Anubis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 χαιρετώ. μπήκα στη συγκεκριμένη σελίδα http://map.ipviking.com/ απ το λάπτοπ με τον 2430Μ και σέρνεται η αλεπού όσο είναι ανοιχτή η συγκεκριμένη καρτέλα όπως επίσης και αυτά που εμφανίζονται στη σελίδα πάνε σε slow motion.Η χρήση cpu είναι κολλημένη στο 25% με την αλεπού. Δοκιμάζω με chrome και η χρήση φτάνει και 60% και δεν κολλάει τίποτα. Τι πρόβλημα υπάρχει; να πώ ότι έχω τσεκάρει σε πόσους πυρήνες τρέχει η αλεπού και είναι ολοι τικαρισμένοι. Καλησπερα, στον διπυρηνο του λαπτοπ παλαιοτερος απο τον δικο σου δεν εχω προβλημα. Καταναλωνει το 50-60% της cpu, δεν κολλαει τον FF μου τουλαχιστον. Οι γραμμες των επιθεσεων πανε σε slow motion Bug(?): https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1035548 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 το ιδιο κάνει και σε σένα dual core και σου τραβάει το 50% και μένα 2C/4T το 25% σαν να τρέχει single core ενα πράγμα. σκέφτομαι μήπως είναι "πρόβλημα" της αλεπούς γενικότερα δεν είναι τόσο multi core όσο ο chrome και γι αυτό γίνεται το "θέμα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Εμφανιστηκε σε εσας ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Στην αρχική σελίδα όχι,αλλά μου ήρθε σε email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ούτε έμενα εμφανίστηκε. ουτε στην stable ουτε στην nightly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intergrale Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Πρόβλημα και εγώ με τον μοζιλαΤης τελευταίες μέρες εντελώς ξαφνικά μου μαυριζη ο μοζζιλασκούρα χρώματα η μπάρα πάνω μαύρη και η οθόνη μέσα στο λίγο ποιο ανοιχτό τουτα Addons που χρησιμοποιώ είναι τα εξήςAd Block 2,6,6Greek spelling dictionary 0.8.5Speed Dial [FVD]-New Tab page 6.6.9 Πρόσθετες λειτουργίες OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. Shockwave FlashΚάθε φορά που θα ανοίξω τον υπολογιστή μου και θα μπω στον μοζζιλακολλάει πάρα πολύ με αποτέλεσμα μετά από ένα Restart να διορθωθεί και να μην κολλάειαυτό το γενικευμένο πρόβλημα είναι θέμα υπολογιστή η θέμα AddonsΧρησιμοποιώ Windows 8,1 Pro γνήσιο κλειδί Firefox 34.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imni Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Πως διαγραφω προσθετες λειτουργιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχει κάποιος redirect bypasser? πχ να του δινω το φορματ της κανονικης σελιδας και μολις παταω επανω στην redirected να παιρνει οτι χρειαζεται και να με πηγαινει σε αυτή που έχω ορισει? Mπορει να γινει καπως μεσα στο Noscript? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiderling Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αυτό Site: Redirect Bypasser το έχεις δοκιμάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 καλο δείχνει, θα το δοκιμάσω να δω αν δουλευει και θα δω αν μπορώ να γράψω κάτι μόνος μου ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) https://blog.mozilla.org/blog/2015/01/05/firefoxosces2015/ https://www.mozilla.org/en-US/firefox/os/devices/tv/ Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από mixalis@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkpapad Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 καλημερα και χρονια πολλα.Ο adguard δεν με αφηνει να εχω προσβαση στις αγγελιες.Τι μπορω να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Kανε submit στο support. Κατα τα αλλα ο redirector δεν δουλευει οπως τον θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPep04 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Εγώ είχα το Redirect Cleaner το οποίο για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε από το Store, και τώρα δοκιμάζω το Clean Links. Το Redirect Bypasser δεν έχει ενημερωθεί από το 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Εγώ είχα το Redirect Cleaner το οποίο για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε από το Store, και τώρα δοκιμάζω το Clean Links. Το Redirect Bypasser δεν έχει ενημερωθεί από το 2010 Rules δικα μας μπορουμε να θεσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα