lak10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια μια ερωτηση πως θα κανω τον firefox να μου ανοιγει αυτος και οχι ο IE τα link που ερχονται στο e-mail? δουλευω τον thunderbird Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μenu > tools > options > general > check now στο κατω μερος της καρτελας > συμφωνησε να τον κανεις default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Για όσους θέλουν να βάλουν το Fast Dial στην έκδοση του FF 6.0.2 και δεν μπορούν, μόνο με την έκδοση του Fast Dial 3.5.1 θα μπορέσουν. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fast-dial-5721/versions/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια χρησιμοποιειστε το Speed Dial.κλασεις ανωτερο απο το Fast Dial. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Όταν βλέπω ένα video στο youtube, και επιλέγω να το δω full screen, τότε δεν γίνεται πραγματικά full screen. Δηλαδή το video δεν πιάνει όλη την οθόνη. Σας επισυνάπτω και μιά φωτογραφία για να καταλάβετε τι εννοώ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;; Δεν θέλω σχόλια για το τραγούδι.. :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά κανείς; Έχω σκαλώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Όταν βλέπω ένα video στο youtube, και επιλέγω να το δω full screen, τότε δεν γίνεται πραγματικά full screen. Δηλαδή το video δεν πιάνει όλη την οθόνη. Σας επισυνάπτω και μιά φωτογραφία για να καταλάβετε τι εννοώ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;; Δεν θέλω σχόλια για το τραγούδι.. :mrgreen: Eμένα πάντως μια χαρά γίνεται full screen. Πατάς το εικονίδιο που σου δείχνω στην εικόνα παρακάτω; (Ενώ βλέπεις το video στην σελίδα του youtube). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Eμένα πάντως μια χαρά γίνεται full screen. Πατάς το εικονίδιο που σου δείχνω στην εικόνα παρακάτω; (Ενώ βλέπεις το video στην σελίδα του youtube). Ναι φίλε κανονικά αυτό πατάω. Μόνο που αντί να κάνει full screen τελείως, γίνεται όπως σας έδειξα! Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Όταν βλέπω ένα video στο youtube, και επιλέγω να το δω full screen, τότε δεν γίνεται πραγματικά full screen. Δηλαδή το video δεν πιάνει όλη την οθόνη. Σας επισυνάπτω και μιά φωτογραφία για να καταλάβετε τι εννοώ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;; Δεν θέλω σχόλια για το τραγούδι.. :mrgreen: Παιδιά όλα ok, έφτιαξε με μιά απενεργοποίηση και ξαναενεργοποίηση του θέματος στον firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω προβλημα τωρα τελευταια με τον firefox. Κατι πρεπει να γινεται με την cache και κολλαει ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Μπορει να γεμιζει επειδη την εχω βαλει καποιο οριο και δε μου ανοιγει αλλες σελιδες! Εαν την σβησω και ανοιξω ξανα τον firefox, ολα καλα. Εαν παλι δε βαλω οριο, μου εχει φτασει μεχρι και 2gb!! Και τρωει τρελη μνημη ο firefox, δε καταλαβαινω το γιατι! Επισης μερικες φορες μου βγαζει οτι το adobe flash plugin κρασαρε με μια λυπημενη φατσουλα σε γκρι φοντο. Αυτο το κανει πολυ συχνα στον chrome, αλλα στον firefox πρωτη φορα μου το εκανε αυτες τις ημερες. Ποτε αλλοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 βαλε τον 7beta5 με το memory fox.αν εχεις αρκετη μνημη,απενεργοποιησε τελειως την disk cache η βαλτην σε μια ramdisk. τρεξε πρωτα ομως ενα καθαρο profile,να δεις αν το εχεις και τοτε το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια σημερα ειχα κατι θεματα με μια ρυθμιση ABE. Δεν ξερω απο που προεκυψε και πως ενεργοποιηθηκε, αλλα δεν μπορουσα να ανακατευνθω σε link και να ανοιγω Url. ΚΑπως τυχαια την απενεργοποιησα και τωρα ολα ενταξει, αλλα πως εγινε αυτο? Μηπως πατηθηκε καταλαθος καποιος συνδυασμος πληκτρων? Σχετιζα με Noscript ή adblock plus αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Από χθες όταν κάνω αναζήτηση στο google μέσω του search bar πάνω δεξιά μου βγάζει τα αποτελέσματα στο αγγλικό google και όχι στο ελληνικό όπως συνέβαινε πάντα μέχρι τώρα. Αυτό είναι ενοχλητικό γιατι δεν μπορώ να επιλέξω να εμφανίζει μόνο σελιδες από Ελλάδα κτλ. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διαρθώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Από χθες όταν κάνω αναζήτηση στο google μέσω του search bar πάνω δεξιά μου βγάζει τα αποτελέσματα στο αγγλικό google και όχι στο ελληνικό όπως συνέβαινε πάντα μέχρι τώρα. Αυτό είναι ενοχλητικό γιατι δεν μπορώ να επιλέξω να εμφανίζει μόνο σελιδες από Ελλάδα κτλ. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διαρθώσω; Στην αρχική σελίδα του Google πάτα εκεί που σου δείχνω στην εικόνα και γύρνα το στο ελληνικό Google (βλ. εικ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω προβλημα με τον firefox εδω και μηνες. Η cache γεμιζει πολυ γρηγορα, φτανει μεχρι και 1gb! Πρεπει να την αδειαζω καθε λιγες ημερες. Επισης πολλες φορες αργει να φορτωσει σελιδες και αλλες φορες δε μπορει να τις φορτωσει καθολου. Θα πρεπει να τερματισω την διαεργασια και να ξανανοιξω το προγραμμα.. Τι συμβαινει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 ποια εκδοση εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα