hariskar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μία λύση είναι να το κατεβάσεις από ιδιωτική περιήγηση. Δεν κρατάει ιστορικό.
Paragontas-x Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι αλλα αυτο δεν ειναι λυση. Να πρεπει να κανω ιδιωτικη περιηγηση καθε φορα. Edit: Κατι σαν αυτο ή αυτο τα προσθετα. Αλλα θελω να κανουν αμεσα καθαρισμο του download history και οχι μετα απο μερικες ωρες ή μερες. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2017 από Paragontas-x
ntafoukos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 τελικά μετα απο το ΅στρώσιμο‘ που είδα πάλι το πάλε ποτέ καλό πολύ δυνατό firefox !!Επιτέλους είδαμε το φως το αληθινό!! 1
Tzimmys Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ και λίγο καιρό, δεν μου δουλεύει στην Google τα Instant's Autocomplete Suggestions. Έχετε καμιά ιδέα?
mindreader Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Προτασεις για FF57+ για web extensions για: - session manager με tabs, με δυνατοτητα αποθηκευσης πολλων sessions - multirow tabs Για πειτε.
hariskar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά ο Firefox με την έκδοση 57 έχασε πολλούς χρήστες όπως λεγότανε εδώ και καιρό; Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα extensions; Ρωτάω γιατί εγώ χρησιμοποιώ μόνο το uBlock Origin. 1
mindtrapper Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Για την περίπτωση σου μια χαρά είναι. 1
hariskar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ναι για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα, χρησιμοποιώ τον 57 από την beta έκδοση, γενικά όμως τι γίνεται;
1453 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Στην γραμμη διευθυνσεων δεξια εχει ένα βελακι που όταν κανουμε κλικ αναδιπλώνεται ένα παραθυρο με τις 10 τελευταίες διευθυνσεις που πληκτρολογήσαμε,αυτο το παραθυρο καλυπτει ολο το πλατος της σελίδας.μπορουμε να το περιορίσουμε πχ οσο είναι το πλατος της μπαρας διευθυνσεων;μηπως γινεται μεσω about:config?
azuli Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 εχει κανενας αλλος θεμα με τα 1080p video στο youtube με firefox? Παγωνει η εικονα,ο ηχος παιζει και βλεπω μετα 1 frame καθε 10 δευτερολεπτα. Αυτο εγινε απο τον Ιουνιο και μετα με καποια τοτε αναβαθμιση του ff λογικα. Πιο πριν παιζαν κανονικα,και τωρα πχ με edge παιζουν τελεια. Στον ff πλεον μονο 720p παιζουν καλα. Τι αλλαξαν? Drivers εχω αναβαθμισει και το pc ειναι το ιδιο,δεν αλλαξα κατι.Μαλιστα το εκανα βιδες και το ξαναστησα κιολας για να το καθαρισω,μηπως επιανε θερμοκρασια καμια cpu,αλλα τιποτα.
duende Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Προτασεις για FF57+ για web extensions για: - session manager με tabs, με δυνατοτητα αποθηκευσης πολλων sessions - multirow tabs Για πειτε. να ξαναβαλεις τον 56 εμενα 9/10 δε δουλευουν (συμπεριλαμβανομενων αυτων που ανεφερες), ουτε προκειται να βγουν καινουργιες εκδοσεις για τον 57 ειχαν μια χαρα browser και τον καταντησανε αλλον εναν κλωνο του Chrome. Τα ιδια και ο παλιος Opera, σχεδον 10 χρονια τον χρησιμοποιουσα, μακραν ο,τι καλυτερο υπηρχε, και τα σαινια τον εκαναν και αυτον κλωνο του Chrome. και μετα τον πουλησαν στους Κινεζους. για την ωρα μενω στην 56, μεχρι να γυρισω και "επισημα" σε Chrome..η να γινει κανενα θαυμα 3
mindreader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 να ξαναβαλεις τον 56 εμενα 9/10 δε δουλευουν (συμπεριλαμβανομενων αυτων που ανεφερες), ουτε προκειται να βγουν καινουργιες εκδοσεις για τον 57 ειχαν μια χαρα browser και τον καταντησανε αλλον εναν κλωνο του Chrome. Τα ιδια και ο παλιος Opera, σχεδον 10 χρονια τον χρησιμοποιουσα, μακραν ο,τι καλυτερο υπηρχε, και τα σαινια τον εκαναν και αυτον κλωνο του Chrome. και μετα τον πουλησαν στους Κινεζους. για την ωρα μενω στην 56, μεχρι να γυρισω και "επισημα" σε Chrome..η να γινει κανενα θαυμα Μα δεν εφυγα ποτε απο την 56!!!! Αλλα καποια στιγμη, για λογους ασφαλειας, θα πρεπει να γινει μεταβαση. Κι εγω σκεφτομαι ακριβως, μα ακριβως τα ιδια με σενα! Ηταν υπεροχοι browsers, και τωρα τρεχουν σαν τα σκυλακια πισω απο την google. Ε αμα ειναι ετσι, chrome με τη μια. What's the point? Να ριξω τις 'απαιτησεις' αν και βασικα πραγματα θελω... αλλα multi row tabs και session manager με πολλα sessions, ειναι εκ των ουκ ανευ. Μια δεκαετια ειμαι με αυτα, δεν θα βρεθει κανεις @@@@ας, κι ας ειναι κι η mozilla, να μου πει να τα ξεχασω, επειδη και καλα 'αναβαθμιστηκαν' τεχνολογικα.... Αν δεν γινει καποιο 'θαυμα' συντομα (addons), και εμενα με βλεπω σε chrome, δεν υπαρχει αλλη επιλογη.
dedalos91 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 μετα την τελευταια αναβαθμιση σε εκδοση 57 εχω προβλημα με χρηση πολλης μνμημης, δηλαδη εχω 8gb και η μνημη μονο για τον firefox φτανει τα 2gb αν και ξεκιναει απο λιγα 200-400mb οσο περναει η ωρα και χωρις να ζωντανεψω ολα τα tabs (μιλαω 10-15) η μνημη ανεβαινει και ειναι σιγουρα περισσοτερη η καταναλωση απο την εκδοση 56, εχω δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις επιδοσεων που υπαρχουν στις επιλογες, εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα? μπορω καπως να δω αν φταιει καποιο προσθετο και να βρω ποιο ακριβως? (εχω περιπου 7-10 προσθετα) ξερει καποιος καποια λυση? ευχαριστω
Paragontas-x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Και μ' αρεσει που ενας λογος που αλλαξανε την νοοτροποια του firefox 57 ειναι γιατι ηθελε πολυ μνημη και τελικα με το νεοτερο 57+ θελει περισσοτερη.
duende Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 απ'ο,τι φαινεται αυτο το θεμα με τη μνημη δε θα το λυσουν οσα χρονια κ αν περασουν..και με τον 56 και τις προηγουμενες εκδοσεις, αν τον αφησω ανοιχτο με τα ιδια tabs χωρις να κανω τιποτα, ωρα με την ωρα φορτωνει μεχρι που φτανει 3-4gb και δεν αποκρινεται μετα απο καμποσες ωρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα