Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μεινω σε αυτη που εχω(54 ή 55) για παντα. Δεν αντεχεται ο Chrome. :mellow:

Μεγαλη ηλιθιοτητα της Mozilla.

καλυτερα βαλε την 52 ESR, θα δεχεται security updates μεχρι τον επομενο χρονο.

• Like 1
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν κανει εγκατασταση το λεξικο λεει οτι δεν ειναι συμβατο με την εκδοση 55.3 τι κανω τωρα ?

Αν εννοείς αυτό, εγώ το έκανα εγκατάσταση κανονικά σε έκδοση 55.0.3 64bit.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί δεν λειτουργεί σε σένα. Μήπως ξεκίνησες με πρώτη έκδοση Firefox την 55.0.3; Γιατί εγώ είχα ήδη εγκατεστημένο το πρόσθετο από παλαιότερη έκδοση της 55.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί δεν λειτουργεί σε σένα. Μήπως ξεκίνησες με πρώτη έκδοση Firefox την 55.0.3; Γιατί εγώ είχα ήδη εγκατεστημένο το πρόσθετο από παλαιότερη έκδοση της 55.

ναι πριν ενα μηνα εκανα εγκατασταση της εφαρμογης σε νεο υπολογιστη, απο οτι ειδα σε ανακοινωση που εβγαλε η μοζιλα κατι αλλαζει με την αρχιτεκτονικη και πολλες εφαρμογες πλεον δεν θα ειναι συμβατες

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πως/αν γίνεται να ρυθμίσεις τον firefox να χρησιμοποιεί μόνο intel igpu για hardware acceleration αντί για την Nvidia dedicated;

Στο about:support μου έχει την Nvidia active και την intel απενεργοποιημένη. Εγώ θέλω να το κάνω ανάποδα. Σε σταθερό αυτά, όχι laptop.

Ο λόγος είναι ότι φαίνεται καμία φορά ο firefox να κρασάρει τους drivers της Nvidia όταν χρησιμοποιεί hardware acceleration, ενώ chrome και edge δεν το κάνουν (ο edge ειδικά είναι τέλειος σε αυτό το κομμάτι, παίζει 4Κ vp9 video χωρίς να ιδρώσει, ενώ ο firefox κάτι δεν κάνει καλά).

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πως/αν γίνεται να ρυθμίσεις τον firefox να χρησιμοποιεί μόνο intel igpu για hardware acceleration αντί για την Nvidia dedicated;

Στο about:support μου έχει την Nvidia active και την intel απενεργοποιημένη. Εγώ θέλω να το κάνω ανάποδα. Σε σταθερό αυτά, όχι laptop.

Ο λόγος είναι ότι φαίνεται καμία φορά ο firefox να κρασάρει τους drivers της Nvidia όταν χρησιμοποιεί hardware acceleration, ενώ chrome και edge δεν το κάνουν (ο edge ειδικά είναι τέλειος σε αυτό το κομμάτι, παίζει 4Κ vp9 video χωρίς να ιδρώσει, ενώ ο firefox κάτι δεν κάνει καλά).

μέσα στον πινακα ελέγχου της nvidia θα το ορίσεις αυτό εσυ.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Δεν ξέρω αν υπήρχε παλιότερα ή είναι μόνο για laptop, εγώ έχω desktop. Και οι δύο κάρτες φαίνονται κανονικά στο device manager.

post-43693-0-45210300-1504114499_thumb.jpg

post-43693-0-62396400-1504114599_thumb.jpg

Δημοσ.

Εφοσον μιλαμε για desktop, πανω σε ποια καρτα εχεις συνδεδεμενη την οθονη σου? Σε αυτη που την εχεις συνδεδεμενη και βλεπεις σημα στην οθονη σου, αυτη χρησιμοποιει και το συστημα για τα παντα, οχι μονο για τον ff. Προφανως στην nvidia...

Η αλλη απλα υπαρχει, αν και θα επρεπε να απενεργοποιηθει απο μονη της στο bios.

Δημοσ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Quick Sync video encoding και ίσως decoding (δεν είμαι σίγουρος γι αυτό) οπότε είπα μήπως γίνεται με κάποιον τρόπο να αναλάβει το hardware acceleration των βίντεο (και όχι μόνο) στον Firefox.

Δεν φαίνεται να είναι εφικτό κάτι τέτοιο προς το παρόν, οπότε την απενεργοποιώ και θα την ενεργοποιώ μόνο όταν θέλω streaming.

Ευχαριστώ όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...