panatha1369 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια εχω θεμα με οτι βιντεο βαζω να παιξει..παιζει αλλα δεν εχει ηχο..μονο στο firefox..στους αλλους browser παιζει κανονικα ο ηχος..εχω τη τελευταια beta αλλα το εκανε και με τη stable.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Λειτουργικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 w10 τελευταια insider..64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 λυνετε το προβλημα με την τελευταια nighty του ff..αλλαξε codec η μικρομαλακη και γι αυτο εγινε αυτο το χαλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 γνωριζει κανεις γιατι ο ESR σερνεται στο facebook/fb messenger??? εχω ενεργοποιημενο το electrolysis. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 κι εδω τα ιδια χωρις ενεργοποιημενο electrolysis, αρα μαλλον δεν φταιει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acepower Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει τρόπος να είναι ενεργοποιημένος ο ορθογραφικός έλεγχος για Ελληνικά και Αγγλικά και να ελέγχει συγχρόνως και για τις 2 γλώσσες χωρίς να πρέπει να αλλάξω τη γλώσσα του λεξικού; Συνήθως είναι προεπιλεγμένο το Αγγλικό και μου υπογραμμίζει όλα τα Ελληνικά. Έχω όμως και το αντίστροφο πρόβλημα.. Υπάρχει Ελληνοαγγλικό λεξικό για τον Firefox στο store του. Αυτό να βάλεις και δεν θα χρειάζεται να εναλλάσσεις δύο λεξικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkpapad Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.Προσπαθω να παιξω media αρχεια και δεν γινεται.Βγαινει αυτο το μηνυμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musiccc444 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 ενημέρωση του firefox στην 57.0.4 "Security fixes to address the Meltdown and Spectre timing attacks" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατι καθε φορα που κανω log in στη σελιδα μου βγαζει τη παρακατω προειδοποίηση σκομα και αν επιλεξω "να μην επιτρεπεται ποτε"? Πως μπορω να απενεργοποιησω αυτη την ερωτηση καθε φορα? Δοκιμασα αυτο που λενε εδω δηλαδη να κανω σε false τις παρακατω τιμες απο το about:config αλλα δεν αλλαξε κατι. security.insecure_password.ui.enabled = false security.insecure_field_warning.contextual.enabled = false Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 φαντάζομαι θα έχει γραφτεί ξανά, υπάρχει κάποιος τρόπος να μην τραβάει τόσο πολύ ραμ το πρόγραμμα; είμαι με 7 καρφιτσωμένες καρτέλες που κάνω εναλλαγή (συν χοντρικά άλλες τόσες που ανοίγω και κλείνω) και σε σύντομο χρονικό διάστημα η μνήμη του φορητού τερματίζει (6 γίγα) απο πρόσθετα έχω ublock origin και lastpass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά με ποιον τρόπο μπορώ να αλλάξω τις γραμματοσειρές του firefox; Ειδικά τα γράμματα που είναι ο τίτλος της κάθε καρτελας, μου βγάζουν τα μάτια. Μικρά, αχνά, σκέτες καλικατζούρες. Ποιά γραμματοσειρά ευανάγνωστη χρησιμοποιετε να δοκιμάσω και εγώ. Και ένα δεύτερο....Όταν θέλω να ακούσω Ραδιόφωνο, μερικοί σταθμοί ( π.χ. real fm ), δεν παίζουν, ενώ άλλοι ακούγονται κανονικά. Πώς διιρθώνεται;;; κάποια ιδέα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 εχω ενα θεμα με την java που λεει: "The Java(TM) plugin has crashed. Reload the page to try again." ξερει καποιος κατι που ισως βοηθησει? συνεχεια απο εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Είχε κανείς θέμα με GrSOD/BSOD-freeze-reboot-shut down με την τελευταία έκδοση της φωφώς σε AMD σύστημα/κάρτα γραφικών? Από το πουθενά (Κυριακή βράδυ τον έκλεισα μετά από 2+ ώρες BF χωρίς θέματα, τον άνοιξα πάλι σήμερα το απόγευμα, όπου λογικά έκανε την αναβάθμιση), τα είχα όλα αυτά τώρα το απόγευμα...σταμάτησαν μόλις απενεργοποίησα το "hw accel". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Υπάρχει πρόσθετο που να ενσωματώνει 4-5 tabs μέσα σε ενα, θέλω να βαλω 4 κάμερες σε ενα tab. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα