Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ηξερα και ποτε τα χρειαζεται ο firefox, καλα θα ηταν..

Γενικα παντως, δε μπορω να καταλαβω γιατι τρωει τοσο μνημη..

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς καποιο από αυτα τα πρόσθετα ? αν ναι τότε κράτα το, αν όχι απεγκατέστησε το τελείως. Κρατάς σίγουρα μόνο όσα έγραψε ο killik ότι χρειάζονται

Δημοσ.

Ρε παιδία γιατί ενώ όταν κατεβάζω ένα αρχείο με τον firefox όταν τον ελαχιστοποιώ το αρχείο σταματάει να καταιβαίνει, το ίδιο έχω διαπιστώσει και στο μtorrent απλώς στην περίπτωση αυτή δεν σταματάει να καταιβαίνει το αρχείο απλώς σχεδόν μηδενίζετε η ταχήτητα στο dow...

Και κάτι άλλο... δύο μέρες τώρα σέρνετε η πλοήγηση στο διαδύκτιο, σε μtorrent πίανω πολύ ικανοποιητικές ταχύτητες αντίθετα όταν παώ να σερφαρω o φιρεφοχ σέρνετε... το pc είναι πεντακάθαρο και καινούργιο, πριν κάποιες μέρες ο firefox πήγαινε καλά...

Δημοσ.

kαλημερα παληκαρια.Εδω και 1 βδομαδα ο μοτζιλα σερνεται κυριολεκτικα,πριν ολα ηταν καλα.Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο γινεται.Με τον ιντερνετ 9 ολα καλα.

Δημοσ.

kαλημερα παληκαρια.Εδω και 1 βδομαδα ο μοτζιλα σερνεται κυριολεκτικα,πριν ολα ηταν καλα.Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο γινεται.Με τον ιντερνετ 9 ολα καλα.

Προφανώς έχεις πολύ καιρό να τον καθαρίσεις από την σαβούρα.

Καθάρισε cookies και cache.

Επιλογές > απόρρητο > απομακρύνετε συγκεκριμένα cookies > απομάκρυνση όλων των cookies > κλείσιμο > ΟΚ.

Επιλογές > για προχωρημένους > εκκαθάριση τώρα > ΟΚ.

Δημοσ.

Γεια σας. Από χθες ο Firefox μου έχει κάποιο πρόβλημα. Αρχικά όταν τον άνοιγα μου έβγαζε πρόβλημα για 2 scripts, που είτε πατούσα stop είτε continue η οθόνη κολλούσε και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτσι το έκλεινα από τον task manager. Καινούργιο παράθυρο κτλ δεν μπορούσα να ανοίξω. Τις επόμενες φορές που προσπάθησα να το ανοίξω ,και μέχρι τώρα, μου βγάζει με το που ανοίγω το sessionrestore αλλά η οθόνη πάλι κολλημένη και πάλι δε γίνεται να πατήσεις τίποτα. Τον έσβησα και τον έβαλα πάλι. Το θέμα είναι όμως ότι πατούσα κάθε φορά να κρατηθούν τα δεδομένα μου γιατί δε θέλω να τα χάσω, με αποτέλεσμα κάθε φορά να μου βγαίνει η οθόνη του restore. Καμιά βοήθεια κανείς ; :confused:

Έστω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τους αποθηκευμένους κωδικούς μου και ας χάσω τα άλλα..

ΥΓ. Το ένα script που βγαίνει είναι το : resource:///modules/NetworkPrioritizer.jsm:175

Δημοσ.

antonl δεν κατάλαβα τι σχέση έχει το link που γράφεις με θέμα που έγραψα.

Σε περίπτωση που το link σε στέλνει πουθενά αλλού, εννοούσα αυτό:

Το plugin-container.exe είναι απλά μια dummy διεργασία, ένα «όχημα» που χρησιμοποιούν τα plugins που αναφέρθηκαν. Αν το απενεργοποιήσεις, σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις που θα έβλεπες να σου ανεβάζει CPU usage, το ίδιο CPU usage θα βλέπεις και πάλι, από τη διεργασία firefox.exe αυτήν την φορά. Μηδέν εις το πηλίκον, δηλαδή.

Δημοσ.

Τι πρόσθετα έχεις ? Έβαλες κάποιο πριν μια βδομάδα ? Μήπως εγκαταστάθηκε καμιά toolbar π.χ. αυτή του skype που είναι προβληματική ?

Δημοσ.

Πως μπορω να κανω copy ολα τα Links απο τα tabs και να μου τα βγαζει στο clipboard, αλλα μονο τα links, χωρις τα ονοματα του καθε tab! Εχω βρει διαφορα, τα μισα δε δουλευουν, τα αλλα κανουν copy και το ονομα!

Πως μπορω να κανω multi image στα bbcode; Δεν υπαρχει καποια συντομευση; Αν θελω να κανω σε 100 links θα πρεπει να παταω καθε φορα απο 3 κλικ για το καθε link;

Πως μπορω να κατεβασω τις φωτογραφιες απο ενα url, που εχει thumbnails τους; Δλδ να κατεβαζει αυτοματα τις φωτογραφιες ( το κανονικο μεγεθος ), χωρις να χρειαζεται να κανω κλικ καθε φορα στην φωτο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...