LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Ισως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Στα win10 οταν βαζω ενα θεμα κοβονται τα κουμπακια του παραθυρου Δεν μπορω να υποφερω το μονοχρωμο παραθυρο των win10 (μου θυμιζει εποχη win3.11) και θελω να βαλω λιγο χρωμα γιατι δεν βαζεις το HCTP addon και να αφαιρεσεις τελειως τα κουμπια η να τα μεταφερεις στην toolbar? ετσι και περισσοτερο χωρο για τα tabs εχεις και πιο ομορφος φαινεται ο browser. εγω τον εχω ετσι εδω και χρονια: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/hide-caption-titlebar-plus-sma/?src=search Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2015 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ειμαι logged in στο google. γιατι πολλες φορες δε μου βγαζει την επιλογη "αναζητηση σελιδων απο Ελλαδα", και μου βγαζει μονο "Στα Ελληνικα"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 οποιος ενδιαφερεται: https://iguru.gr/2015/08/10/50281/firefox-40-final-download/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Στα win10 οταν βαζω ενα θεμα κοβονται τα κουμπακια του παραθυρου Δεν μπορω να υποφερω το μονοχρωμο παραθυρο των win10 (μου θυμιζει εποχη win3.11) και θελω να βαλω λιγο χρωμα Αν εννοείς πάνω δεξιά τα minimize, maximize/restore, close, τότε ναι, έχει και σε εμένα πρόβλημα : Φαίνονται μονόχρωμα και χωρίς γραφικά. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ότι η τρέχουσα έκδοση του Firefox ΔΕΝ υποστηρίζει Windows 10, ακόμη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 οποιος ενδιαφερεται: https://iguru.gr/2015/08/10/50281/firefox-40-final-download/ Ευχαριστω πολυ Τον εβαλα και εφτιαξαν τα κουμπακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Διατίθεται και επίσημα, πλέον, ο Firefox 40.0 και είναι ο πρώτος με εγγενή υποστήριξη για Windows 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 πέρασα τον 40. απο πράσινη η ροδελίτσα στις καρτέλες έχει γίνει μπλέ. Υπάρχει τρόπος αλλαγής του χρώματος; εχω τέτοιο θέμα και το μπλέ δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. ευχαριστώ επίσης αυτό είναι νέο κόλπο η εμένα βγαίνει μόνο; μιλάω για τις τελίτσες κάτω απο την ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Οχι βγαινει και σε εμας και ειναι εκνευριστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Οχι βγαινει και σε εμας και ειναι εκνευριστικο μιλάμε σε κάθε πράγμα που έχει ημερομηνία/ώρα κλπ σε όλες τις σελίδες. τα νεύρα μου ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 μιλάμε σε κάθε πράγμα που έχει ημερομηνία/ώρα κλπ σε όλες τις σελίδες. τα νεύρα μου ε. Δεν είναι και το πρώτο πράγμα στο οποίο πέφτει το μάτι μου ενώ κάνω browsing, αλλά ναι, συμφωνώ ότι θα ήταν καλύτερο να το ξεφορτωθούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Τελικα για ολα τα κακα πρέπει να φταίνε τα win και οχι ο ff, σε μενα ποσες αναβαθμίσεις στο λινουξ και δεν εχει κανει ποτε ουτε κιχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Τελικα για ολα τα κακα πρέπει να φταίνε τα win και οχι ο ff, σε μενα ποσες αναβαθμίσεις στο λινουξ και δεν εχει κανει ποτε ουτε κιχ Μπορεί να ισχύει αυτό, αλλά είναι μίας εβδομάδας λειτουργικό και περνάει παιδικές ασθένειες, για την ώρα. Τώρα στο Linux, όσες αναβαθμίσεις και να κάνεις, δεν έχει και πολλά πράγματα με τα οποία θα μπορούσε να κάνει conflict, έτσι και αλλιώς, εδώ που τα λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πάντως σε μενα δεν το κανει ουτε σε win 7 που εχω σε ενα σερβερακο, βλέπω ομως οτι κατω απο μερικές ημερομηνιες εχει τα κουμπάκια για κοινοποίηση της ειδησης στο fb κλπ, μηπως κατι δεν εχετε περάσει σωστά ή κάτι λείπει και εμφανίζονται με τελείες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Με τη νεοτερη εκδοση 40 πλεον δεν ειναι συμβατο το αγγλοελληνικο spelling dictionary. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα