Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως να κάνω τον firefox να ανοίγει πάλι τα tabs που είχα ανοικτά πριν τον κλείσω;

Πήγαινε options ή γράψε--> about:preferences#general

2η επιλογή από πάνω, When Firefox starts βάλε ---> Show my windows & tabs from last time.

[Screenshot]

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγαινε options ή γράψε--> about:preferences#general

2η επιλογή από πάνω, When Firefox starts βάλε ---> Show my windows & tabs from last time.

[Screenshot]

Ποπο φίλε τυφλός είμαι;

Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Και ξανα πρός την "δόξα " τραβά μετά την τελευταία ενημέρωση του flash πάλι κολλήματα παντού,πάλι ανοίγει δυο φορές το plugin toy.Τι γίνετε με τον μοζζίλα δνε καταλαβαίνω.Πάλι τον δρόμο της απαξίωσης θα πάρει.Περιμένω μια σταθερή έκδοση εδώ και πόσο καιρό να πάρω ένα backup του και τίποτα Θα γίνει τίποτις και θα γιρίσω 2-3 χρόνια πίσω!!!

Δημοσ.

Και ξανα πρός την "δόξα " τραβά μετά την τελευταία ενημέρωση του flash πάλι κολλήματα παντού,πάλι ανοίγει δυο φορές το plugin toy.Τι γίνετε με τον μοζζίλα δνε καταλαβαίνω.Πάλι τον δρόμο της απαξίωσης θα πάρει.Περιμένω μια σταθερή έκδοση εδώ και πόσο καιρό να πάρω ένα backup του και τίποτα Θα γίνει τίποτις και θα γιρίσω 2-3 χρόνια πίσω!!!

ποιον flash έχεις;

ειμαι στην 23.0.0.185 και είναι άψογο.

επίσης στην 49.0.2 έχει σταματήσει να μου γεμίζει τόσο πολύ την ραμ δεν ξέρω αν το διορθώσανε η όχι.

Δημοσ.

Να χαρω εγω firefox & adobe flash player.

Καθε φορα που παω σε καποιες σελιδες οπως π.χ. ebay.com μου βγαζει το παρακατω μυνημα.

"Error #2044: Unhandled IOErrorEvent:. text=Error #2036: Load Never Completed."

Γιατι το κανει αυτο?

Και κλασικα μετα βγαζει το μυνημα λαθος που σας εχω πει ποιο πανω για το χρονο και διακοπη σεναριου κ.τ.λ.

image.jpg

Δημοσ.

Τρέχω στο κινητό και στο tv box , τον αλεπού aurora.Είμαι υπέρ ευχαριστημένος.έχει κάνα δυο μαγκιές που με βολεύουν ενώ είμαι στο δρόμο για να μην χάνω κάποια λινκ.@killik αυτό για τους σελιδοδείκτες που ανέβασες πιο πίσω πως το βάζω; το μονοπάτι εννοώ,θενξ

Δημοσ.

Εχω τον 46.0.1 σε win10 64 αλλα που και που οταν εχω 4-5 παραθυρα κλεινει και πολλες φορες χανω τη δουλεια μου

Υπαρχει καποια αλλη εκδοση πιο σταθερη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...