JUST-GAMER Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μακαρι. Εχεις να προτεινεις κανενα εναλλακτικό plugin που να κανει την ιδια δουλεια?
jim_p Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δεν χρησιμοποιω τετοιου ειδους addons. Βασικα, μονο ublock origin (adblock plus παλιοτερα), downloadhelper χρησιμοποιω απο παντα, συν τα classic theme restorer και click to play per element για να καλυψω τις αναπηριες που αποκτα ο ff οσο περνανε τα χρονια.
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Το "click to play per element" τι ακριβως κανει?
KilliK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 ειναι σαν το flashblock. η 52 εσπασε αρκετα addons, μετα απο χρονια σταματησε να δουλευει το Bookmark all tabs.
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Και γιατι πρεπει να ξερω το flashblock δηλαδη?
jim_p Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Για το click to play per element ειχα πει πριν 2 χρονια σχεδον εδω, και τοτε εσυ με ειχες ρωτησει παλι http://www.insomnia.gr/topic/402598-mozilla-firefox-ερωτήσεις-προβλήματα-και-λύσεις/page-206#entry53970661
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Εμενα στο www.speedtest.net παντα οταν πατησω start μου βγαζει λαθος για το flash κατι που παλιοτερα δεν το εκανε. Δηλαδη εσυ μου προτεινεις να εγκαταστησω αυτο το plugin στον firefox 52? Δηλαδη αυτο που κανει το παραπανω plugin ειναι να παιζει το καθε flash κομματι της καθε σελιδας μονο οταν πατας πανω του.
jim_p Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μπορει να μην εχεις ενημερωμενο flash και να σου βγαζει το λαθος. Τσεκαρε τι εχεις και αν ειναι η τελευταια εκδοση στη σελιδα εδω http://www.adobe.com/software/flash/about/ Ναι, αυτο κανει το addon που λεω, αλλα θελει και σεταρισμα οπως λεει στις οδηγιες στη σελιδα του. Αλλα αν δεν σε απασχολει η συγκεκριμενη συμπεριφορα του ff, δεν εχει νοημα να μπλεχτεις παραπανω.
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Την τελευταια εκδοση εχω(24.0.0.221). Το τσεκαρω συχνα αλλωστε παρολο που το εχω βαλει να το ελεγχει και αυτοματα. Αυτο ειναι το προβλημα που μου βγαζει καθε φορα που τελειωνει το speedtest. Οσο αφορα το password exporter το εφτιαξε ο δημιουργος του και πλεον δουλευει κανονικα και στην εκδοση 52.0 Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2017 από JUST-GAMER
greeneye Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 μια ερωτηση παιδια, σε firefox ανοιγουν σε φιλο μου ΠΟΛΛΕΣ καρτελες του stoiximan.gr . Και σε μενα ανοιγει ομως 1 καθε φορα... σε αυτον μεχρι και 25 κλεινει καθε φορα... εχω ελεγξει με malwarebyte και δε βρηκε κατι. Εχει win10 λαπτοπ. Δεν ειδα κατι περιεργο στο laptop παει μια χαρα. Τι να φταιει λιγο κουφο ειναι... αν βαλω adblock θα σωθει η δουλεια ? Καμια λυση ? εχετε ακουσει-δει κατι εσεις?
patrickdrd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 εννοειται οτι πρεπει να βαλετε και οι δυο ublock σουμπιτοι κιολας και πολυ αργησατε 1
greeneye Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ναι αλλα το stoximan.gr το πεταει απο διαφορα site. Πως θα το εξολοθρευσω απο ολα γενικα η εστω στα περισσοτερα ωστε να μην ανοιγει πανω απο 1-2 παραθυρα? Θα το δοκιμασω απλα το ρωταω προκαταβολικα! Ευχαριστω παντως!
jim_p Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Adblock εχεις? Γενικα, οχι το adblock plus πχ, εχε και το ublock origin. Αν οχι, βαλε asap! Επισης, μερικες σελιδες εχουν js που πεταει τη διαφημηση με το που θα γινει κλικ πανω στη σελιδα, ακομα και σε κενο χωρο. Εκει δεν το γλυτωνεις με τιποτα το popup.
adi32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Τωρα τελευταια βλεπω μεγαλη χρηση μνημης ακομα και σε ενα πολυ απλο site Βλεπω κατι οδηγιες εδω https://support.mozilla.org/t5/Firefox-is-slow-or-stops-working/Firefox-uses-too-much-memory-RAM-How-to-fix/ta-p/562 Επεξ/σία 1 Απριλίου 2017 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα