Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στον firefox 6. Πήγα να κάνω κάποιες κλασικές αλλαγές στο about:config (όπως είχα κάνει και σε παλαιότερες εκδόσεις) αλλά όταν κάνω restart επαναφέρει τις default τιμές. Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό.

Μήπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά καλησπέρα, μία ερώτηση... υπάρχει κάποιος τρόπος (κάποιο addon ίσως) που να μπορώ να αποκλείω όποιο site θέλω από το ιστορικό του firefox;

Δοκίμασα το addon: HistoryBlock, αλλά το κακό με αυτό είναι ότι αποκλείει όποιο site του πω, αλλά μόνο την σελίδα που θα του δώσω. Δηλαδή για να σας δώσω να ένα παράδειγμα:

Αν του δώσω να κάνει block από το ιστορικό, το www.insomnia.gr, τότε ok θα το κάνει. Δεν θα κάνει block όμως το www.insomnia.gr/forum

Στην ουσία θέλω να κάνω block οτιδήποτε ξεκινάει από μία διεύθυνση, και όχι μόνο αυτήν την διεύθυνση.

Ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει.

Ρε παιδια τωρα τελευταια ο Firefox μου εμφανιζει ενα περιεργο προβλημα (Τοσο ο 5 οσο και ο προσφατα updated 6).

Σε καποιες φασεις κανω κλικ σε μια σελιδα η την γραφω στη μπαρα και παταω enter και δεν φορτωνει. Εννοω δεν προσπαθει καν να φορτωσει, ειναι σαν να μην εχω πατησει τιποτα. Δεν ειναι θεμα Ιντερνετ γιατι μπαινει κανονικα ιντερνετ σε αλλες εφαρμογες(Msn, p2p κλπ) , ενω και με Internet Explorer δουλευει κανονικα.

Οταν παρουσιαζεται αυτο το προβλημα λυνεται μονο με restart!

Παιδιά καλησπέρα, μία ερώτηση... υπάρχει κάποιος τρόπος (κάποιο addon ίσως) που να μπορώ να αποκλείω όποιο site θέλω από το ιστορικό του firefox;

Δοκίμασα το addon: HistoryBlock, αλλά το κακό με αυτό είναι ότι αποκλείει όποιο site του πω, αλλά μόνο την σελίδα που θα του δώσω. Δηλαδή για να σας δώσω να ένα παράδειγμα:

Αν του δώσω να κάνει block από το ιστορικό, το www.insomnia.gr, τότε ok θα το κάνει. Δεν θα κάνει block όμως το www.insomnia.gr/forum

Στην ουσία θέλω να κάνω block οτιδήποτε ξεκινάει από μία διεύθυνση, και όχι μόνο αυτήν την διεύθυνση.

Ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει.

μηπως δεν το ρυθμιζεις σωστα; στην σελιδα του addon,o developer λεει οτι το block γινεται με βαση το domain.

επομενως αν εβαλες www.insonia.com θα πρεπει οτι υrl εχει σχεση με το συγκεκριμενο domain να γινεται αυτοματα block.

για ρωτα και στην σελιδα του addon,ισως βρεις βοηθεια εκει:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/historyblock/

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο addon, αλλά το domain στο παράδειγμα που χρησιμοποιείτε είναι το "insomnia.gr", σκέτο. Το "www.insomnia.gr" είναι απλά ένα subdomain του πρώτου.

Ασχέτως του αν ή όχι το http://siteiwannablock.com σε κάνει redirect στο http://www.siteiwannablock.com, για δοκίμασε λίγο να το μπλοκάρεις δηλώνοντάς το στην πρώτη μορφή ("siteiwannablock.com").

@Killik και @parsifal, παιδιά χίλια ευχαριστώ έχετε απόλυτο δίκιο. Έκανα αυτό που μου είπε ο parsifal και δουλεύει κανονικά.

Δικό μου μέγα λάθος που δεν το έψαξα έστω και λίγο και το απέρριψα αμέσως.

Και πάλι χίλια ευχαριστώ!!

Ρε παιδια τωρα τελευταια ο Firefox μου εμφανιζει ενα περιεργο προβλημα (Τοσο ο 5 οσο και ο προσφατα updated 6).

Σε καποιες φασεις κανω κλικ σε μια σελιδα η την γραφω στη μπαρα και παταω enter και δεν φορτωνει. Εννοω δεν προσπαθει καν να φορτωσει, ειναι σαν να μην εχω πατησει τιποτα. Δεν ειναι θεμα Ιντερνετ γιατι μπαινει κανονικα ιντερνετ σε αλλες εφαρμογες(Msn, p2p κλπ) , ενω και με Internet Explorer δουλευει κανονικα.

Οταν παρουσιαζεται αυτο το προβλημα λυνεται μονο με restart!

Καποιος? Sorry gια το bump αλλα δε λεει να χαθει στην αλλαγη σελιδας :\

Κάποιο «άτακτο» add-on, ίσως; Για απενεργοποίησέ τα ένα-ένα σταδιακά (και με αρκετή χρήση πριν προχωρήσεις στην απενεργοποίηση του «επόμενου»), μπας και βρεις τον φταίχτη...

Είτε χρησιμοποιείς portable εκδόσεις τους είτε εγκαθιστάς την κάθε έκδοση σε διαφορετικό directory και την τρέχεις από custom shortcut που θα δημιουργήσεις με το οποίο θα ορίζεις την χρήση διαφορετικού profile με το κατάλληλο command line switch.

Το εχω κανει αυτο. Απο διαφορετικο dirctory τα εχω. Τρεχουν ανεξαρτιτα αλλα κατα την εκινηση το καθενα τσεκαρει για τα προσθετα που εχει η κυρια εκδωση κτλ. Πρεπει ν κανω αλλο profile? Πως γινεται αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...