Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για όσους θέλουν να βάλουν το Fast Dial στην έκδοση του FF 6.0.2 και δεν μπορούν, μόνο με την έκδοση του Fast Dial 3.5.1 θα μπορέσουν.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fast-dial-5721/versions/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Όταν βλέπω ένα video στο youtube, και επιλέγω να το δω full screen, τότε δεν γίνεται πραγματικά full screen. Δηλαδή το video δεν πιάνει όλη την οθόνη. Σας επισυνάπτω και μιά φωτογραφία για να καταλάβετε τι εννοώ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;;

Δεν θέλω σχόλια για το τραγούδι.. :mrgreen: :mrgreen:

post-202862-0-63487500-1315481648_thumb.jpg

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Όταν βλέπω ένα video στο youtube, και επιλέγω να το δω full screen, τότε δεν γίνεται πραγματικά full screen. Δηλαδή το video δεν πιάνει όλη την οθόνη. Σας επισυνάπτω και μιά φωτογραφία για να καταλάβετε τι εννοώ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;;

Eμένα πάντως μια χαρά γίνεται full screen.

Πατάς το εικονίδιο που σου δείχνω στην εικόνα παρακάτω; (Ενώ βλέπεις το video στην σελίδα του youtube).

65969933.png

Eμένα πάντως μια χαρά γίνεται full screen.

Πατάς το εικονίδιο που σου δείχνω στην εικόνα παρακάτω; (Ενώ βλέπεις το video στην σελίδα του youtube).

65969933.png

Ναι φίλε κανονικά αυτό πατάω. Μόνο που αντί να κάνει full screen τελείως, γίνεται όπως σας έδειξα!

Παιδιά όλα ok, έφτιαξε με μιά απενεργοποίηση και ξαναενεργοποίηση του θέματος στον firefox.

Εχω προβλημα τωρα τελευταια με τον firefox. Κατι πρεπει να γινεται με την cache και κολλαει ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Μπορει να γεμιζει επειδη την εχω βαλει καποιο οριο και δε μου ανοιγει αλλες σελιδες! Εαν την σβησω και ανοιξω ξανα τον firefox, ολα καλα.

Εαν παλι δε βαλω οριο, μου εχει φτασει μεχρι και 2gb!! Και τρωει τρελη μνημη ο firefox, δε καταλαβαινω το γιατι!

Επισης μερικες φορες μου βγαζει οτι το adobe flash plugin κρασαρε με μια λυπημενη φατσουλα σε γκρι φοντο. Αυτο το κανει πολυ συχνα στον chrome, αλλα στον firefox πρωτη φορα μου το εκανε αυτες τις ημερες. Ποτε αλλοτε.

βαλε τον 7beta5 με το memory fox.αν εχεις αρκετη μνημη,απενεργοποιησε τελειως την disk cache η βαλτην σε μια ramdisk.

τρεξε πρωτα ομως ενα καθαρο profile,να δεις αν το εχεις και τοτε το προβλημα.

Παιδια σημερα ειχα κατι θεματα με μια ρυθμιση ABE. Δεν ξερω απο που προεκυψε και πως ενεργοποιηθηκε, αλλα δεν μπορουσα να ανακατευνθω σε link και να ανοιγω Url. ΚΑπως τυχαια την απενεργοποιησα και τωρα ολα ενταξει, αλλα πως εγινε αυτο?

Μηπως πατηθηκε καταλαθος καποιος συνδυασμος πληκτρων? Σχετιζα με Noscript ή adblock plus αυτο?

Από χθες όταν κάνω αναζήτηση στο google μέσω του search bar πάνω δεξιά μου βγάζει τα αποτελέσματα στο αγγλικό google και όχι στο ελληνικό όπως συνέβαινε πάντα μέχρι τώρα. Αυτό είναι ενοχλητικό γιατι δεν μπορώ να επιλέξω να εμφανίζει μόνο σελιδες από Ελλάδα κτλ.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διαρθώσω;

Από χθες όταν κάνω αναζήτηση στο google μέσω του search bar πάνω δεξιά μου βγάζει τα αποτελέσματα στο αγγλικό google και όχι στο ελληνικό όπως συνέβαινε πάντα μέχρι τώρα. Αυτό είναι ενοχλητικό γιατι δεν μπορώ να επιλέξω να εμφανίζει μόνο σελιδες από Ελλάδα κτλ.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να το διαρθώσω;

Στην αρχική σελίδα του Google πάτα εκεί που σου δείχνω στην εικόνα και γύρνα το στο ελληνικό Google (βλ. εικ).

45753690.th.png

Εχω προβλημα με τον firefox εδω και μηνες. Η cache γεμιζει πολυ γρηγορα, φτανει μεχρι και 1gb! Πρεπει να την αδειαζω καθε λιγες ημερες. Επισης πολλες φορες αργει να φορτωσει σελιδες και αλλες φορες δε μπορει να τις φορτωσει καθολου. Θα πρεπει να τερματισω την διαεργασια και να ξανανοιξω το προγραμμα.. Τι συμβαινει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...