jonkyr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Εφαγα κατι ρισταρτ τελευταια, το ιδιο και η συζυγος χθες. Ωστοσο νομιζα οτι ηταν στο ασχετο, δεν τα συνεδεσα με καποιο update. AMD εχουμε και οι δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Στις 10/1/2018 στις 4:57 ΠΜ, Paragontas-x είπε Γιατι καθε φορα που κανω log in στη σελιδα μου βγαζει τη παρακατω προειδοποίηση σκομα και αν επιλεξω "να μην επιτρεπεται ποτε"? Πως μπορω να απενεργοποιησω αυτη την ερωτηση καθε φορα? Δοκιμασα αυτο που λενε εδω δηλαδη να κανω σε false τις παρακατω τιμες απο το about:config αλλα δεν αλλαξε κατι. security.insecure_password.ui.enabled = false security.insecure_field_warning.contextual.enabled = false Τελικα δεν υπαρχει λυση γι' αυτο το "προβλημα"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voyaller Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Τελικα δεν υπαρχει λυση γι' αυτο το "προβλημα"? Εχω απαντήσει εδώ για αυτό το πρόβλημα. Link: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι ομως αυτο γινεται μεχρι να ξανα ανοιξεις το firefox 57-58. Το θεμα ειναι να μην σε ξαναρωτησει ποτε σε καμια σελιδα και να μην χρειαζεται να κανω το παραπανω σε καθε σελιδα που βγαζει αυτο το μήνυμα. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voyaller Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να μπλοκάρεις κάθε σελίδα μεμονωμένα είναι ο παραπάνω τρόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Ωραια αντι να πηγαινει μπροστα το firefox, δυστυχως παει προς τα πισω και οχι μονο γι' αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Green Dragon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μηπως με τη νεα εκδοση 58 αλλαξανε τη γραμματοσειρα και το μεγεθος των σελιδοδεικτων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Κανιες με ff (57+) σε λινουξ να μου πει αν εχει αυτο >security.sandbox.content.write_path_whitelist στο about:config του. Στον δικο μου ff 52 esr δεν το εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Σε Firefox 57.04 64-bit στο Gentoo υπάρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Εχω μια ερωτηση. Εχω το bitdefender 2018 total security και δεν ξερω γιατι αλλα κατι περναει ή εχει περασει ηδη στην "αλεπου" και οταν προσπαθω να σνδεθω σε τραπεζικα sites ή sites τα οποια απαιτουν καποιου ηδους SSL γενικοτερα σε ολες τις https συνδεσεις μου βγαζει το κλασσικο μηνυμα "secure connection failed" και για να προλαβω ορισμενες απντησεις εχει ελγχθει η ώρα του συστηματος , το registry και δεν ειναι δυνατον site για web banking να εχει παλιο certification. Στο προκειμενο θεμα υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε να μην επeμβαινει το antivirus στον firefox με αυτον τον τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Κανε οτι λεει εδω https://www.bitdefender.com/support/what-to-do-when-security-certificates-cannot-be-verified-installed-1090.html Και να κοπουν τα χερια σε οσους antivirus devs αφηνουν την εφαρμογη τους να μπλεκεται στις https connections των browsers, γιατι δεν ειναι μονο το bitdefender που το κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδιά κανα εναλλακτικό για το download status bar υπάρχει. Δεν λειτουργεί για καιρό μετά τα updates του ff και μου χει σπάσει τα νεύρα. Επίσης δεν λειτουργεί και το x-notifier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ειμαι ο μονος που εχω μεινει στον Firefox 56 λογω του Tab Mix Plus? Θα το βγαλουν το ρημαδι το tab mix για τις νεες εκδοσεις firefox ή δεν υπαρχει ελπιδα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, mindreader είπε Ειμαι ο μονος που εχω μεινει στον Firefox 56 λογω του Tab Mix Plus? Θα το βγαλουν το ρημαδι το tab mix για τις νεες εκδοσεις firefox ή δεν υπαρχει ελπιδα; Ναι Γιατί δεν ρωτάς απευθειας τον δημιουργό; Εχει email, site και forum. Λες να διαβάζει insomnia για να σου απαντησει εδω που ρωτάς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα