mikelamar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Με δεξι κλικ πάνω στην κόκκινη υπογραμισμενη λέξη σου βγάζει τις επιλογές διόρθωσης/αντικατάστασης εφόσον έχεις επιλέξει το Σωστό λεξικό !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Με δεξί κλικ πάνω στη λέξη δεν σου βγάζει επιλογές για διόρθωση; edit: Με έφαγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μου την βγαζει.Τωρα το ειδα.Απλα ετσι πρεπει να κανω μια μια λεξη.Επειδη δεν εχω συνηθισει να βαζω τονους θα πρεπει να κανω μια μια λεξη κλικ και οταν γραφω αρκετα ειναι δυσκολο να κανω σε καθε λεξη.Υπαρχει κατι ας πουμε που να το κανει αυτοματα σε ολο το κειμενο και οπου εχουν επισημανθει λαθη σε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δεν νομίζω... Φαντάσου να έγραφες χωρίς τόνο τη λέξη καλος Επρεπε να δώσει κάλος ή καλός το αυτόματο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Επρεπε να δώσει κάλος ή καλός το αυτόματο? τοτε το δικο μου αυτοματο τα εχει παιξει! μου λεει καλή, κάλη, καλό, κάλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 πως μπορώ να φύγω την μαμημένη σελίδα του bearshare (http://search.bearshare.com/) από first page??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 πως μπορώ να φύγω την μαμημένη σελίδα του bearshare (http://search.bearshare.com/) από first page??? Πάτα το κόκκινο κουμπί "firefox" (πάνω αριστερά) > επιλογές > γενικά. Ρύθμισέ το όπως σου δείχνω στην εικόνα αν θέλεις για πρώτη σελίδα το Google. Ή βάλε στο πλαίσιο την σελίδα που θέλεις να ανοίγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 δεν είμαι τόσο noob το κάνει αυτό, επίση έχω κάνει και unstall το bearshare, restart κτλ και δεν λέει να ξεκολλήσει από first page... edit: έγινε θαύμα πέτυχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δες την απάντηση του mejoesworld. edit: OK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Πως καθορίζουμε πόσες μέρες θα κρατάει ιστορικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Έχει αλλάξει η λογική του αλγορίθμου που συντηρεί το ιστορικό, πλέον δε μπορείς να ορίσεις αριθμό ημερών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Πήγα από τον explorer 8 στο mozilla για καλύτερα αλλά μάλλον αρχίζω να τον νοσταλγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 εχω απενεργοποιημενο το "απομνημονευση κωδικων για σελιδες" αλλα θελω στην ip-link του ρουτερ να μην την πληκτρολογω καθε φορα παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δεν το χω τσεκάρει αλλά αν δοκιμάσεις να ενεργοποιήσεις την απομνημόνευση κωδικών, περάσεις αποθηκεύσεις αυτό του router και μετά την απενεργοποιήσεις ξανά, δεν παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silentscream Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Γεια σας ηθελα να ρωτήσω εαν ο mozzila δημιουργεί κάποιο αρχείο backup των bookmarks και που το αποθηκευει αυτό. Όχι αυτό που δημιουργούμε εμείς, διότι ενώ είχα κάνει κάτι τέτοιο τώρα δεν το βρίσκω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα