JUST-GAMER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εμενα ΑΝ τυχει θα τυχει ακομα και 2 καρτελες να εχω ανοιξει κολλαει ολο το firefox για 1-2 λεπτα και μετα ξεκολλαει και συνηθως δεν ξανακολλαει ποτε ακομα και 10 καρτελες με flash να ανοιξω. Τωρα δοκιμασα να απενεργοποιησω το hardware acceleration & να κανω true την παρακατω τιμη στο about:config του firefox. "dom.ipc.plugins.flash.disable-protected-mode" γιατι απ' οτι διαβασα στο επισημο forum της mozilla αυτο προτεινουν για τα κολληματα/crashes που προκαλουνται απο τις σελιδες με τα adobe flash player. Θα δειξει κατα ποσο θα βοηθησουν τα παραπανω την ολη κατασταση. Τι να κανουμε το ξερουμε οτι το adobe flash ειναι απο τα χειροτερα plugins γενικοτερα αλλα εως τωρα δεν ειχαμε τετοιου ειδους προβληματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 διαφωνω με το hardware acceleration=false γιατι μαμαει το pc, στην 100% θα παει η cpu σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Το ξερω και εγω συμφωνω μαζι σου γιατι ειδικα στα 4k videos εκει ειναι που κανει τον επεξεργαστη οχι μονο να βαραει κοκκινο αλλα αστα να πανω. Αλλα εγω απλα εδωσα τι αναφερεη η mozilla οτι πρεπει να κανεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weather1967 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παιδια σημερα ο firefox κολλησε ,ειχα μια εφαρμογη java σε ενα site,τον εκλεισα και δεν ανοιγη με τιποτα,εκανα επαναφορα συστηματος,τιποτα,παω να τον κανω απεγκατασταση ,τιποτα ,μηπως ξερει καποιος φιλος καποια λυση ? Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παιδια σημερα ο firefox κολλησε ,ειχα μια εφαρμογη java σε ενα site,τον εκλεισα και δεν ανοιγη με τιποτα,εκανα επαναφορα συστηματος,τιποτα,παω να τον κανω απεγκατασταση ,τιποτα ,μηπως ξερει καποιος φιλος καποια λυση ? Ευχαριστω εκ των προτερων αν θες να τον πετάξεις τελείως,revo uninstaller σε μέγιστο σκανάρισμα απο τις 3 επιλογές που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weather1967 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 αν θες να τον πετάξεις τελείως,revo uninstaller σε μέγιστο σκανάρισμα απο τις 3 επιλογές που έχει. Nα σαι καλα φιλε μου,επιτελους τον ξεφορτωθηκα,καταπληκτικο προγραμμα το revo unistaller και παλι ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 λολ 1. CTRL+Shift+ESC --> firefox --> δεξί κλικ --> end task. 2. Control Panel --> Uninstall --> Java --> Remove (Y/N) ? --> Y ---> Problem solved. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα Πολλές φορές καθώς σερφάρω, μου βγάζει την παρακάτω εικόνα και για να συνεχίσω δεν αρκεί η επανεκκίνηση του browser αλλά του υπολογιστή!! Γιατί και πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω;; (σ.σ. δοκίμασα επανεγκατάσταση αλλά τίποτα...) Eικόνα: Χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου: ΚατασκευαστήςTOSHIBA SATELLITE C50D-Β-109(laptop)ΛειτουργικόWindows 8.1 Enterprise (x64) (build 9600)Επεξεργαστής(και κάρτα γραφικών)AMD E1-2100 APU 1.00Ghz with AMD Radeon HD 8210 Graphics128 kilobyte primary memory cache1024 kilobyte secondary memory cache64-bit readyMulti-core (2 total)ΜητρικήTOSHIBA ZKWAE 1.00Μνήμη RAM4GB DDR3 SDRAM-1600 MHzΣκληρός ΔίσκοςHGST HTS545050A7E380 (500,11GB)Οπτικός ΔίσκοςTSSTcorp CDDVDW SU-208FBΟθόνη15.6" TruBrite LED 1366x768ΣυνδεσιμότηταQualcomm Atheros AR956x (Wireless 802.11 b/g/n, ενσύρματο 10/100 BASE-TΧ Fast Ethernet LAN)Qualcomm Atheros AR3012 Bluetooth 4.02xUSB 2.0 (+ πολλαπλασιαστής 3 θέσεων Turbo-X), 1xUSB 3.0, 1xHDMIRealtek PCIE CardReader (SD, miniSD/microSD, SDHC, SDXC) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Εκείνη την ωρα που στο κανει απο αλλον browser ή απο κινητό μπαίνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέχρι την στιγμή που δεν άντεξα και άνοιξα διάλογο εδώ, δεν είχα εναλλακτικό browser για να τσεκάρω. Καν δεν πέρασε απ' το μυαλό μου να δοκιμάσω με άλλον είναι η αλήθεια!... (τώρα βέβαια επανενεργοποίησα τον internet explorer για καβάτζα) Απο κινητό όμως έμπαινα κανονικά. Όποτε δηλαδή τράβαγε σε χρόνο η διαδικασία, έμπαινα απο το κινητό και ξεμπέρδευα... Αν κοιτάξεις στα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου, θα παρατηρήσεις πως ο επεξεργαστής μου είναι χρονισμένος στο 1.00Ghz. Μήπως ευθύνεται αυτό; (και καλά με την έννοια του οτι "κουράζεται" και δεν δίνει αρκετή ισχύ για την σωστή λειτουργία του wi-fi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Μ' αρεσει που στη νεα εκδοση 37 ενεργοποιησαν στο youtube το html5 αλλα αφου βαλεις να παιξει ενα βιντεο και διαλεγεις μεγαλυτερη αναλυση απο αυτη που ξεκιναει εξαφανιζωνται απο κατω ολα τα κουμπια και μενει μονο η μπαρα βιντεο. Και εκτος απο αυτο αν διαλεξω 4k αναλυση τοτε ενω ακουω τον ηχο δεν παιζει το βιντεο και μου δειχνει συνεχεια πιξελς ενω με το adobe flash μου επαιζε κανονικα ακομα και τα 4k videos στο youtube. Επειδη δεν μπορω να ξανα-ενεργοποιησω το adobe flash player απο εδω πλεον μπορουμε να κατεβασουμε αυτο το plugin και οσο το εχεις ενεργο τα βιντεος του youtube θα παιζουν μεσω flash player και οχι μεσω hdml5. Απο το κακο στο χειροτερο παει η mozilla με το firefox. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2015 από JUST-GAMER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 μια χαρα ειναι ο Firefox με το youtube html5. το προβλημα ειναι καθαρα απο την δικια σου πλευρα. δοκιμασε να τον τρεξεις με ενα καθαρο προφιλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δηλαδη εσενα σου τρεχει κανονικα με html5 τα 4k βιντεο? Ακομα και με πεντακαθαρο profile ή ξανα-εγκατασταση του mozilla firefox 37.0 στα youtube 4k videos με html5 τα δειχνει πιξελιαζμενα που στην ουσια δεν μπορεις να τα δεις. Και σε ξανα-ρωταω εσενα σου δειχνει τα 4k youtube videos κανονικα σε hdml5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δηλαδη εσενα σου τρεχει κανονικα με html5 τα 4k βιντεο? Ακομα και με πεντακαθαρο profile ή ξανα-εγκατασταση του mozilla firefox 37.0 στα youtube 4k videos με html5 τα δειχνει πιξελιαζμενα που στην ουσια δεν μπορεις να τα δεις. Και σε ξανα-ρωταω εσενα σου δειχνει τα 4k youtube videos κανονικα σε hdml5? Δεν έχω firefox αλλά δοκίμασε να απεγκαταστησεις τον driver της κάρτας γραφικών με το DDU και μετα κάνε ξανά εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δεν έχω firefox αλλά δοκίμασε να απεγκαταστησεις τον driver της κάρτας γραφικών με το DDU και μετα κάνε ξανά εγκατάσταση. Μα αν φταιγανε οι drivers της καρτας γραφικων τα 4k youtube videos δεν θα παιζανε ουτε με adobe flash player ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα