Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είπες κι αλλού και σου απαντήσαν καταλλήλως. :X

Σου το εχω ξαναπει αλλα δεν λες να το καταλαβεις.

Μην ασχολεισε μαζι μου.

Σε παρακαλω πολυ λοιπον για ακομα μια φορα μην ξανασχοληθεις μαζι μου.

Δημοσ.

Φίλε just_gamer, όταν κάνεις ερωτήσεις σε κοινόχρηστο χώρο συζητήσεων, θα παίρνεις απαντήσεις. Αν δεν σου αρέσει η διαδικασία μπορείς να αποχωρήσεις, δεν σε κρατάει κανένας. Μπορείς μάλιστα να φτιάξεις δικό σου ιδιωτικό χώρο που θα δίνεις άδεια σε όσους θέλεις εσύ, για να γράφουν ό,τι θέλεις εσύ. :mrgreen:

Επί προσωπικού μιας και τραβάς ζόρι, μπορείς να αγνοείς τις απαντήσεις μου, δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου. :devil:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα για να παιρνω απαντησεις κανω ερωτησεις σε αυτο και αλλα τοπικ.

Απλα δεν θελω να ασχολεισε, ουτε να απαντας σε ερωτησεις μου εσυ :devil: με τους αλλους δεν εχω καποιο προβλημα.

Επι προσωπικου μπορεις εσυ να αγνοείς εντελως εμενα σε παρακαλω πολυ σαν να μην υπαρχω καθολου σε αυτο το φορουμ για εσενα.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Πας about:config > browser.newtab.url και τσεκαρεις αν λεει about:newtab ή about:blank ή οτιδηποτε αλλο. Αν λεει οτιδηποτε αλλο, δεξι κλικ > reset to default.

Αν δεν ειναι αυτο, τοτε κατι κολλησες και η σελιδα που βλεπεις δεν ειναι του yahoo.

κατι αλλο ηταν και εκανα επαναφορα και νομιζω πως επανηλθε. Σε επομενη εκκινηση του υπολογιστη θα δω πως θα συμπεριφερθει ξανα. thanks!

Δημοσ.

^^^ ακριβώς αυτό.

Με 4 λίστες (EasyList + EasyPrivacy + Fanboy's Annoyance List + Fanboy's social blocking) που ειναι και υπερβολή όλα αυτά, έχεις καλυφθεί 101%. Επομένως αφαιρείς trackmenot και ghostery και βλέπεις πως παει..  ;)

ακριβως. το Ghostery δεν χρειαζεται αν τρεχεις Adblock, αρκει να βαλεις μια απο τις tracking lists.

επισης προτεινω και την λιστα για τα ελληνικα sites:

https://www.void.gr/kargig/blog/greek-adblock-plus-filter/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...