joe003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Σε όλα τα βίντεο hd του youtube από χθες μου εμφανίζεται μια πράσινη γραμμή, ακόμα και αν είναι σε αναπαραγωγή 480p ή χαμηλότερη...Σε βίντεο που είναι ανεβασμένα με ανάλυση 480p ή χαμηλότερη δεν εμφανίζεται το πρόβλημα...Σε Chrome και Edge επίσης δεν εμφανίζεται το πρόβλημα... Η πρώτη εικόνα σε 480p, η δεύτερη σε 720p... Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
Gtr34 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το hardware acceleration.
konsoulito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις κάνει update τους drivers της κάρτας γραφικών στην τελευταία έκδοση;
joe003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Tα addons τα απενεργοποίησα δοκιμαστικά όλα χωρίς αποτέλεσμα... Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αναβαθμήσεις για τους drivers της κάρτας γραφικών...
jmirko15 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Γύρνα το στο παλιό YT που είναι και καλύτερο..
elpaso1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωριζει κανεις εαν μπορουμε να βαλουμε speed dial στην εκδοση του firefox για android κινητα; Υπαρχουν δυο addons, αλλα δεν δειχνουν να λειτουργουν.
joe003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Το πρόβλημα μου το παρουσιάζει και σε βίντεο από fb πλέον....
jim_p Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Mozilla Firefox Finally Fixes An Awkward, 11 Year Old Linux Bughttp://phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Firefox-Middle-Click-Bug Μα εντελως τουβλα, και οι devs και ο χρηστης που εκανε το bug report! Ειχαμε τον chromium και ολους τους chromium based browsers να μην εχουν middle click > autoscroll γιατι middle click = paste, τωρα θα εχουμε και τον ff επειδη καποιος, πριν 11 χρονια, πατησε κατα λαθος μεσαιο κλικ μεσα στη σελιδα και ο ff τον πηγε σε καποιο ανυπαρκτο url. 11+ χρονια χρησιμοποιω ff σε λινουξ, σιγουρα απο την 1.x, και πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο. Εδω μια ζωη εκανε autoscroll, εκτος αν το μεσαιο κλικ γινοταν σε λινκ, οποτε το ανοιγε σε νεα καρτελα, ή αν γινοταν σε text input box, οποτε εκανε paste. Και με την παραμετρο middlemouse.contentLoadURL στην στοκ τιμη της, που ειναι true.
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει βγει κανενα addons που να επιτρεπει να κανουμε εγκατασταση παλια addons γιατι το εχω στο κινητο και πλεον το Desktop by default πλεον δεν μπορει να μπει. https://addons.mozilla.org/en-US/android/addon/desktop-by-default/?src=ss Και δεν μπορω με τιποτα τις mobile εκδοσεις των σελιδων θελω να τα βλεπω οπως στον υπολογιστη. Εψαξα και βρηκα αυτη την δυσκολη λυση την εκανα και δουλευει. Manually setting the user agentIf you are not a fan of addon, another way is to set a string to override the user agent of mobile Firefox. One thing to note is that it will render the “Request Desktop Site” option useless. 1. Open a new tab in mobile Firefox and type in the address bar “about:config“. 2. Click the “Add a New Setting” link. Select “String” when it shows a popup. 3. Enter the string “general.useragent.override” for the name. Ads by Google 4. Next, go to UserAgentString and search for the desktop user agent that you want to use. In this case, I will use “Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0“. Enter it as the value for the new “about:config” field created above. Click Ok. That’s it. Restart your Firefox browser and it should render websites in desktop mode now.
elpaso1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Σκέφτομαι να βάλω cyberfox x64, κάποια απόψη;
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 δεν αξιζει, δεν θα δεις καμια διαφορα. μεινε με τον επισημο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μια ερωτησουλα Υπάρχει ενας φάκελος που αποθηκεύονται αρχεια τα οποια βλέπεις και μετά το κλείνεις, στις λήψεις, αυτά ειναι αρχεία είναι temporary και βρίσκονται στο dir "/tmp/mozilla_nikos0" (είμαι σε linux αλλά νομίζω το ιδιο εiναi και στα win) Τώρα αυτά τα αρχεία πχ pdf κάθε φορά που κλείνει ο ff διαγράφονται και ενω η λίστα τα περιγράφει στο directory δεν υπάρχουν, υπάρχει τρόπος να μην σβήνονται, μην μου πείτε καν'τα copy κπλ, εγω θέλω να μην διαγράφονται από τις λήψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα