Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω εχω εγκαταστήσει την 64bit εκδοση και μπορεις να αφησεις και την 32bit εκδοση αλλα για εμενα προσωπικα δεν υπαρχει λογος μιας και οτι ρυθμησεις κ.τ.λ. ειχες στην 32bit εκδοση παραμενουν στην 64bit εκδοση

Παραμένουν άμα θέλω εγώ ή αυτόματα τα παίρνει. Δηλαδή αν  θέλει κάποιος να βάλει την 64 καθαρή εγκατάσταση μπορεί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι αυτοματα τα εχει με το που εγκαταστησεις την 64bit και την ξεκινησεις ειναι σαν να εχεις την 32bit εκδοση αφου δεν σου δειχνει πουθενα οτι τρεχεις την 64bit εκδοχη του προγραμματος.

Φυσικα και μπορει κανει απεγκατασταση οποιαδηποτε παλιοτερη εκδοση firefox(32bit ή 64bit) και εγκαθισταει ξανα το firefox απο την αρχη ή σβηνεις εντελως τον φακελο:

"C:\Users\ονομα χρηστη υπολογιστη(Π.χ. Γιωργος\AppData\Roaming\Mozilla"

• Like 1

Τις παιρνει αυτοματα επειδη 32αρης και 64αρης ff χρησιμοποιουν το ιδιο προφιλ. Ο μονος τροπος να δεις αν τρεχεις τον 32αρη ή τον 64αρη, μπορεις να δεις στον task manager αν τον αναφερει σαν "firefox.exe*32" ή σκετο "firefox.exe".

Αν θες να τον τρεξεις σαν να ειναι απο φρεσκια εγκατασταση, μποεις να κανεις ενα νεο προφιλ και να τρεχεις τον 64αρη με αυτο και τον 32αρη με το μαμα. Εννοειται οχι ταυτοχρονα :P

• Like 1

Τις παιρνει αυτοματα επειδη 32αρης και 64αρης ff χρησιμοποιουν το ιδιο προφιλ. Ο μονος τροπος να δεις αν τρεχεις τον 32αρη ή τον 64αρη, μπορεις να δεις στον task manager αν τον αναφερει σαν "firefox.exe*32" ή σκετο "firefox.exe".

Αν θες να τον τρεξεις σαν να ειναι απο φρεσκια εγκατασταση, μποεις να κανεις ενα νεο προφιλ και να τρεχεις τον 64αρη με αυτο και τον 32αρη με το μαμα. Εννοειται οχι ταυτοχρονα :P

Γιατί όχι ταυτόχρονα;..

Γιατι θα θελουν να διαβασουν απο το ιδιο προφιλ (απο τα ιδια αρχεια καλυτερα) 2 διαφορετικες εφαρμογες. Οποια ανοιξει πρωτη, θα εχει προσβαση σε αυτα. Η αλλη, πορτα :P

Την ειπα παλι :(

Μισο λεπτο να καθαρισει το μυαλο μου και ξανααπανταω...

---edit

Μιας και θα εχουν διαφορετικο προφιλ, μπορεις, επειδη δεν ισχυει αυτο που ειπα πριν.

• Like 1

Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά ο ff43(νέο προφίλ) μου φαίνεται πιο αργός.

Λίγο που τον δούλεψα μου φαίνεται λίγο ποιο γρήγορος. Μήπως επειδή το δοκιμάζεις σε νέο προφίλ και δεν έχει κατεβάσει τα data κτλ των σελίδων που μπαίνεις σου φάνηκε έτσι;

• Like 1

μιας και είναι ο 64άρης διαθέσιμος,υπάρχει λόγος να μείνουμε στην 32αρα του εκδοση;

Κάποια plug-ins δεν λειτουργούν στον 64, δεν έχω τσεκάρει ποια είναι.Αν δεν χρησιμοποιείς κάποιο από αυτά και η ram σου είναι 4+ gb τότε δεν υπάρχει λόγος να μείνεις στoν 32bit.

Λίγο που τον δούλεψα μου φαίνεται λίγο ποιο γρήγορος. Μήπως επειδή το δοκιμάζεις σε νέο προφίλ και δεν έχει κατεβάσει τα data κτλ των σελίδων που μπαίνεις σου φάνηκε έτσι;

Δεν είναι μόνο οι σελίδες αλλά και το UI.

Κάποια plug-ins δεν λειτουργούν στον 64, δεν έχω τσεκάρει ποια είναι.Αν δεν χρησιμοποιείς κάποιο από αυτά και η ram σου είναι 4+ gb τότε δεν υπάρχει λόγος να μείνεις στoν 32bit.

Δεν είναι μόνο οι σελίδες αλλά και το UI.

λοιπόν ναι δοκίμασα τον 64αρη και το βασικότερο Plugin δεν παίζει(battlelog για το BF4)οπότε και ξαναγύρισα στον 32αρη.

επειδη με τρωει ο "ποπος μου" εκανα την εξης παλικαρια...

ΕΣΒΗΣΑ το νεο profile που ειχα κανει και ειχε λυθει το προβλημα με το κρασαρισμα στο plugin-container.exe

και αφησα παλι το default... ειμαι περιεργος αν θα κρασαρει τωρα!!!

Αν κρασαρει θα ξαναδημιουργησω ενα νεο και θα κανω παλι τις δοκιμες.

Θεοκουφο εντελως...

* απο ανεκαθεν παντως ειχε ενα θεμα ο firefox με το default profile

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...