nikomas50 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά έχω 2 προβλήματα με τον firefox4. 1. δεν μπορώ να "επιστρεψω" σε προηγουμενη σελίδα, τα βελάκια υπάρχουν πάνω αριστερά, αλλα είναι απενεργοποιημένα..... ούτε και από το ποντίκι μου μπορώ να το κάνω ενώ στις προηγούμενες εκδόσεις δεν είχα πρόβλημα. 2. όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο στην προηγουμενη έκδοση μου έβγαζε κάτω δεξιά τον χρόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του κατεβάσματος...τώρα τίποτα. κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Το ίδιο ερώτημα είχα θέσει στο post #248 και το αντιμετώπισα όπως φαίνεται παρακάτω λίγο ανορθόδοξα (post #253 & #257) αλλά τώρα μου δουλεύει κανονικά.
Luxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Επισης εχετε ενεργοποιησει την επιλογη : tell web sites i don't want to be tracked στον firefox; Ξερετε τι κανει παιδια; Θα εχω προβλημα εαν το ενεργοποιησω;
antonl Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 http://support.mozilla.com/en-US/kb/how-do-i-stop-websites-tracking-me Όχι.
antonl Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω. Ούτε όταν είναι απενεργοποιημένο έχεις πρόβλημα πάντως.
pagratios Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Αν θέλουμε το cache να είναι στην μνήμη και όχι στον σκληρό τότε πρέπει να βάλουμε την τιμή disk.cache.memory.capacity ή browser.cache.memory.capacity? Έχοντας το browser.cache.disk.enable False
Αστροβασίλης Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 -Τελικα καμια λυση για την θολουρα των γραμματων βρεθηκε;-
theTuber Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Απενεργοποίησε το "επιτάχυνση hardware" από το Επιλογές->Για προχωρημένους.
pigeon Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Αυτη ειναι η ευκολη λυση. Κατι αλλο ελεγα.. Αυτο. Κάνει θαύματα.
pagratios Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Αν χρησιμοποιείς για cache και τον σκληρό και την μνήμη ξέρει να το λειτουργεί σωστά, δλδ όσο τρέχει ο ff να χρησιμοποιεί την μνήμη και ανάμεσα στα τρεξίματα να χρησιμοποιεί τον σκληρό? edit: Προς το παρών έχω στο false το cache disk και για cache έχω μόνο την μνήμη στην οποία αν βάλω 128mb είναι οκ αλλά στα 256 φαίνεται ότι δεν την χρησιμοποιεί στο about:cache
Αστροβασίλης Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Στις επιλογες -> για προχωρημενους εχω βαλε 50ΜΒ cache. Στο about cache λεει Offline cache device Number of entries: 0 Maximum storage size: 512000 KiB Storage in use: 0 KiB Cache Directory: C:\Users\ΒΑΣΙΛΗΣ\Links\Mozilla\Firefox\OfflineCache Disk cache device Number of entries: 3929 Maximum storage size: 51200 KiB Storage in use: 51164 KiB Cache Directory: C:\Users\ΒΑΣΙΛΗΣ\Links\Mozilla\Firefox\Cache Ποια ειναι η off line cache;
pagratios Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Στις επιλογες -> για προχωρημενους εχω βαλε 50ΜΒ cache. Στο about cache λεει Offline cache device Number of entries: 0 Maximum storage size: 512000 KiB Storage in use: 0 KiB Cache Directory: C:\Users\ΒΑΣΙΛΗΣ\Links\Mozilla\Firefox\OfflineCache Disk cache device Number of entries: 3929 Maximum storage size: 51200 KiB Storage in use: 51164 KiB Cache Directory: C:\Users\ΒΑΣΙΛΗΣ\Links\Mozilla\Firefox\Cache Ποια ειναι η off line cache; Είναι για να αποθηκεύει τις σελίδες ώστε να μπορείς να τις επισκεφτεις και χωρίς να έχεις ίντερνετ
Αστροβασίλης Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Α ναι. ΔΕΙΤΕ How to get Firefox 5 beta before official release; http://www.infogeek.co/how-to-get-firefox-5-beta-before-official-release
Luxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Τι κανει το flashgot ακριβως; Το εχω τοσα χρονια και δε το εχ χρησιμοποιησει ποτε, ή ετσι θελω να πιστευω. Κατι σαν το video hunter ειναι, για να κατεβαζεις βιντεο και εικονες; Επισης πως ακριβως λειτουργει το adblock; Και αυτο το εχω χρονια, αλλα τωρα μου γεννηθηκε η απορια. Τα κανει ολα απο μονο του; Δε με εχει ζητησει ποτε να κανω κατι, οπως θελει το Noscript. Επισης διαβασα αυτο : "However, Fanboy's List (another list with main focus on English-language sites) shouldn't be used in combination with EasyList." Και τωρα διαπιστωσα οτι τοσα χρονια τα εχω και τα δυο! Υπαρχει προβλημα; Δεν εχω δει κατι παντως.. Επισης, ποσα mb εχετε για την cache; Την καθαριζετε; Τελος καμμια λυση με το "open new tab" οταν πατουσαμε δεξι κλικ σε ενα tab; -Τελικα καμια λυση για την θολουρα των γραμματων βρεθηκε;- Για ποια θολουρα μιλας φιλε; Απενεργοποίησε το "επιτάχυνση hardware" από το Επιλογές->Για προχωρημένους. Τι κανει αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα