μένα αυτό έχει ολοκληρωθεί. αντίθετα το αλλο prefflip-push-performance-1491171 είναι ακόμα υπο επεξεργασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 αυτα τα fixes ισχυουν και για την android εκδοση του ff? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Το prefflip-push-performance-1491171 υπάρχει και σε μένα, και μάλλον δεν έχει σχέση με το παρόν πρόβλημα. Για τον Firefox στο Android: Please note: The fix does not apply to Firefox ESR or Firefox for Android. We’re working on releasing a fix for both, and will provide updates here and on social media. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Εξαφανιστηκαν ολα τα προσθετα. Ακομα και αυτο του antivirus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Quote Disable Studies After Fixes Install Firefox studies has privacy and security issues generally, and you should go to the menu and disable the setting once again after the fix is deployed. The fix should remain working after disabling the studies setting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 κάποια πιστοποιητικά έληξαν και έγινε hotfix οπότε επανήλθαν τα πρόσθετα όπως πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, rus είπε Παιδες χτες για ενα διαστημα ο firefox ητανε down, από κει προηλθαν τα ζητηματα που γραφετε στις δυο τελευταιες σελιδες? Αυτό ακριβώς έφταιγε, έπεσε ο server της εταιρείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα