therock Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ναι οκ, το ξερω πως εχει αυτη την δυνατοτητα, αλλα λεω αφου υπαρχει εξ'ολοκληρου μπαρα για search γιατι να χρησιμοποιεις την address bar? Στην address θα πρεπει ειτε να δινεις το πληρες url, ή ενα κατα προσεγγιση το οποιο αν ειναι σωστα δοδημενο θα γινει ανακετευθυνση σε συνδυασμο με το i feel lucky στην αντιστοιχη σελιδα. (Δλδ οτι γραφεις εκει πρεπει να καταληγει σε σελιδα και οχι σε google results). Επειτα για αναζητησεις υπο την μορφη αποτελεσματων υπαρχει η search bar. Αλλιως χανει πληρως το νοημα της....
KilliK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 γιατι οπως ηδη σου ειπα,ειναι πολυ πιο γρηγορο να ψαχνεις μεσω της address bar.ειδικα οταν χρησιμοποιεις ειτε search engine keywords,ειτε Smart Keywords,τα οποια ειναι ενα απο τα καλυτερα features του Firefox. και δεν χρειαζεται να βαλεις κανενα url,απλως βαζεις την λεξη που θες να βρεις στην addressbar και πατας enter.αυτο ειναι ολο. μαλιστα μπορεις να χρησιμοποιησεις την addressbar και με τις δυο search επιλογες του Google. και με την I am feeling Lucky για να σε βγαζει στο πρωτο site που βρισκει,και με την normal για να σου βγαζει search results. ειπαμε με την Αλεπου μπορεις να κανεις τα παντα.
teo 13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Υπαρχει καποιος τροπος να δειχνει ολες τις ανοιχτες καρτελες (εννοω οταν ειναι πολλες)?
teo 13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 εννοω οτι αν για παραδειγμα εχεις 15 καρτελες, βλεπεις 10-11, ενω για να δεις και τις αλλες πρεπει να πατησεις στο βελακι. δηλαδη με καποιο τροπο να μειωνεται το μεγεθος της καθε καρτελας, για να φαινονται ολες
KilliK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 εννοω οτι αν για παραδειγμα εχεις 15 καρτελες, βλεπεις 10-11, ενω για να δεις και τις αλλες πρεπει να πατησεις στο βελακι. δηλαδη με καποιο τροπο να μειωνεται το μεγεθος της καθε καρτελας, για να φαινονται ολες κανει install το παρακατω addon και βαλε την ελαχιστη και μεγιστη τιμη μηκους για τα tabs, που επιθυμεις https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/custom-tab-width/
jim_p Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 κανει install το παρακατω addon και βαλε την ελαχιστη και μεγιστη τιμη μηκους για τα tabs, που επιθυμεις https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/custom-tab-width/ Για καθε παραμετρο του ff υπαρχει και απο ενα addon πλεον Χωρις addon παντως γινεται αλλαζοντας τις τιμες στις παραμετρους browser.tabs.tabMaxWidth και browser.tabs.tabMinWidth στο about:config.
weather1967 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δοκιμασε κανεις την φρεσκια εκδοση 6 ? ,απο ταχυτητα παντος δεν ειδα διαφορά,και γενικα μηδενικες διαφορες.
KilliK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δοκιμασε κανεις την φρεσκια εκδοση 6 ? ,απο ταχυτητα παντος δεν ειδα διαφορά,και γενικα μηδενικες διαφορες. οι διαφορες ειναι under the hood. Για καθε παραμετρο του ff υπαρχει και απο ενα addon πλεον Χωρις addon παντως γινεται αλλαζοντας τις τιμες στις παραμετρους browser.tabs.tabMaxWidth και browser.tabs.tabMinWidth στο about:config. και μεσω του userchrome αλλαζουν οι τιμες. αλλα για καποιον (υποθετω) αρχαριο,το συγκεκριμενο addon ειναι η καλυτερη λυση.
weather1967 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 οι διαφορες ειναι under the hood. Α μάλιστα κατάλαβα,ευχαριστώ φίλε μου.
infini Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Έχω το εξής θέμα με το firefox: όταν πηγαίνω στο http://www.athinorama.gr/cinema και επιλέγω μια τανία, επιλέγω "οι κριτικές του κοινού" και οι κριτικές είναι σε πάνω από 2 σελίδες, δε μου εμφανίζει ποτέ τα σχόλια των επόμενων από την πρώτη σελίδα. Έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα;
karmen1983 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Αν επιλέξω επόμενη με πάει στην επόμενη σελίδα με τα σχόλια. Αν επιλέξω από το dropdown το 2 δεν με πάει, με γυρίζει στην αρχική της ταινίας...
Xristaras12 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 περασα χτες τον 6.0 αλλα με ρημαξε :Ρ μου αλλαξε την μηχανη αναζητησης σε ask.com Με τις λιγες γνωσεις που εχω δεν μπορω να την αλλαξω(toolbars etc δεν εχει περασει,απο τις μηχανες αναζητησης την αφαιρεσα,keyword.URL εβαλα παλι της google)και με ολα αυτα συνεχιζει το ιδιο βιολι το προβλημα μου εμφανιζεται μονο οταν κανω αναζητηση απο την αρχικη του firefox(about:home)Με ολες τις αλλες επιλογες ο γουγλης δουλευει κανονικοτατα.HELP!
panosno1com Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 εμενα ο firefox 6 δεν ειναι συμβατος με το IDM cc και απ οτι λενε απο αναζητηση μου στο google , το μπλοκαρε η mozilla λογω του οτι προκαλει κολληματα στον browser ... Προσπαθω να βρω μια λυση να δουλεψει αλλα τιποτα πατησα about:config , δεξι κλικ "μεσα" , new->boolean -> ονομα: extensions.checkCompatibility.6.0 και τιμή False . Eπανακινηση ff και το idm cc παρολο που δειχνει απενεργοποιημενο, δουλευει μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα