Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 3 μερες εχει φαει φλασια ο FF και οπου βλεπω τιμες μου εμφανιζει undefined 0.00, αντι για τιμη και το σημα του ευρω. Ουτε ενα αποτελεσμα δε βλπεω στο search του google

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μηπως καποιο προσθετο σου χαλαει τον ff? Ξεκινα τον χωρις προσθετα (help > restart with addons disabled) και δες.

Δημοσ.

Εμένα δουλεύει μια χαρά το πρώτο που σου έδωσα (με δεξί κλικ στο πεδίο και μετά επιλογή στο υπομενού), αλλά ομολογώ οτι δεν το πολυχρησιμοποιώ, απενεργοποιημένο το είχα...

Οτι extension δεν αναβαθμίστηκε μη το περιμένετε, είτε ψάξτε για εναλλακτικό είτε περάστε σε chrome αν υπάρχει. Μετα την 57 όλοι έτσι ψάχνοντας θα πάμε. ;)

μπορειτε να δειτε εδω μια λυση (ή και παραπανω)...

4 Ways to Force Incompatible Firefox Add-ons or Extensions to Install

https://www.raymond.cc/blog/enable-firefox-incompatible-add-ons-and-this-add-on-is-for-older-versions-of-firefox/

How to Force Install Incompatible Addons in Firefox

http://www.wikihow.com/Force-Install-Incompatible-Addons-in-Firefox

Δημοσ.

μπορειτε να δειτε εδω μια λυση (ή και παραπανω)...

Δεν θα κάνει τίποτε αυτό μετά την έκδοση 57 γιατί θα καταργηθούν εντελώς πολλά πράγματα και δεν θα λειτουργούν τα παλιά addons, θα δουλεύουν μόνο τα webextensions. Δες κι εδώ.

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο, καταλαβα...ευχριστω...

μαλλον παμε για chrome. αλλα δεν ξερω πως θα βρω ολα τα προσθετα που χρησιμοποιω, μαλλον αυτο δεν θα το καταφερω...

Δημοσ.

Μηπως καποιο προσθετο σου χαλαει τον ff? Ξεκινα τον χωρις προσθετα (help > restart with addons disabled) και δες.

Σωστος και ηταν το simplw currency web converter

Δημοσ.

Σ' εχω ακούσει από τότε που το έγραψες και έχω φτιάξει προφίλ όπως το θέλω, για την "μετακόμιση". :-D

λοιπον μηπως μπορεις να μου/μας πεις πως γινεται καλυτερα αυτη η μεταβαση, δηλαδη να παρουμε οσα περισσοτερα προσθετα (και δεν ξερω ισως και αλλα χαρακτηριστικα?) που χρησιμοποιουμε στον firedox και να τα εχουμε στον chrome? υπαρχει καποιος τροπος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί να πάμε στον Chrome αφού θα έχουν τα ίδια πρόσθετα;

o chrome εφαρμοσε στην τελευταια εκδοση του μια τεχνολιγια συμφωνα με την οποια οι μη χρησιμοποιουμενες / εμφανιζομενες αμεσα καρτελες θα ειναι σε "αδρανεια" και θα "τρεχει" μονο η μια εμφανιζομενη, κατι που λεει τον κανει πιο γρηγορο...

απο την αλλη ο firefox σημερα εμφανισε την 54 με τεχνολογια να εκμεταλευεται ολους τους πυρηνες των συγχρινων συστηματων...

δεν ξερω ποιος θα ειναι πιο γρηγορος...

αλλα εισαι σιγουρος οτι εχουν ή θα εχουν τα ιδια προσθετα? για εξηγησε μου...

Επεξ/σία από dedalos91
Δημοσ.

Δεν θα εχουν τα ιδια προσθετα, ο καθενας θα εχει τα δικα του. Απλα στην 57 (περιπου) θα αλλαχτει ο σημερινος engine του ff (= ο gecko, ο οποιος ειναι 10+ χρονων) και ετσι θα σταματησει o ff να υποστηριζει xul extensions, τα οποια αποτελουν και την πλειοψηφια σημερα, και θα υποστηριζει μονο web extensions. 

Και η mozilla θελει ως την 57 να κοψει εντελως τα xul extensions απο τον browser για να πεταξει οτι xul extension υπαρχει στο amo (addons.mozilla.org). Ισως η αλλαγη στον νεο engine γινει στην 58 πχ.

Πολλα xul extensions εχουν γινει ηδη port σε web extensions, πχ ublock, ενω πολλα δεν μπορουν να γινουν port, οποτε θα σταματησουν να υπαρχουν, πχ classic theme restorer. Αυτη τη στιγμη υποστηριζει και τα 2 ειδη, γιαυτο πχ εδω εχω και ublock και ctr. (τελικα το ublock μου ειναι ακομα xul).

• Like 2
Δημοσ.

Για κάνε το εξής, άνοιξε facebook και σ'ενα καινούργιο tab δώσε about:memory ---> κλικ στο [measure] --> μελέτησε λίγο που ακριβώς ξοδεύεται η μνήμη.

Τελικα η μλκ γινονταν με το distill και μου τραβουσε πολυ ram + cpu. Το εβγαλα (αν και με ετσουξε) και ισορροπησε.

Ειδικα μετα την 54 ειναι πολυ καλυτερα. Λιγοτερα κολληματα  και νομιζω καλυτερη διαχειριση μνημης

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς κάποιο add-on που να αντικαθιστά το Flashgot για να στέλνει links είτε active είτε σκέτο text στον Jdownlader και να δουλεύει με e10s ;

Δοκίμασα το επίσημο του JD αλλά εκτός του ότι θέλει login στο myJD και δεν μ' αρέσει, στέλνει και όλα τα links όταν είναι σε

code tag

και όχι μόνο αυτό που έχω επιλέξει.

Στο Flashgot με ενεργοποιημένο το multiprocess δεν λειτουργεί το Flashgot link και το Flashgot selection (γνωστά bugs από την αρχή του e10s)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...