Henry3GR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Όποιος έβαλε την 64άρα έκδοση μην κάνει αυτόματη αναβάθμιση γιατί θα του βάλει πάλι την 32άρα. Κατεβάστε κανονικά απο το σαιτ την επόμενη 64άρα και βάλτε την απο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Όποιος έβαλε την 64άρα έκδοση μην κάνει αυτόματη αναβάθμιση γιατί θα του βάλει πάλι την 32άρα. Κατεβάστε κανονικά απο το σαιτ την επόμενη 64άρα και βάλτε την απο πάνω. Εμενα την 64αρα μου εβαλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 λοιπον σχετικά με την αυξημένη μνήμη στον firefox,μόνο το fb πιάνει 240ΜΒ και οι υπολοιπες 5 καρτέλες ειναι κάτω απο 60ΜΒ. Αυτη τη στιγμή στη ραμ τραβάει 1.1 γιγα, αλλα έχω ανοίξει/κλείσει και άλλα πράγματα! θα προσπαθήσω,εαν αντέξω,να δοκιμάσω και χωρίς ublock origin μήπως και τραβάει αυτό τα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Henry3GR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα την 64αρα μου εβαλε. Είχες κάνει καθαρή εγκατάσταση; Γιατί εγώ την πέρασα πάνω απο την 32άρα. Μήπως φταίει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Είχες κάνει καθαρή εγκατάσταση; Γιατί εγώ την πέρασα πάνω απο την 32άρα. Μήπως φταίει αυτό. Ναι καθαρη εγκατασταση πρωτα ειχα την portable εκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Το YouTube Center στη dev build που έπαιζε κανονικά, δεν είναι signed και δεν παίζει πλέον. Υπάρχει κανα work around ή κάποιο άλλο παραπλήσιο και αξιόλογο? στο about:config, βαλε το xpinstall.signatures.required σε false. δυστυχως, στον 44 αυτο το κολπο δεν θα δουλευει πλεον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) εχουμε καμια λυση για τα πουστοsite που θελουν να κανουμε disable το adblocker; οχι ρε φιλε δεν γουσταρω να κανω disable το adblocker για να με γεμισεις τις παπαροδιαφημισεις σου, πως θα γινει δλδ; με τραμπουκισμους διαφημισεις; edit: νομιζω οτι το βρηκα: subscribe σ αυτη την λιστα: http://reek.github.io/anti-adblock-killer/#filterlist και καθαρισαμε Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2015 από patrickdrd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 νεο θεματάκι εκει που βλέπεις κανονικά βιντεάκια,στο ξαφνικό βγάζει error και μετά δεν παίζει το παραμικρό. είτε youtube είτε το οτιδήποτε. Πρέπει να κλέισω την αλεπου και να την ανοίξω παλι και έπειτα παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 νεο θεματάκι εκει που βλέπεις κανονικά βιντεάκια,στο ξαφνικό βγάζει error και μετά δεν παίζει το παραμικρό. είτε youtube είτε το οτιδήποτε. Πρέπει να κλέισω την αλεπου και να την ανοίξω παλι και έπειτα παίζει. Βαλε αυτο ή κατι παρόμοιο και θα εισαι οκ https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/youtube-all-html5/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 για διαβαστε αυτο αυτοι που τρεξατε να βαλετε τον 64bit:http://www.ghacks.net/2016/01/03/32-bit-vs-64-bit-browsers-which-version-has-the-edge/προσωπικα γυρισα στον 32bit, λιγοτερη καταναλωση μνημης και δεν βρηκα κατι να μου προσφερει περισσοτερο, εκτος απο ασυμβατοτητες,plugins που δεν επαιζαν κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πως φευγει αυτη η "καινοτομια" (για να μην πω τιποτα πολυ χειροτερο) του ff? Θελω απλα να με πηγαινει στο 1ο πιο προσφατο ή πιο δημοφιλες αποτελεσμα. Αν βοηθαει, εχω classic theme restorer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 browser.urlbar.unifiedcomplete = false Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 browser.urlbar.unifiedcomplete = false Thanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Βαλε αυτο ή κατι παρόμοιο και θα εισαι οκ https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/youtube-all-html5/ χειρότερα τα πράγματα,δεν βλέπω 60fps πουθενά πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Mε την παρακάτω λίστα, μπλοκάρεται το ενοχλητικό μήνυμα για τα cookies που εμφανίζεται σε κάθε σελίδα.Ισχύει για Adblock plus και uBlock origin. http://prebake.eu/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα