Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Format C: μετά από 3 νομίζω χρόνια, να μπουν τα 10ρια καθαρά πια.

Μια διευκρίνιση για Nightly-Firefox-Thunderbird:

Έχω τα profiles όλων των παραπάνω σε άλλο δίσκο.

Στην επανεγκατάσταση, απλά τα ορίζω και έχω πρόσβαση στα πάντα (emails, usernames/passwords, favorites/bookmarks κλπ) ή χρειάζεται κάτι παραπάνω?

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απλως μεταφερεις τα profile folders τους, δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο.

oταν τρεξεις το firefox/thunderbird για πρωτη φορα, θα φτιαξουν τα default profile folders. σβηστα και βαλε στη θεση τους τα παλια.

• Like 1
Δημοσ.

παρολου που ειμαι με 8 γκιγκα και core i5 πρωτης γενιας στο τουιτερ κολλαει κατι παιζει με τον flash γτ βλεπω περιεργα cpu usage στο plugin container   .... νατξει μπορει να φταινε και τα γραφικα ειναι σαπια μαλλον  hd radeon 5470

Δημοσ.

στο τουιτερ το βλεπω σε fb youtube δεν μπορω ν πω οτι κολλαει τεσπα δεν ξερω μπορει ν φταινε και τα γραφικα και ο firefox γτ ειναι η αληθεια τι να κανουμε ο crhome ειναι πιο γρηγορος αλλα αγαπαμε αλεπου!!

• Like 1
Δημοσ.

άλλο browser δοκιμασες τελικα; πεταξες μια σποντα για τον χρομη, αλλα δεν μας ειπες αν εκανες δοκιμη εκει

Δημοσ.

Παντως με τα win10 δεν τα παει καλα

πολλες φορες κλεινει ξαφνικα

Σε μια απο αυτες τις φορες μου εχασε ολα τα login names και passwords

Υπαρχει τροπος επαναφορας ?

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος όταν ανοίγεις πολλά tabs μαζί να τα φορτώνει σειριακά; Εξηγώ: είμαι στο insomnia και πάω στις συνδρομές μου και φορτώνω τα θέματα με νέες απαντήσεις. Πολλές φορές είναι πάνω από 10 tabs και σε πολλά από αυτά υπάρχουν εικόνες, βίντεο κτλ. Με λίγα λόγια η γραμμή μου, αν και έως 24, μπουκώνει και αργεί να τα φορτώσει, αποτέλεσμα να διαβάζω γρηογορότερα τις απαντήσεις από όσο κάνει να φορτώσει. Αν φόρτωνε πρώτα τα περιεχόμενα του 1ου tab (του δεξιού από αυτό που βρίσκομαι) και μόλις τελειώσει αυτό να φορτώνει το αμέσως επόμενο κοκ, θα βόλευε πολύ. Όπως όταν πάω σε ένα tab ου δεν έχει φορτώσει, τότε το φορτώνει πολύ πιο γρήγορα. Μάλλον το tab που βλέπεις έχει πάντα προταιρεότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Σας εχει τυχει ποτε σε αυτο το site να φορτωνει επ' απειρον μεχρι να κλεισετε και να ξανα-ανοιξετε το firefox?

Ακομα και cookies να σβησετε ή να ξεκινησετε νεο λογαριασμο firefox μερικες φορες το ποιανει και το κανει συνεχως αλλα οχι παντα υπαρχουν και φορες που ξεκηνας το firefox και ολα οκ μεχρι να το πιασει.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος όταν ανοίγεις πολλά tabs μαζί να τα φορτώνει σειριακά; Εξηγώ: είμαι στο insomnia και πάω στις συνδρομές μου και φορτώνω τα θέματα με νέες απαντήσεις. Πολλές φορές είναι πάνω από 10 tabs και σε πολλά από αυτά υπάρχουν εικόνες, βίντεο κτλ. Με λίγα λόγια η γραμμή μου, αν και έως 24, μπουκώνει και αργεί να τα φορτώσει, αποτέλεσμα να διαβάζω γρηογορότερα τις απαντήσεις από όσο κάνει να φορτώσει. Αν φόρτωνε πρώτα τα περιεχόμενα του 1ου tab (του δεξιού από αυτό που βρίσκομαι) και μόλις τελειώσει αυτό να φορτώνει το αμέσως επόμενο κοκ, θα βόλευε πολύ. Όπως όταν πάω σε ένα tab ου δεν έχει φορτώσει, τότε το φορτώνει πολύ πιο γρήγορα. Μάλλον το tab που βλέπεις έχει πάντα προταιρεότητα.

δοκιμασε αυτο:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/load-tabs-progressively-fixed/?src=search

διαφορετικα βαλε nightly με το multi-process ενεργοποιημενο. λυνει το προβλημα με το lag οταν φορτωνεις πολλα tabs μαζι, μια και καλη.

Δημοσ.

Βραδιατικη γκρινια!

Ο ff εδω εχει αρκετο καιρο, απο την 44 σιγουρα, αργει να ανοιξει βασανιστικα! Κανει και 30 δευτερα (το χαλι του φαινεται στην εικονα)! Το interface του φορτωνει αμεσως αλλα για τα επομενα δευτερολεπτα δεν νιωθει οπου και να κανω κλικ.

Εκανα οτι λεει εδω*, αλλα και παλι δεν ειδα φως. Απο προσθετα εχω τα downloadhelper και adp που τα χρειαζομαι, τα εχω απο παντα και δεν προκειται να τα βγαλω ή να τα αλλαξω, και τα classic theme restorer και click to play per element για να καλυψω τις γνωστες αναπηριες που εμφανιστηκαν τα τελευταια χρονια.

Το μονο πραγμα που μπορω να υποψιαστω ειναι πως αργει λογω των 1000+ bookmarks, αλλα ειναι λιγο τραβηγμενο.

Περισσοτερες πληροφοριες:

- sessions δεν χρησιμοποιω, αρα καθε φορα ξεκιναει φρεσκος

- η αρχικη σελιδα μου ειναι η about:blank οποτε δεν παιζει καθυστερηση απο εκει

- antivirus δεν παιζει μιας και ειμαι σε λινουξ

- απο plugins εχω μονο το flash

- το hardware acceleration το εχω κλειστο, μιας και δεν αλλαζει κατι αν το ανοιξω

- δεν μπορω να τσεκαρω πως ξεκιναει σε safe mode ή με φρεσκο προφιλ, που ειναι το ιδιο πραγμα πρακτικα, γιατι καθε επομενη φορα που θα ξεκινησει κανει και λιγοτερο χρονο

Ολο το παραπανω ειναι σε 64αρι λινουξ, σε ext4 partition, σε ssd και η cache του βαλμενη στη ram μεσω του about:config.

* https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-takes-long-time-start-up

post-124002-0-33476700-1462223238_thumb.png

Δημοσ.

Εγω με mint 17 κανένα απολύτως πρόβλημα (ακαριαία ανοίγματα :-D )  και με σύνδεση όχι και καλη

Data rate(Kbps) Downstream 12959Kb Upstream 1023Kb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...