jim_p Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Firefox Photon: new design mockups show interface, and more http://www.ghacks.net/2017/03/31/firefox-photon-new-design-mockups-show-interface-and-more/ Οι devs του ff ή ειναι παιδακια του δημοτικου ή καθυστερημενοι. Και δεν ειναι πρωταπριλιατικο αστειο. 2
KilliK Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) δεν ειναι ασχημο, εχει καποια καλα και καποια κακα. επανεφεραν μερικα κουμπια στο πως ηταν πριν ερθει το Australis (bookmark star/stop-reload/back-forward), που σημαινει οτι επιτελους καταλαβανε το λαθος τους. απο οτι φαινεται ομως αφαιρουν την ξεχωριστη search plan, θυμαμαι που ηθελαν να απαλλαγουν απο αυτην εδω και χρονια. παντως δεν υπαρχει νοημα να συζηταμε για τον FF, νεκρος browser ειναι και η εκδοση 57 θα ειναι η ταφοπλακα του. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2017 από KilliK
helena_n Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 V. 52.0.2 Πώς μπορώ να ξυλώσω αυτή την εκνευριστική ειδοποίηση κάθε φορά που κάνω login σε κάποιο site;
jim_p Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Απο about:config > security.insecure_field_warning.contextual.enabled > false. 3
johnyboy Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 κάθε φορά σταματώ το autoplay στο yt και κάθε φορά μπαίνει μόνο του.πως βγαίνει μια και καλή?
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Απο about:config > security.insecure_field_warning.contextual.enabled > false. Ευχαριστω πολυ. Να γινοτανε να δειχνει κατευθειαν και τον αποθηκευμενο κωδικο σε καθε site χωρις να πρεπει να πατησουμε μεσα στο πεδιο για να διαλεξεις τον κωδικο θα ηταν οτι καλυτερο.
panos0100 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Αυτό με την μνήμη το έχω δει και εγώ τελευταία τρώει πάρα πολύ, άλλα σε εμένα τρώει και πολύ επεξεργαστή πάει πάνω απο το 60% γιατι γινονται αυτα;
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 μηπως σας εχει ενεργοποιηθει το multi-process? για μπειτε στο about:support και δειτε αν στο Multi-Process Window ειναι 0/1. αν δεν ειναι, σημαινει οτι τρεχει το mult-process, οποτε απενεργοποιηστε το μιας και ειναι πιο μνημοβορο.
adi32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 μηπως σας εχει ενεργοποιηθει το multi-process? για μπειτε στο about:support και δειτε αν στο Multi-Process Window ειναι 0/1. αν δεν ειναι, σημαινει οτι τρεχει το mult-process, οποτε απενεργοποιηστε το μιας και ειναι πιο μνημοβορο. βλεπω Multiprocess Windows 0/2 (default: false) πρεπει να το αλλαξω και πως?
panos0100 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Απο about:config > security.insecure_field_warning.contextual.enabled > false. Μπωρεις λιγο στα ελλνηνικα να μου το πεις αυτο; αν ειναι ευκολο, ευχαριστω
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 βλεπω Multiprocess Windows 0/2 (default: false) πρεπει να το αλλαξω και πως? οχι, ενταξει εισαι.
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μπωρεις λιγο στα ελλνηνικα να μου το πεις αυτο; αν ειναι ευκολο, ευχαριστω Στην μπαρα διευθυνσεων (εκει που γραφεις πχ insomnia.gr), γραφεις "about:config", χωρις τα αυτακια, και σε παει στις "κρυφες" ρυθμισεις του ff. Πατας "θα προσεχω", βρισκεις το "security.insecure_field_warning.contextual.enabled" εκει μεσα και διπλα του, που λεει true, κανεις διπλο κλικ να γινει false και τερμα. 1
panos0100 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Στην μπαρα διευθυνσεων (εκει που γραφεις πχ insomnia.gr), γραφεις "about:config", χωρις τα αυτακια, και σε παει στις "κρυφες" ρυθμισεις του ff. Πατας "θα προσεχω", βρισκεις το "security.insecure_field_warning.contextual.enabled" εκει μεσα και διπλα του, που λεει true, κανεις διπλο κλικ να γινει false και τερμα. ααα μαλιστα και ποιο πανω που λεει το παιδι για το multy process πως γινεται να το κλεισω; γιατι βλεπω τον επεξεργαστη παει στο 70% χρηση, πες μου λιγο, αν ηταν θα εβαζα αλλον brownser δεν θα καθομουνα να τα βγαζω ολα αυτα, δεν μ αρεσε κανενας οσο αυτος και δεν τον αλλαζω τον firefox ειναι ο νο1 και ποιο παλια ειχα τον explorer Στην μπαρα διευθυνσεων (εκει που γραφεις πχ insomnia.gr), γραφεις "about:config", χωρις τα αυτακια, και σε παει στις "κρυφες" ρυθμισεις του ff. Πατας "θα προσεχω", βρισκεις το "security.insecure_field_warning.contextual.enabled" εκει μεσα και διπλα του, που λεει true, κανεις διπλο κλικ να γινει false και τερμα. ελα ρε παιχτουρα εισαι, νομιζα ειναι κανενας ιος αυτος, σε ευχαριστω, για το αλλο ομως το θεμα του επεξεργαστη;
jim_p Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Το ιδιο πραγμα που λεω παραπανω κανεις, αλλα στην address bar γραφεις about:support και βρισκεις το κουτακι που λεει "multiproccess windows". Δεν εχω τον ff στα ελληνικα για να ξερω πως το μεταφραζει :/
panos0100 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 αυτο δεν θα αλλαξει κατι μετα στον firefox ετσι; δηλαδη δεν θα τον κανει ας πουμε να πηγαινει ποιο αργα ή να κολαει και να εχει θεματα ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα