Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Luxx μπορεις να ρωτησεις και στο ανεπισημο φορουμ της Mozilla:

http://forums.mozillazine.org/

με εχει βοηθησει αρκετες φορες σε διαφορες αποριες μου.

αν ρωτησεις και σε βοηθησουν,αναφερε τις λυσεις και εδω αν μπορεις καθοτι με ενδιαφερουν και εμενα αυτα που ψαχνεις.

παντως για την τριτη απορια σου δοκιμασε το downthemall.απλως φροντισε να κανει download τα Links και οχι τα Pictures and Media oταν κανεις manual download.

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ανοιγω τον ff4,ξεκιναω την περιήγηση στον ιντερνετ,μπαινω σε καποιο σαιτ,μετα απο κανα 5λεπτο παγωνει δεν κανει τιποτα και για να τον κλεισω θελει διαχείριση εργασιων...καμια ιδεα...;

windows vista..

Δημοσ.

Luxx μπορεις να ρωτησεις και στο ανεπισημο φορουμ της Mozilla:

http://forums.mozillazine.org/

με εχει βοηθησει αρκετες φορες σε διαφορες αποριες μου.

αν ρωτησεις και σε βοηθησουν,αναφερε τις λυσεις και εδω αν μπορεις καθοτι με ενδιαφερουν και εμενα αυτα που ψαχνεις.

παντως για την τριτη απορια σου δοκιμασε το downthemall.απλως φροντισε να κανει download τα Links και οχι τα Pictures and Media oταν κανεις manual download.

Αν μπορουσα και να τα μεταφρασω σωστα, θα ημουν κομπλε.. Το downthemall απο flashgot λες; Ή το addon;
Δημοσ.

γεια σας και παλι παιδια.Νομιζω οτι το προβλημα ειναι το Xmarks.Για να κανει συχρονισμο χρειαζεται 3΄ καθε φορα .Αυτο κανει τον MOZILLA να σερνεται.Πως μπορω να διορθωσω το προβλημα;

Υ.Γ.

Στην αρχη δουλευε πολι καλα,τωρα κανει μινιμουν 3΄

Δημοσ.

γεια σας και παλι παιδια.Νομιζω οτι το προβλημα ειναι το Xmarks.Για να κανει συχρονισμο χρειαζεται 3΄ καθε φορα .Αυτο κανει τον MOZILLA να σερνεται.Πως μπορω να διορθωσω το προβλημα;

Υ.Γ.

Στην αρχη δουλευε πολι καλα,τωρα κανει μινιμουν 3΄

Κι εγώ το έχω το xmarks αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κάνει συγχρονισμό κανονικά όπως πάντα σε 2"-3" (δευτερόλεπτα).

Μήπως φταίει κάποιο άλλο add-on και επηρεάζει και το xmarks;

Απενεργοποίησε ένα-ένα τα add-ons (και κάθε φορά κάνε συγχρονισμό στο xmarks) για να δεις ποιό τελικά φταίει.

Δημοσ.

Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα στο in.gr,

στην κεντρική σελίδα μου βγάζει την στήλη "εξέδρα των σπόρ" πίσω από στήλη των ειδήσεων.. και όχι στο τέλος της.(στον ie δεν το κάνει) :confused:

Καμία πρόταση ...?

Δημοσ.

Δε μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό, είναι παράλειψη του/των web designers του in.gr που δεν έχουν φροντίσει ώστε το site να εμφανίζεται σωστά και με τη νέα μηχανή rendering του Firefox 4.

Δημοσ.

Πως μπορώ να ορίσω την cache στο δίσκο που δεσμεύει ο firefox για temporary internet files;

Επιλογές > για προχωρημένους > δίκτυο > τικάρεις το "παράκαμψη αυτόματης διαχείρισης cache" > και ρυθμίζεις το "όριο cache".

Δημοσ.

υπαρχει καποιο προγραμμα η καποιο addon για να παρω μπακ απ τους σελειδοδεικτες και τους κωδικους του firefox? επειδι θελω να κανω φορματ B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...