KilliK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 χρησιμοποιεις το native session manager του browser, η καποιου addon; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Λογικά το native session manager του browser. Δεν έχω πρόσθετο για session manager, αλλά υπάρχει τρόπος να είμαι 100% σίγουρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Εδω και λιγες μερες ενας φιλος μου εχει το εξης προβλημα. Οταν κανει δεξι κλικ > αποθηκευση εικονας στον ff και στον chrome, ο browser σκαει! Το pc ειναι καθαρο απο malware και το μονο προσθετο που τρεχει και στους 2 ειναι το abp. Εννοειται πως δοκιμαστηκαν ηδη επαναφορες και των 2 browsers, και safe mode στον ff, καθως και μια λυση για ενα downloads.sqlite που αναφερει η mozilla στο σχετικο wiki. Ολα αυτα σε windows 8.1u1, 64αρια και με τον ie να δουλευει κανονικοτατα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Είναι ιδέα μου η ο FF με κάποιο animated persona γίνεται πιο αργος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παρολο που χρησιμοποιω τον mozilla firefox χρονια τωρα εχω δει οτι αντι να καλυτερεύει χειροτερευει σε ολα τα επιπεδα και αυτο μονο καλο δεν ειναι για τον mozilla firefox. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Στο ειρωνικοτατο σχολιο σου δεν θα σου απαντησω εγω αλλα το google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παρολο που χρησιμοποιω τον mozilla firefox χρονια τωρα εχω δει οτι αντι να καλυτερεύει χειροτερευει σε ολα τα επιπεδα και αυτο μονο καλο δεν ειναι για τον mozilla firefox. το αντιθετο συμβαινει, καλυτερευει με καθε νεο update απο αποψη τεχνικης αποδοσης (αποκριση, σταθεροτητα,καταναλωση πορων) ακομη και οι λανθασμενες UI επιλογες απο τους devs, μπορουν ευκολα να αναιρεθουν με ενα addon η λιγο css code. δοκιμασε να φτιαξεις ενα καινουργιο,καθαρο προφιλ με το reset που εχει. Είναι ιδέα μου η ο FF με κάποιο animated persona γίνεται πιο αργος; o FF σταματησε να υποστηριζει animated personas ακριβως επειδη τον επιβραδυναν. εσυ πως τα τρεχεις; εχεις βαλει το personas plus? Εδω και λιγες μερες ενας φιλος μου εχει το εξης προβλημα. Οταν κανει δεξι κλικ > αποθηκευση εικονας στον ff και στον chrome, ο browser σκαει! Το pc ειναι καθαρο απο malware και το μονο προσθετο που τρεχει και στους 2 ειναι το abp. Εννοειται πως δοκιμαστηκαν ηδη επαναφορες και των 2 browsers, και safe mode στον ff, καθως και μια λυση για ενα downloads.sqlite που αναφερει η mozilla στο σχετικο wiki. Ολα αυτα σε windows 8.1u1, 64αρια και με τον ie να δουλευει κανονικοτατα! μου κανει για προβλημα του συστηματος παρα για θεμα των browsers. ισως χαλασμενος hdd η το λειτουργικο τα φτυσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ο σκληρος ειναι 3-4 χρονων και η εγκατασταση 2 χρονων το πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imni Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Που βλεπω ποσα bit ειναι ο ff..;;Εχει να κανει με το συστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ο επισημος ff ειναι 32αρης, εκτος αν εισαι στη nightly, οπου υπαρχει και 64αρα εκδοση. Ο πιο απλος τροπος να το δεις ειναι απο τον task manager που θα λεει "firefox.exe*32". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Στο ειρωνικοτατο σχολιο σου δεν θα σου απαντησω εγω αλλα το google. Μου απάντησε. Ολα τα links από την 1η σελίδα των αποτελεσμάτων: Why does Firefox getting worse every Update --> Feb 2006 , ff version 1.5 !!! Getting worse with every release --> June 2011 , ff version 4.0 !!! Firefox becoming increasing unstable with each release ---> Jan 2013 , ff version 18. Buggy, incredibly slow, leak-ridden, getting worse.Why?(Mac) --> Dec 2007, ff version 2.0 !!! GETTING WORSE ---> Nov 2007, ff version 2.0 !!! Firefox memory problems getting worse each new release ---> Oct 2005, ff version 1.5 !!! και το κερασάκι : Getting worse every next ver ----> Σημερινό πόστ. με ff version 24 !!!! Να συνεχίσω ή το πιάσαμε το υπονοούμενο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Να συνεχίσω ή το πιάσαμε το υπονοούμενο; Θεος !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imni Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ο επισημος ff ειναι 32αρης, εκτος αν εισαι στη nightly, οπου υπαρχει και 64αρα εκδοση. Ο πιο απλος τροπος να το δεις ειναι απο τον task manager που θα λεει "firefox.exe*32". Tι ειναι αυτο??που ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 o FF σταματησε να υποστηριζει animated personas ακριβως επειδη τον επιβραδυναν. εσυ πως τα τρεχεις; εχεις βαλει το personas plus? Killik όχι δεν έχω εγκαταστήσει το Personas Plus αλλά παρόλα αυτά βλέπω ότι υπάρχουν animated και μπορώ να τα εγκαταστήσω πχ https://addons.mozilla.org/el/firefox/themes/holiday?sort=rating Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα