Toufas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μια ερωτηση. Στον ff2 και στον 3, οταν εγραφα imdb goonies στην address bar, με πηγαινε αμεσως στο imdb, στην σελιδα των goonies. Στον 4 & 5 με παει στο google. Γινεται να αλλαξει αυτο?
GMod Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μια ερωτηση. Στον ff2 και στον 3, οταν εγραφα imdb goonies στην address bar, με πηγαινε αμεσως στο imdb, στην σελιδα των goonies. Στον 4 & 5 με παει στο google. Γινεται να αλλαξει αυτο? Υπάρχει το πρόσθετο Quick Search Bar. Θα προσθέσεις τη μηχανή αναζήτησης της IMDB και όποιον άλλων site χρησιμοποιείς (youtube, wikipedia κ.α.)και θα τις έχεις όλες μαζί. Επίσης βολεύει που τις έχει και στο δεξί κλικ όταν επιλέξεις κείμενο. Δοκίμασε και πες μου. Edit: Για να προσθέσεις περισσότερες μηχανές αναζήτησης απλά μπορείς να μπεις στη σελίδα που θες να χρησιμοποιείς (πχ το skroutz.gr) και πατώντας δεξί κλικ πάνω στη search bar, πρώτη πρώτη θα έχει την επιλογή "προσθήκη skroutz.gr". Υπάρχει βέβαια και το πρόσθετο InstantFox που δουλεύει περίπου όπως το ζητάς.
mary Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Καλησπερα.Εχω μια απλη ερωτησουλα (για τους χρηστες του ff). Πως γινεται οταν κανω log in πχ στο gmail να μη βγαζει σε λιστα το mail μου. Ή οταν κανω αναζητηση στη search bar να ΜΗ βγαζει οτι αναζητησεις εχω κανει εγω;;;
GMod Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Καλησπερα.Εχω μια απλη ερωτησουλα (για τους χρηστες του ff). Πως γινεται οταν κανω log in πχ στο gmail να μη βγαζει σε λιστα το mail μου. Ή οταν κανω αναζητηση στη search bar να ΜΗ βγαζει οτι αναζητησεις εχω κανει εγω;;; Πορτοκαλί κουμπί --> Επιλογές --> Απόρρητο --> Ο Firefox θα "χρησιμοποιεί προσαρμοσμένες ρυθμίσεις". Ξετίκαρε το "Διατήρηση ιστορικού αναζήτησης και συμπλήρωσης φορμών". Θα πρέπει όμως να μην είναι και αποθηκευμένο κάποιο username-password. ِΑρα και απο την καρτέλα "Ασφάλεια" να ξετικάρεις και το "Απομνημόνευση κωδικών για σελίδες"
GMod Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Για να ρωτάς ποιο είναι το πορτοκαλί κουμπί μάλλον είσαι ακόμα στην έκδοση 3.xx. Αν ναι τότε πήγαινε "Εργαλεία" --> "Επιλογές" --> Τα άλλα πρέπει να ήταν το ίδιο περίπου. Αν δεν είσαι σε παλιότερη έκδοση πάτα το αριστερό "Alt" από το πληκτρολόγιο και μετά "Εργαλεία" --> "Επιλογές" --> κτλ ..... Για τους κωδικούς τώρα αν βάλεις ένα κύριο κωδικό δεν θα τους εμφανίζει αν δεν έχεις βάλει από όταν τον άνοιξες, τον κωδικό αυτό μια φορά.
mary Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Οχι ειμαι στην εκδοση 5.Αλλά ενταξει το βρηκα οπως ειπες απο το μενου εργαλεια. Σ'ευχαριστώ και πάαααλι
pagratios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Το addon memory fox ξέρετε τι ακριβώς κάνει?
Toufas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Υπάρχει το πρόσθετο Quick Search Bar. Θα προσθέσεις τη μηχανή αναζήτησης της IMDB και όποιον άλλων site χρησιμοποιείς (youtube, wikipedia κ.α.)και θα τις έχεις όλες μαζί. Επίσης βολεύει που τις έχει και στο δεξί κλικ όταν επιλέξεις κείμενο. Δοκίμασε και πες μου. Edit: Για να προσθέσεις περισσότερες μηχανές αναζήτησης απλά μπορείς να μπεις στη σελίδα που θες να χρησιμοποιείς (πχ το skroutz.gr) και πατώντας δεξί κλικ πάνω στη search bar, πρώτη πρώτη θα έχει την επιλογή "προσθήκη skroutz.gr". Υπάρχει βέβαια και το πρόσθετο InstantFox που δουλεύει περίπου όπως το ζητάς. οχι οχι, εγω λεω κατευθειαν στην address bar, παλια γινοταν οπως το ειπα.
GMod Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ωραία με το InstantFox γράφεις κατευθείαν στην address bar. Εκτός και δεν θες να εγκαταστήσεις κάποιο πρόσθετο. Αλλά διαφορετικά δεν ξέρω πως και αν γίνετε πλέων.
KilliK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 οχι οχι, εγω λεω κατευθειαν στην address bar, παλια γινοταν οπως το ειπα. εχεις ορισει keywords στις search engines του firefox? πχ βαλε το i (case sensitive) ως keyword στην imdb search engine του firefox,και γραψε μετα στην addressbar i godfather οποτε και θα σε βγαλει στο Imdb site με ολα τα search results για τον godfather. ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα σου.ο 4 δεν εχει το Ι am feeling lucky ως default search επιλογη,σε αντιθεση με τον 3. πηγαινε στο about:config και ψαξε για το keyword.url. κανε double click σε αυτο,οποτε θα σου ζητησει να βαλεις μια τιμη.βαλε την παρακατω (κανε copy/paste το λινκ): http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q= πατα οκ και εισαι ετοιμος.κανε αναζητηση οπως εκανες και με τον 3.
therock Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 πηγαινε στο about:config και ψαξε για το keyword.url. κανε double click σε αυτο,οποτε θα σου ζητησει να βαλεις μια τιμη.βαλε την παρακατω (κανε copy/paste το λινκ): http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q= πατα οκ και εισαι ετοιμος.κανε αναζητηση οπως εκανες και με τον 3. Ωραιος. Γιατι το αφαιρεσανε? Καλυτερα ηταν πριν... Στο πρωτο κομματι του ποστ σου, τι καταφερενεις με το να εχεις search engine αλλα να γραφεις στην address bar, δεν το πιασα?
KilliK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 καλυτερα που το αφαιρεσανε. παντα η πρωτη μου κινηση ηταν να αλλαζω την συγκεκριμενη επιλογη.δεν μου αρεσει να αφηνομαι στην τυχη για να βρω αυτο που ψαχνω.
therock Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μα αμα θες να σου εμφανιστουν αποτελεσματα google γραφεις στην search bar, οχι στην address bar.
KilliK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 τσου.γραφεις και στην adress bar,και μαλιστα χωρις keyword αφου ειναι default search egnine.γιαυτο αλλωστε πληρωνεται η Μozilla απο την Google.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα