dpolal Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε 4 προσθετα περασμενα και τα 4 δεν λειτουργουν.Μια χαρα παμε. Είναι γενικότερο το πρόβλημα, έχουν απενεργοποιηθεί τα πάντα εξαιτίας ενώς ληγμένου certificate σε όλες τις εκδόσεις και πλατφόρμες που λειτουργεί ο Φίφης. Μάλλον θα λυθεί τις επόμενες ώρες. https://www.zdnet.com/article/firefox-add-ons-disabled-en-masse-after-mozilla-certificate-issue/ https://www.engadget.com/2019/05/03/firefox-extension-add-on-cert/?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAEVAqYSpAylSyyxTOW_-BVwbCFRhVwWhbaSuaGEXl5tTKguTzIgr62GyWqlLnnMuK2vxb1K3AkOcIg1g_VMq3TrL8abrZ8xLG5dxtXKptupOoF5ifkAgPgMbz3kj0e4WtEOC2grGhVRT605onH_TjqKb-oJq_PZZFTBdK5TzVb0o Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από dpolal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Προσωρινή λύση που μου δούλεψε : Στο about:config βάζουμε xpinstall.signatures.required σε false , στο about:debugging επιλέγουμε enable add-on debugging και κάνουμε click στο Load Temporary Add-On όπου μας πάει στο φάκελο C:\Users\\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\.default\extensions και επιλέγουμε χειροκίνητα τα extensions. Το μόνο κακό με το παραπάνω είναι οτι αν κλείσεις τον FF τότε χάνει τις ρυθμίσεις και μετά πρέπει να το ξανακάνεις από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Ποια λεπτομέρεια ακριβώς έχασα στην είδηση; Όλα τα πρόσθετα δουλεύουν κανονικά σε εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Σε μένα μόλις απενεργοποιήθηκαν όλα. Ευτυχώς που διάβασα τι συνέβη και δεν μου ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, jim_p είπε ΕΙναι χαζο. Η χρηση ενος μονο προσθετου σαν το adblock/ublock προκαλει αρκετο overhead στον ff. Η χρηση και των 2 θα κανει το σερφαρισμα ακομα πιο αργο, οποτε δεν αξιζει εκτος αν εχεις πολυ δυνατο συστημα. Επιπλεον, εφοσον και τα 2 εχουν τις ιδιες λιστες, θα εχουν και την ιδια αποτελεσματικοτητα, οποτε δεν παιζει η περιπτωση το ενα να κοβει οτι δεν θα κοψει το αλλο. Fyi, ο λογος που παρατησα εγω το adblock plus και πηγα στο ublock origin πριν κατι χρονια ηταν ακριβως αυτος, το μικροτερο overhead που προκαλει στον ff. --- In other news, αν ξυπνησατε σημερα και δεν σας δουλευουν καποια προσθετα, ειναι επειδη οι ιδιοφυϊες της mozilla τα καταφεραν παλι https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1548973 Αυτο ειναι το επισημο bug report και το reddit του ff ειναι γεματο απο χρηστες που τους κραζουν. ---edit Η οδηγια της ms στο reddit και η παραδοχη του προβληματος στο twitter https://old.reddit.com/r/firefox/comments/bkfte9/if_you_have_issues_with_your_addons_being_marked/ https://twitter.com/mozamo/status/1124484255159971840 Όχι μια χαρά ταχύτατο είναι και καθόλου αργό. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δούλευα χρόνια το superstart το καλύτερο πρόσθετο για speed dial,με τον καινούργιο quantum δεν δουλεύει και δεν βρίσκω κατι να το αντικαταστήσω. Εχει καιρό που το youtube έχει κολλήσει και το παίζω στον chrome. Τώρα απο τα 14 πρόσθετα δουλεύουν τα 2 ...την παλεύουν??? μάλλον θέλει να κάτσω να στήσω τον chrome άλλα και αυτός δεν έχει καμιά καλή επέκταση για speed dial 😟) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Και εμένα το πρωί σταμάτησαν να λειτουργούν όλα τα πρόσθετα. Μετά απο απεγκατάσταση, εγκατάσταση πάλι τα ίδια, νομίζοντας ότι σκάλωσε o firefox. Πριν από λιγο δούλεψαν ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Εντάξει να πω και εγω που είμαι σχεδον οπαδός τους οτι: ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Και εμενα τα ιδια πριν απο λιγο. Εκανα και downgrade, διχως αποτελεσμα. Ξερουμε ποτε θα διορθωθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Etheros Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 manual hotfix is on 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Tι ακριβώς λέει αυτός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Ευτυχως και μενα δουλεψαν ολα πριν απο λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Ευτυχως και μενα δουλεψαν ολα πριν απο λιγο. Πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Εφτιαξε μονο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Εγώ έκανα πριν από 3-4 ώρες αυτά που αναφέρονται εδώ και περιμένω. Ακόμα τίποτα. Πολύ εκνευριστικό. Ήταν πάντως μια καλή ευκαιρία για να θυμηθώ πως το youtube έχει (πολύ σπαστικές) διαφημίσεις και να εκτιμήσω έτσι ακόμα πιο πολύ την αξία του adblock, αλλά και για να γνωρίσω τον Waterfox... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα