Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως μπορω να αναιρεσω αυτο το plugin να δουλευει για ενα site οπως π.χ. το "http://www.samsung.com/gr/home"και αυτο γιατι οταν το εχω ενεργο δεν μου δειχνει απολυτως τιποτα το site της samsung μετα το "welcome to samsung"

Παρολο που εβαλα στη λιστα αγνοησης(Δειτε την παρακατω φωτο) το site της samsung.

image.jpg

Και οριστε πως εχω βαλει τον κανονα για τα cookies.

image.jpg

Δημοσ.

Αν εισαι σιγουρος οτι φταιει μονο το φιλτρο που κοβει την ειδοποιηση για τα cookies, μπορεις να το ξετικαρεις (το τελευταιο στη δευτερη εικονα) και το adblock δεν θα το χρησιμοποιει.

Δημοσ.

εδώ και 2 μέρες το youtube απλά ΔΕΝ παίζει.

Ξεκινάς βλέπεις ενα βίντεο και σε κάποια στιγμή απλά σταματάει να κατεβαίνει και δεν ξαναφορτώνει κανένα,μενει μονίμως στη ροδέλα που γυρνάει.

ο μόνος τρόπος ειναι να κλείσω τον ff και να κάνω καθαρισμό cookies για να παίξει αλλιως δεν.

καμια λυση κατι;

τα νευρα μου απλα.

Δημοσ.

εδώ και 2 μέρες το youtube απλά ΔΕΝ παίζει.

Ξεκινάς βλέπεις ενα βίντεο και σε κάποια στιγμή απλά σταματάει να κατεβαίνει και δεν ξαναφορτώνει κανένα,μενει μονίμως στη ροδέλα που γυρνάει.

ο μόνος τρόπος ειναι να κλείσω τον ff και να κάνω καθαρισμό cookies για να παίξει αλλιως δεν.

καμια λυση κατι;

τα νευρα μου απλα.

Να υποθέσω σύνδεση wind ?

Δημοσ.

Να υποθέσω σύνδεση wind ?

forthnet.

Δεν είναι θέμα ίντερνετ,ο chrome παίζει κανονικα.

απλά μουλαρώνει,μέχρι και τα στατιστικά του βιντεο-παραθυρου είναι ολα κολλημένα.

Δημοσ.

παιδια εδω και πολυ καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με τον firefox και το facebook συγκεκριμενα και δεν νομιζω να υπαρχει καποια λυση.. στην αρχικη μου σελιδα στο facebook που ειναι τα newsfeed αμα σκρολαρω συνεχεια προς τα κατω καποια στιγμη θα σταματησει να ανανεωνεται το newsfeed και δεν θα δειχνει τιποτα.. εχει τυχει σε κανεναν αλλον κατι παρομοιο??

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα με τρεις διαφορετικούς υπολογιστές που δοκίμασα με Windows 7, 8.1 και 10 και μάλιστα σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς FB.

Προηγήθηκε refresh του Firefox στον υπολογιστή με τα 8.1 και παρουσίασε ακριβώς το ίδιο, χωρίς κανένα πρόσθετο.

Συνεπώς είναι bug του Firefox.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...