Sophoclis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Γεία σας, απότι φαίνεται όταν ανοίξω τον Mozilla Firefox crashiari το pc.... Θέλω να αποθηκεύσω τα bookmarks μου πριν όμως να τον κάνω unistall. Πως μπορώ να το κάνω χωρίς να ανοίξω τον Μozilla ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Θες να κρατήσεις τον φάκελο σου: πχ C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles και εκεί έχει φάκελο για κάθε profil σου, Οδηγίες από mozilla Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα : mozbackup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sophoclis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Θες να κρατήσεις τον φάκελο σου: πχ C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles και εκεί έχει φάκελο για κάθε profil σου, Οδηγίες από mozilla Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα : mozbackup Σε ευχαριστώ για την απάντηση! έχω κάνει και τους 2 τρόπους! οπότε μετά το format όταν θα εγκαταστήσω Mozilla θα κάνω το φάκελο profiles copy-paste και θα είναι εντάξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει κανένα addon να κάνει translate όπως κάνει ο chrome? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Βγήκε ο 6.0.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Τον έβαλα (σε MacOS).Λίγο πιο γρήγορος αλλά πάλι πιο αργός από chrome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 σε MacOs ο firefox δεν ειναι καλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sifounas1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εχω ενα προβλημα,την ωρα που ειμαι στο ιντερνετ χωρις λογο με πεταει απο τη σελιδα που βρισκομαι και με πηγαινει στην αρχικη του google. ξερει καποιος που μπορει να οφειλεται αυτο? να πω κιολας οτι το κανει και μετα απο φορματ που εγινε για αλλους λογους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 πως θα βρω τι σκατα conflictarei το φιρεφοξ και κολλαει στα παντα μετα απο λιγο αφου φτανει cpu usage 70 και memory 300.000. ενα adblock εχω και τα κλασσικα flash player... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 τρεχτο σε safe mode και κλεινε ενα ενα τα addons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sifounas1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 μια απντησυη στο δικο μου προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 το ιδιο θα κανεις και εσυ.ψαξε και για κανα malware ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sifounas1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 το ιδιο θα κανεις και εσυ.ψαξε και για κανα malware ομως. ειναι μετα απο format και το pc ειναι καθαρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καθε φορα που ανοιγω τον mozilla 6 με βαζει στη τελευταια σελιδα(μονο 1 καρτελα) που ειχα ανοιχτη χωρις να εχω πατησει αποθηκευση κ εξοδος. Τι εχω λαθος στις ρυθμισεις μου;;; Edit:Ακυρο το βρηκα Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2011 από mary1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) τρεχτο σε safe mode και κλεινε ενα ενα τα addons. ? εχω τελευταια εκδοση flash αυτο κολλαει Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2011 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα