Paragontas-x Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δηλαδη οταν βγει η εκδοση 60 παλια addons που ειχαμε θα ξαναδουλευουν κανονικα?
Paragontas-x Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Γιατι τωρα δουλευουν τα παλια? Κανενα παλιο δεν δουλευει εκτος απο πολυ λιγα που πηραν την αναβαθμηση τους.
jim_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ξεχασα να πω οτι ειμαι σε firefox esr, δηλαδη 52.x σημερα, οποτε δουλευει κανονικα οτι προσθετο εχω, μιας και υποστηριζει ακομα τα παλια (προ ff 57+) extensions. Και σε esr λεω να παραμεινω για καιρο επειδη εκτιμω τη σταθεροτητα του browser περισσοτερο απο τα νεα "features" που η mozilla παρουσιαζει καθε 6 βδομαδες. Για οσους δεν ξερουν τι ειναι η esr: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/ Οσοι ειστε σε ff 57+, προφανως εχετε ηδη αποδεχτει πως λογω της μεταβασης σε web extensions καποια προσθετα πεθανανε αναγκαστικα, αλλα ξαναφτιαχτηκανε με περιορισμενη λειτουργικοτητα κλπ, οποτε η "ταφοπλακα" δεν θα μπει σε 7 κ.σ. αλλα εχει ηδη μπει εδω και 6 μηνες σχεδον. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από jim_p
alexisnik19911 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) εαν βαλεις την 57 esr 32bit τα παλια npapi plugins λειτουργουν 2 λεπτά πριν, jim_p είπε Ξεχασα να πω οτι ειμαι σε firefox esr, δηλαδη 52.χ σημερα, οποτε δουλευει κανονικα οτι προσθετο εχω, μιας και υποστηριζει ακομα τα παλια (προ ff 57+) extensions. Και σε esr λεω να παραμεινω για καιρο επειδη εκτιμω τη σταθεροτητα του browser περισσοτερο απο τα νεα "features" που η mozilla παρουσιαζει καθε 6 βδομαδες. Για οσους δεν ξερουν τι ειναι η esr: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/ Οσοι ειστε σε ff 57+, προφανως εχετε ηδη αποδεχτει πως λογω της μεταβασης σε web extensions καποια προσθετα πεθανανε αναγκαστικα, αλλα ξαναφτιαχτηκανε με περιορισμενη λειτουργικοτητα κλπ, οποτε η "ταφοπλακα" δεν θα μπει σε 7 κ.σ. αλλα εχει ηδη μπει εδω και 6 μηνες σχεδον. κατι ειχε ακουστει οτι με την nighlty μπορεις να τρεξεις τα παλια npapi ισχυει? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από alexisnik19911
jim_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δεν υπαρχει 57 esr, 52 esr υπαρχει και σε αυτη λειτουργουν κανονικα τα silverlight, java κλπ. Στην κανονικη 52 και σε νεοτερες δεν λειτουργουν. Το αν θα λειτουργουν ή οχι το καθοριζει η mozilla. Εξαιρεση βεβαια και στις 2 περιπτωσεις ειναι το flash που ολοι το κραζουν αλλα ειναι το μοναδικο npapi plugin που εχει... το ακαταλογιστο. 1
pigeon Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, jim_p είπε Τελος, ποια ηταν εκεινη η σελιδα που ελεγε ποια προσθετα εχουν γινει port σε web extensions και ποια οχι, μαζι με το λογο που δεν εχουν γινει? https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TFcEXMcKrwoIAECIVyBU0GPoSmRqZ7A0VBvqeKYVSww/htmlview# Απο δω: https://www.reddit.com/r/firefox/comments/6i1fu2/webext_equivalents_to_legacy_addons/
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Οχι δεν ειναι αυτη η σελιδα που λεω. Βασικα, αυτο ειναι ενα ξερο excel που το εγραψε καποιος για να δειξει τι εναλλακτικο (σε web extension) υπαρχει για τα παλια προσθετα. Και για καποιο περιεργο λογο, εδω μου φαινεται κενο... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από jim_p
alexisnik19911 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 9 μαιου ερχεται το τελος.οποτε οποιος θελει απλα δεν αναβαθμιζει στην 60 ESR .
mindtrapper Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τον Αύγουστο δεν είναι το τέλος τέλος; Νομίζω θα βγει άλλη μια 52.Χ esr που θα κρατήσει μέχρι τον Αύγουστο. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από mindtrapper
mindreader Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μαζι με ολα τα αλλα, χασαμε και το minimize to tray? Γκρεμιστα, γκρεμιστα, ολα πια, γκρεμιστα, γκρεμιστα, σκληρη καρδια...ρε mozilla....
alexisnik19911 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, mindtrapper είπε Τον Αύγουστο δεν είναι το τέλος τέλος; Νομίζω θα βγει άλλη μια 52.Χ esr που θα κρατήσει μέχρι τον Αύγουστο. 9 μαιου λεει το χρονοδιαγραμμα
Paragontas-x Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Αν καταλαβα καλα μετα την εκδοση 60 οσοι χρησιμοποιουδαν την esr εκδοση του mozilla firefox την χανουν και αυτη με αποτελεσμα πλεον ολες οι εκδοσεις του firefox να πρεπει να εχουν τα νεα web addons και οχι οπως ειχαν οι παλιες εκδοσεις firefox. Καλα καταλαβα?
pigeon Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/3/2018 στις 8:43 ΠΜ, jim_p είπε Οχι δεν ειναι αυτη η σελιδα που λεω. Βασικα, αυτο ειναι ενα ξερο excel που το εγραψε καποιος για να δειξει τι εναλλακτικο (σε web extension) υπαρχει για τα παλια προσθετα. Και για καποιο περιεργο λογο, εδω μου φαινεται κενο... Στο 3ο tab εχει τη λίστα (στο 1ο "κενό" φύλλο γράφει: go to Kopie von AddOns tab). Αν υπάρχει επίσημη λίστα, ευπρόσδεκτη. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από pigeon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα