rus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Πως γινεται οταν ανοιγεις μια καινουργια σελιδα να μη σου εμφανιζονται η στηλη με τα 'Αγαπημενα' αριστερα? Να μην εμφανιζεται καθολου, εννοω.
jim_p Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο εδω λες? Εδω δεν μου εμφανιζεται σε καθε νεα σελιδα/καρτελα, πρεπει να πατησβ ctrl+b για να ανοιξει. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από jim_p 1
rus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Nαι, δε το εμφανιζει by default. Φαινεται ότι κατι ειχα ρυθμισει κατά λαθος. Εν τω μεταξυ σημερα που ξαναδοκιμασα είναι ok, δε μου τα εμφανιζει πια. Ποιος ξερει τι συνεβη Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από rus
ma3stros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα παιδία, εδω και 2 μερες οταν μπαινω YouTube με Mozilla και παταω να μ ανοιξει ενα βιντεακι σε νεα καρτελα μου βγαζει error (playback id) και δν παιζει.. εχει κανεις εικονα τι ειναι αυτο;
jim_p Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ma3stros είπε Καλησπέρα παιδία, εδω και 2 μερες οταν μπαινω YouTube με Mozilla και παταω να μ ανοιξει ενα βιντεακι σε νεα καρτελα μου βγαζει error (playback id) και δν παιζει.. εχει κανεις εικονα τι ειναι αυτο; Ή κατι κολλησες ή καποιο προσθετο σου πηδαει το youtube. Ξεκινα για αρχη τον ff χωρις προσθετα (help > restart with addons disabled) και δες αν παιζουν. Αν παιζουν, ψαξε βρες το προβληματικο προσθετο, απενεργοποιωντας ενα ενα οσα προσθετα εχεις μεχρι να πεσεις στο προβληματικο. Αν δεν παιζουν, κατι κολλησες στα σιγουρα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από jim_p
ma3stros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/8/2018 στις 9:05 ΠΜ, jim_p είπε Ή κατι κολλησες ή καποιο προσθετο σου πηδαει το youtube. Ξεκινα για αρχη τον ff χωρις προσθετα (help > restart with addons disabled) και δες αν παιζουν. Αν παιζουν, ψαξε βρες το προβληματικο προσθετο, απενεργοποιωντας ενα ενα οσα προσθετα εχεις μεχρι να πεσεις στο προβληματικο. Αν δεν παιζουν, κατι κολλησες στα σιγουρα. Δυστυχως δεν δουλεψε αυτο.. Εντωμετξυ τον εσβησα κ ξανα εγκατασταση αλλα παλι τπτ.. για να χω κολλησει κατι χλωμο το βλεπω. Μ χει σπασει τα νευρα ρε γμτ. edit. Εσβησα κουκιες κλπ και μπαινω youtube ανοιγω σε νεα καρτελα βιντεακι και παιζει κανονικα! Ωραια λεω κατσε να βαλω μια το acc μου στο google (gmail) με το που το βαζω και ανοιγω αλλο βιντεακι σε αλλη καρτελα παλι τα ιδια... Δοκιμασα το ιδιο πραγμα 3-4 φορες για να δω οτι δν ειμαι τρελλος και παντα συμβαινει το ιδιο.. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από ma3stros
therock Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Εν τελη να μεταφερω την cache στη ram η οχι για να μην κατακερματιζω τον ssd? Αν και παλιο το αρθρο https://lifehacker.com/5687850/speed-up-firefox-by-moving-your-cache-to-ram-no-ram-disk-required
slr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Υπάρχει τρόπος να περαστεί χειροκίνητα login & password από ιστοσελίδες που για κάποιο μυστήριο λόγο ο firefox δεν σου προτείνει να σώσει τους κωδικούς πρόσβασης (πχ. mega.nz);👿
jim_p Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μηπως το mega σου ανοιγει σε http αντι https? Δεν υπαρχει παντως τροπος να προσθεσεις τα στοιχεια σου στον ff. 1
slr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Το mega.nz είναι κανονικό https αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο δεν μπορεί να καταχωρηθεί το login. Πίστευα οτι με κάποιο plugin θα γινόταν η δουλειά αλλά ατύχησα. 👿 Σε ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου να ασχοληθείς μαζί μου.
Alejandro Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, slr είπε Το mega.nz είναι κανονικό https αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο δεν μπορεί να καταχωρηθεί το login. Πίστευα οτι με κάποιο plugin θα γινόταν η δουλειά αλλά ατύχησα. 👿 Σε ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου να ασχοληθείς μαζί μου. Ούτε με password manager τύπου LastPass;
slr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δεν θέλω να βάλω να αποθηκεύω τους κωδικούς μου σε πολλά μέρη. Το firεfox με έχει βολέψει μέχρι στιγμής. Απλά έψαχνα μήπως υπάρχει κάποιο plugin όπως το παλιό "Saved Password Editor" που έκανε αυτό που ήθελα...
Rpanagos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από Rpanagos
Paragontas-x Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή έψαχνα κι εγώ ένα τρόπο να μπορώ να κάνω backup - restore τους αποθηκευμένους κωδικούς μου σε κάθε site και παλιότερα το addon password exporter με είχε βολέψει απίστευτα και πλέον δεν υπάρχει κανένα παρόμοιο addon βρήκα εναλλακτική και αυτή είναι να κάνετε ένα αντίγραφο του αρχείου : "\Users\Το όνομα του υπολογιστή σας π.χ. Desktop\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\????????????(Συνήθως είναι ο φάκελος profile που έχετε στο firefox).default\logins.json" και είστε έτοιμοι οπότε πλέον χάσετε τους κωδικούς σας απλά επαναφέρετε αυτό το αρχείο στον φάκελο profile σας που έχετε στο firefox. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από Paragontas-x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα