Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όλα τα βίντεο hd του youtube από χθες μου εμφανίζεται μια πράσινη γραμμή, ακόμα και αν είναι σε αναπαραγωγή 480p ή χαμηλότερη...
Σε βίντεο που είναι ανεβασμένα με ανάλυση 480p ή χαμηλότερη δεν εμφανίζεται το πρόβλημα...
Σε Chrome και Edge επίσης δεν εμφανίζεται το πρόβλημα...

jUoJm4f.jpgQzdgvbV.jpg

Η πρώτη εικόνα σε 480p, η δεύτερη σε 720p...

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tα addons τα απενεργοποίησα δοκιμαστικά όλα χωρίς αποτέλεσμα...

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αναβαθμήσεις για τους drivers της κάρτας γραφικών...

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις εαν μπορουμε να βαλουμε speed dial στην εκδοση του firefox για android κινητα; Υπαρχουν δυο addons, αλλα δεν δειχνουν να λειτουργουν.

Δημοσ.

Mozilla Firefox Finally Fixes An Awkward, 11 Year Old Linux Bug
http://phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Firefox-Middle-Click-Bug

Μα εντελως τουβλα, και οι devs και ο χρηστης που εκανε το bug report! Ειχαμε τον chromium και ολους τους chromium based browsers να μην εχουν middle click > autoscroll γιατι middle click = paste, τωρα θα εχουμε και τον ff επειδη καποιος, πριν 11 χρονια, πατησε κατα λαθος μεσαιο κλικ μεσα στη σελιδα και ο ff τον πηγε σε καποιο ανυπαρκτο url.

11+ χρονια χρησιμοποιω ff σε λινουξ, σιγουρα απο την 1.x, και πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο. Εδω μια ζωη εκανε autoscroll, εκτος αν το μεσαιο κλικ γινοταν σε λινκ, οποτε το ανοιγε σε νεα καρτελα, ή αν γινοταν σε text input box, οποτε εκανε paste. Και με την παραμετρο middlemouse.contentLoadURL στην στοκ τιμη της, που ειναι true.

Δημοσ.

Εχει βγει κανενα addons που να επιτρεπει να κανουμε εγκατασταση παλια addons γιατι το εχω στο κινητο και πλεον το Desktop by default πλεον δεν μπορει να μπει.

https://addons.mozilla.org/en-US/android/addon/desktop-by-default/?src=ss

Και δεν μπορω με τιποτα τις mobile εκδοσεις των σελιδων θελω να τα βλεπω οπως στον υπολογιστη.

Εψαξα και βρηκα αυτη την δυσκολη λυση την εκανα και δουλευει.

Manually setting the user agent

If you are not a fan of addon, another way is to set a string to override the user agent of mobile Firefox. One thing to note is that it will render the “Request Desktop Site” option useless.

1. Open a new tab in mobile Firefox and type in the address bar “about:config“.

mobile-firefox-about-config.png

2. Click the “Add a New Setting” link. Select “String” when it shows a popup.

mobile-firefox-new-string.png

3. Enter the string “general.useragent.override” for the name.

mobile-firefox-user-agent-override.jpg

4. Next, go to UserAgentString and search for the desktop user agent that you want to use. In this case, I will use “Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0“. Enter it as the value for the new “about:config” field created above. Click Ok.

mobile-firefox-set-user-agent-value.png

That’s it. Restart your Firefox browser and it should render websites in desktop mode now.

Δημοσ.

Μια ερωτησουλα

Υπάρχει ενας φάκελος που αποθηκεύονται αρχεια τα οποια βλέπεις και μετά το κλείνεις, στις λήψεις, αυτά ειναι αρχεία είναι temporary και βρίσκονται στο dir "/tmp/mozilla_nikos0" (είμαι σε linux αλλά νομίζω το ιδιο εiναi και στα win)

Τώρα αυτά τα αρχεία πχ pdf κάθε φορά που κλείνει ο ff διαγράφονται και ενω η λίστα τα περιγράφει στο directory δεν υπάρχουν, υπάρχει τρόπος να μην σβήνονται, μην μου πείτε καν'τα copy κπλ, εγω θέλω να μην διαγράφονται από τις λήψεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...