parsifal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 http://support.mozilla.com/en-US/kb/Managing-profiles http://kb.mozillazine.org/Profile_manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_1986 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Εκανα το τελευταίο update και κατι δεν παει καλα.... σερφαρω και ειναι λες και δεν εχω εγκαταστησει την καρτα γραφικών.Δηλαδη ρολλαροντας τις σελιδες προς τα κατω εκτος οτι τις κατεβαζει αργα κανει και σπασιματα!!! Σημειωση: Το update εγινε απο τον 4--->5 οπου και διαπυστωθηκε το προβλημα και στην συνεχεια update σε 6 με το προβλημα να πραμενει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Εκανα το τελευταίο update και κατι δεν παει καλα.... σερφαρω και ειναι λες και δεν εχω εγκαταστησει την καρτα γραφικών.Δηλαδη ρολλαροντας τις σελιδες προς τα κατω εκτος οτι τις κατεβαζει αργα κανει και σπασιματα!!! Σημειωση: Το update εγινε απο τον 4--->5 οπου και διαπυστωθηκε το προβλημα και στην συνεχεια update σε 6 με το προβλημα να πραμενει Εμένα αυτό μου το κάνει όταν δεν έχει προλάβει να φορτώσει τησ σελίδα ολόκληρη. Επίσης το κάνει και στο youtube άμα παίζει κάποιο video και κάνω scroll. Δοκίμασε να βγάλεις την αυτόματη κύλιση, να δεις αν θα συνεχίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_1986 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δυστηχως το προβλημα δεν λυθηκε με αυτο που προτεινες...μονο σε ασφαλη λειτουργεια νιωθει. Στις επεκτασεις ολες τις java console τις βγαζει ασυμβατες με τον 6 οπως επισης και το ms.framework Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Παίδες καλησπέρα... Στο προφίλ μου έβαλα μία είκονα σαν φόντο... Με firefox παρόλο που έχω καθαρίσει μπισκότα cache Κλπ δεν βλέπω το φόντο. Το έβλεπα για 2 μέρες μετά το Update από ff5 σε ff6 Με chrome το βλέπω κανονικά. Καμιά ιδέα; edit: Αν μπω με το Mozilla σε safe mode Βλέπω το φόντο. Χμμμμμμμμ κάποιο add on Μου την κανει υποθέτω... edit2: Βρέθηκε ο ένοχος. Stylish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δυστηχως το προβλημα δεν λυθηκε με αυτο που προτεινες...μονο σε ασφαλη λειτουργεια νιωθει. Στις επεκτασεις ολες τις java console τις βγαζει ασυμβατες με τον 6 οπως επισης και το ms.framework Δεν έχουν σχέση οι επεκτάσεις. Σου το λέω γιατί κι εμένα τις έχει ασύμβατες, αλλά δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Τι να σου πω δοκίμασε μήπως να τον κάνεις πάλι setup μπας και νιώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Βλέπετε την παραπάνω εικόνα??? Έχω σε 2 διαφορετικά pc την ίδια ακριβώς έκδοση firefox (6,0). Το ίδιο ακριβώς θέμα. Το πρόβλημα υπάρχει και με το original θέμα. Στο δικό μου pc τα βελάκια τα δείχνει σαν αυγό! Πως διορθώνεται??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μάλλον κάποιο από τα πρόσθετα που έχεις πάνω στην μπάρα το κάνει. Κανε έλεγχο για update στα πρόσθετα. Αν δεν φτιάξει, Δεξί κλικ στη μπάρα --> προσαρμογή. Βγάζε τα ένα-ένα και κλείνε το παράθυρο για να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Παίζει να ναι διαφορετικά λειτουργικά; Ξέρω γω το αυγό WinXP και το άλλο Win7 (με Aero); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και μάλλον ο ένοχος είναι το Video DownloadHelper που φαίνεται και στην εικόνα. Παλιότερα θυμάμαι που το έκανε. Τώρα δεν το κάνει. Αν είναι αυτό τότε καν΄το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Παίζει να ναι διαφορετικά λειτουργικά; Ξέρω γω το αυγό WinXP και το άλλο Win7 (με Aero); οχι.καποιο addon button η stylish δημιουργει το προβλημα. κλασικα δοκιμασε με safemode να δεις τι μπορει να το προκαλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_1986 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δεν έχουν σχέση οι επεκτάσεις. Σου το λέω γιατί κι εμένα τις έχει ασύμβατες, αλλά δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Τι να σου πω δοκίμασε μήπως να τον κάνεις πάλι setup μπας και νιώσει. Βασικά πριν ανοιξω θεμα εδω τα δοκιμασα ολα(οσα βεβαια γνωριζω)...οπως και το setup. θα ψαξω μπας και βρω τον 4 να βαλω παλι...οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Video DownloadHelper Button.... Ο ύποπτος.... Έφαγε άκυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Video DownloadHelper Button.... Ο ύποπτος.... Έφαγε άκυρο... δεν χρειαζεται να το αφαιρεσεις.υπαρχει stylish που διορθωνει το συγκεκριμενο προβλημα. πηγαινε στο userstyles.org και ψαξε για dowloadhelper button,υπαρχουν 2-3 fixes απο οτι θυμαμαι. φυσικα χρειαζεσαι το stylish addon για να τρεξεις το style,διαφορετικα κανε paste το style code το στο userchrome αν δεν θες να βαλεις το addon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ένταξη δεν παίζει θέμα. Του έκανα μια απλή απενεργοποίηση και αν το χρειαστώ κάποια στιγμή το ενεργοποιώ. Άσε που τώρα που το απενεργοποίησα διπλασιάστηκε σχεδόν η ταχύτητα του firefox! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα