Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με firefox 5 προσπαθώ να μπω στο μενού του router αλλά μου βγάζει μήνυμα για λάθος password. Το παράδοξο είναι ότι με τον Explorer μπαίνω κανονικά με τους ίδους κωδικούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε fotobave, η Mozilla άλλαξε πολιτική όσον αφορά τη συχνότητα των releases και την ονοματολογία των νέων εκδόσεων, μιμούμενη το μοντέλο του Chrome της Google: Πιο συχνά releases, λιγότερα νέα features στο καθένα (λογικό, αφού γίνονται πιο συχνά) και αύξηση του αριθμού εκδοσης σε ακέραια βήματα.

ΥΓ: Δεν τα θυμάσαι καλά για τον Firefox 3. Οι εκδόσεις 3.0.x ήταν διαφορετική σειρά από τον 3.5.x. Επίσης, δεν υπήρξε σειρά 3.4.x. Από 3.0.x πήγαμε κατευθείαν σε 3.5.x και από εκεί σε 3.6.x.

ναι,τουλάχιστον ολο και κατι διορθώνει!

απαντηση στο Υ/Γ : βασικα δεν θυμόμουν καθολου πως πηγαιναν οι εκδοσεις, ως παραδειγμα ανέφερα 3.4 , 3.5 κλπ ;)

Στην γραμμη αγαπημενων ο firefox δηιμουργει μαι γραμμη με το ονομα του link και ενα εικονιδιο γαι αυτο.Μποορυμε να βρουμε καπου αυτα τα εικονιιδα να τα ενσωματωσουμ και στον internet explorer ?

Ευχαριστω

post-40980-0-67152900-1309602395_thumb.png

Αυτό είναι το λεγόμενο "favicon", ένα εικονίδιο που συνήθως βρίσκεται στο root directory του κάθε site και έχει όνομα "favicon.ico".

Κανονικά, θα πρέπει και ο Internet Explorer να τα κατεβάζει και να τα προβάλλει αυτόματα. Δε σου το κάνει δηλαδή;

Αυτό είναι το λεγόμενο "favicon", ένα εικονίδιο που συνήθως βρίσκεται στο root directory του κάθε site και έχει όνομα "favicon.ico".

Κανονικά, θα πρέπει και ο Internet Explorer να τα κατεβάζει και να τα προβάλλει αυτόματα. Δε σου το κάνει δηλαδή;

Οχι μου βγαζει το ονομα του site με το χαρακτηριστικο e διπλα του

post-40980-0-84157800-1309605184_thumb.png

Έχει πρόβλημα ο IE σου τότε. Και ο Firefox δε νομίζω ότι μπορεί να σε βοηθήσει να το λύσεις, γιατί αυτό που προτείνεις δεν χρειάζεται καν 3ο browser: μπορείς να σώσεις το κάθε favicon με τη βοήθεια του IE μόνο, εισάγοντας στη μπάρα διευθύνσεων απευθείας το link του. Π.χ. το favicon του plaisio.gr βρίσκεται εδώ: http://www.plaisio.gr/favicon.ico

Σε ευχαριστω πολυ.

Πηγα σε σελιδες που ηθελα και ζητησα την διαδρομη οπως ειπς για το Plaisio και σε καποιες το εικονιδιο που μου εδειξαν το αποθηκευσα και το αλλαξα αυτο που ειχε ο ie .

Σε καποιες ομςω δεν εμανιζεται οπως

http://www.adslgr.com/favicon.ico

http://www.4troxoi.gr/favicon.ico

και σε καποιες αλλες δεν εχει καταληξη .ico αλλα .png οπως στο www.navimania.gr/favicon.ico

Σε αυτες τι μπορω να κανω ????

ie εχω την εκδοση 9 με windows 7

Δεν έχω δυστυχώς IE9 αυτήν τη στιγμή να δοκιμάσω, χώρια ότι το παρόν topic είναι για τον Firefox. Αλλά κάτι υποπτεύομαι: Μήπως στον IE έκανες εισαγωγή τα bookmarks από αρχείο, αντί να τα προσθέσεις χειροκίνητα και ευρισκόμενος ων κάθε φορά στο αντίστοιχο site;

Παρεμπιπτόντως, τα http://www.adslgr.com/favicon.ico και http://www.navimania.gr/favicon.ico ανοίγουν κανονικά σ'εμένα, ενώ οι 4Τ δεν φαίνεται να έχουν καθόλου favicon στο site τους.

Ευχαριστω.

Τα εκανα εισαγωγη με xmarks και στον ie και στον firefox.

Τα link που δεν ανοιγαν με ie ανοιξαν με firefox

Πραγματι ξεφυγαμε αλλα απο αλλου ξεκινησαμε και αλλου καταληξαμε.Μετεφερε το ...

Καλησπέρα,

έχω ένα πρόβλημα με το youtube. Ανοίγοντας σήμερα τον υπολογιστή και ενώ πιο πρίν όλα δούλευαν ρολόι, διαπιστώνω ότι δεν μπορούσα να δώ youtube videos. Δεν εμφανιζόταν συγκεκριμένα το Play και η αντίστοιχη μπάρα που υπάρχει δίπλα από το Play, όπως ακριβώς φένεται στην εικόνα:

post-146388-0-27504900-1309994168_thumb.jpg

Δοκίμασα να εγκαταστήσω εκ νέου τόσο τον firefox (σαν τελευταία προσπάθεια έβαλα τον 5, μιας και ως τώρα είχα τον 4), όσο και του flash player add που παρέχεται για τον firefox , αλλά μάταια γιατί συνεχίζει να αρνήται να δουλέψει. Το θέμα είναι ότι κάτι παίζει μεταξύ firefox + flash γιατί με chrome ή ΙΕ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα....

Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας!!

Edit: To πρόβλημα λύθηκε ύστερα από αρκετό google search και επρεπε απλά να κάνω εκκαθάριση του πρόσφατου ιστορικού...

Εργαλεία-> Εκκαθάριση πρόσφατου ιστορικού.

Καλησπέρα,

έχω ένα πρόβλημα με το youtube. Ανοίγοντας σήμερα τον υπολογιστή και ενώ πιο πρίν όλα δούλευαν ρολόι, διαπιστώνω ότι δεν μπορούσα να δώ youtube videos. Δεν εμφανιζόταν συγκεκριμένα το Play και η αντίστοιχη μπάρα που υπάρχει δίπλα από το Play, όπως ακριβώς φένεται στην εικόνα:

post-146388-0-27504900-1309994168_thumb.jpg

Δοκίμασα να εγκαταστήσω εκ νέου τόσο τον firefox (σαν τελευταία προσπάθεια έβαλα τον 5, μιας και ως τώρα είχα τον 4), όσο και του flash player add που παρέχεται για τον firefox , αλλά μάταια γιατί συνεχίζει να αρνήται να δουλέψει. Το θέμα είναι ότι κάτι παίζει μεταξύ firefox + flash γιατί με chrome ή ΙΕ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα....

Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας!!

Edit: To πρόβλημα λύθηκε ύστερα από αρκετό google search και επρεπε απλά να κάνω εκκαθάριση του πρόσφατου ιστορικού...

Εργαλεία-> Εκκαθάριση πρόσφατου ιστορικού.

Τι εγινε, μολις διαβασα το μνμ σου και τωρα ξεκινησε και σε μενα να το κανει αυτο. Τι επαθε ετσι ξαφνικα. Η εκκαθαριση ιστορικου που κολλαει στο να λυθει αυτο?

Καλησπερα.Εχω τον firefox 5.0 και εχω κατεβασει το προσθετο greek english spelling dictionary και ενω γραφω εδω και μου υπογραμμιζει με κοκκινη υπογραμιση τα λαθη μου δεν μπορω πουθενα να βρω την επιλογη να κανει τις διορθωσεις.Μπορειτε να μου πειτε ενα καλο προσθετο για ορθογραφικο ελεγχο? Και επισης θα ηθελα και ενα καλο προσθετο και ευκολο για μετατροπη greeklish σε Ελληνικα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...