pigeon Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Θα το δαμάσουμε το θηρίο που θα πάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Google search link fix παμε επομενο: πως μπορω σε μια σελιδα με κατεβατο ειδησεων π.χ. (links γενιοτερα) να τα ανοιγω ολα με την μια (χωρις να χρειαζεται να κανω καμια 10αρια κλικς); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 ^Snap Links Plus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 βρηκα ενα snaplinks, δεν ειναι συμβατο λεει με fx 38.0.1, ειχα δοκιμασει κ αλλο ενα τις προαλλες, αλλα δεν εκανε δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το ίδιο με αυτό που σου είπα είναι; Εμένα δουλεύει μια χαρά. Με δεξί κλικ, τραβάς και επιλέγεις. Μήπως υπάρχει κάποιο conflict με κάποιο άλλο πρόσθετο που έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 αυτος εισαι, επαιξε, thanks Το ίδιο με αυτό που σου είπα είναι; Εμένα δουλεύει μια χαρά. Με δεξί κλικ, τραβάς και επιλέγεις. Μήπως υπάρχει κάποιο conflict με κάποιο άλλο πρόσθετο που έχεις; οχι, snaplinks σκετο ηταν αυτο που βρηκα, ενω το δικο σου ειναι snaplinks plus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δες και τα settings του. Έχει ενδιαφέρουσες επιλογές παραμετροποίησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 ναι, τα ειδα ηδη εννοειται, πρωτο, ακριβως οτι εψαχνα, εσκισες σου λεω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Έχω mozilla 38.0.5 , win7, με ένα 2πυρηνάκι και 2 Gb ram. το task του ff τρώει από μόνο του ακόμα και 1.3GB κάποιες φορές. ειδικά αν ανοίξω καμιά καρτέλα fb, youtube, εκεί αρχίζει ο κακός χαμός. (μαυρίζει η σελίδα με scroll down, κλπ.) Συνήθως κράσαρε το flash player, πλέον δεν το κάνει, αλλά ram συνεχίζει να τρώει. Επίσης βλέπω αυξημένη cpu usage. Έχω κάνει refresh και οι μόνη επέκταση που του έχω είναι το abp. Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 ναι βγαζεις το abp και βαζεις umatrix. Ανανεωνεις τα hosts files και φτιαχνεις τους δικους σου κανονες. Eτσι ξεφευγεις απο regexes! YΓ: Σε προειδοποιω θελει (αρκετο) ρυθμισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 ναι βγαζεις το abp και βαζεις umatrix. Ανανεωνεις τα hosts files και φτιαχνεις τους δικους σου κανονες. Eτσι ξεφευγεις απο regexes! YΓ: Σε προειδοποιω θελει (αρκετο) ρυθμισμα αυτό λόγω ασυμβατότητας παλιού hw με νέο sw ή έχουν κάνει πλέον μάπα τον ff ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Η εχουν κανει μαπα το adblock plus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Υπαρχει καποιο plugin με το οποιο να μπορουμε να διαλεξουμε αν θα κατεβασουμε μονο τον ηχο ή ολοκληρο το βιντεο απο το youtube και να δουλευει με ολα τα βιντεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι ? βαλε Chrome Υπαρχει καποιο plugin με το οποιο να μπορουμε να διαλεξουμε αν θα κατεβασουμε μονο τον ηχο ή ολοκληρο το βιντεο απο το youtube και να δουλευει με ολα τα βιντεο? JDownloader2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 βαλε Chrome JDownloader2 Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια/προταση σου φιλε αλλα επειδη δεν θελω να το κανω εγω αλλα ατομο που δεν γνωριζει και παρα πολλα απο υπολογιστες θελω οσο το δυνατον την ευκολοτερη λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα