Προς το περιεχόμενο

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εκανα και γω εγκατασταση το firefox 4 ολα καλα μια χαρα γρηγορος ειναι απλα εχω ενα προβλημα

εχω το ρουτερ της wind το zte και πλεον οταν μπαινω στη σελιδα του δε μου δειχνει την αριστερη στηλη με τις ρυθμισεις και δε μπορω να αλαξω settings.

εχω τα vista 64bit.

καμια βοηθεια κανεις παιδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανε νεο προφιλ, με οτι συνεπαγεται αυτο (θα χασεις οτι ρυθμισεις εχεις ηδη κανει στον ff, προσθετα, αγαπημενα κλπ) και ξαναδοκιμασε.

Ευτυχώς υπάρχει beta έκδοση του FEBE για τον FF 4.01 με την οποία επανέφερα πρόσθετα, ρυθμίσεις, κωδικούς και αγαπημένα (όλα εκτός από προτιμήσεις) που είχα φυλάξει με το FEBE για FF 3.6.17 και μ' αυτό τον τρόπο διορθώθηκαν τα δυο προβλήματα. Δε χρειάστηκε να φτιάξω νέο προφίλ και να χάσω τα πάντα. Ευχαριστώ πάντως για την υπόδειξη, το δοκίμασα πρώτα απ' όλα (έχω deepfreeze) και δούλεψε, οπότε στη συνέχεια προχώρησα στη μόνιμη αλλαγή.

Έχω τον firefox 4.0.1 και από σήμερα έχω το εξής πρόβλημα:

Κάνω κλικ για να ανοίξω μια σελίδα ή να την ανανεώσω και αν δεν κουνάω το ποντίκι "παγώνουν" τα πάντα. Ακόμη και ό κέρσορας δεν αναβοσβήνει. Μόλις κουνήσω το ποντίκι έστω κι ένα χιλιοστό ξεπαγώνει.

Όταν ακινητοποιήσω πάλι το ποντίκι "ξαναπαγώνει".

Έχω καθαρίσει cookies-cache και πάλι τα ίδια.

Μόνο με τον ff μου το κάνει. Έχετε καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Καλημερα,

Εχω ενα προβλημα με τον Firefox,ενω με τον Explorer μπαινω σε σελιδες που χρειαζεται κωδικο,οπως για πχ το μαιλ μου κ διαφορες σελιδες που ειμαι εγγεγραμενος με τον Mozzila δεν μπορω!Να σημειωσω οτι σε αλλες σελιδες μπαινω κανονικα μονο σε κρυπτογραφημενες σελιδες δεν μπορω...υπαρχει καποια ρυθμιση που χρειαζεται να κανω???Ευχαριστω!

Καλησπέρα παιδιά έχω 2 προβλήματα με τον firefox4.

1. δεν μπορώ να "επιστρεψω" σε προηγουμενη σελίδα,

τα βελάκια υπάρχουν πάνω αριστερά, αλλα είναι απενεργοποιημένα.....

ούτε και από το ποντίκι μου μπορώ να το κάνω ενώ στις προηγούμενες εκδόσεις δεν είχα πρόβλημα.

2. όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο στην προηγουμενη έκδοση μου έβγαζε κάτω δεξιά τον χρόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του κατεβάσματος...τώρα τίποτα.

κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Εχθες εβαλα την καινουρια εκδοση του firefox. Βασικα τοτε μου ηρθε ειδοποιηση.

Μια απορια :

Που πηγε η δημιουργια νεου tab, οταν εκανες δεξι κλικ σε ενα tab;

Επισης εχετε ενεργοποιησει την επιλογη : tell web sites i don't want to be tracked στον firefox;

Εγκατέστησα πρόσφατα τον firefox4 (σε Windows7) και έχω δύο προβλήματα

1. Στο in.gr μου βγάζει την στήλη "εξέδρα των σπόρ", πίσω από την κεντρική στήλη των ειδήσεων..και όχι στο τέλος της.(στον ie δεν το κάνει)

2. Όταν κλείνω τον firefox και έχω ανοικτές πολλές σελίδες(καρτέλες) δεν μου δίνει την δυνατότητα να τις αποθηκέυσω, απλά με ενημερώνει αν θελω να τις κλείσω όλες (στον 3 σου έδινε αυτή την δυνατότητα).

2. Όταν κλείνω τον firefox και έχω ανοικτές πολλές σελίδες(καρτέλες) δεν μου δίνει την δυνατότητα να τις αποθηκέυσω, απλά με ενημερώνει αν θελω να τις κλείσω όλες (στον 3 σου έδινε αυτή την δυνατότητα).

Δες το ποστ 239.Το ιδιο ειχα κ εγω.

Για το πρωτο δε ξερω...

Δες το ποστ 239.Το ιδιο ειχα κ εγω.

Για το πρωτο δε ξερω...

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια και η "επαναφορα προηγουμενης συνεδριας" όπως είπες, κάνει το ίδιο, οπότε ότι θέλω διαλέγω...:-D

Έχω τον firefox 4 από τότε που κυκλοφόρησε. Πριν καμμιά 10-αριά μέρες που πέρασα στην τελευταία αναβάθμιση (4.0.1) έχω το εξής πρόβλημα που το κάνει όποτε του έρθει. Όχι πάντα.

Αν δεν κουνάω το ποντίκι παγώνουν όλα (φόρτωμα σελίδων, κίνηση εικόνων όπου υπάρχει κτλ.)

Την "χρήση επιτάχυνσης" την έχω απενεργοποιήσει.

Την cache την έχω καθαρίσει.

Mόνο στον firefox μου το κάνει.

Το έχει κανένας άλλος; Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση;

[edit]

Tον δοκίμασα σε safe mode (με απενεργοποιημένα όλα τα πρόσθετα) και δεν το κάνει.

Άρα κάποιο πρόσθετο την κάνει την ζημιά.

Το ιδιο συμβαινει και σε εμενα και το εχω παρατηρησει στο δικο μου να το κανει σε ασχετες στιγμες και οποτεδηποτε. Απλα παγωνει το PC και επειδη ειμαι σιγουρος οτι το μηχανημα δεν εχει ουτε ιους ουτε προβληματα με τη registry και λοιπα μαλλον περιμενω οτι ειναι απο την τελευταια update του firefox 4. Σχεδον παντα μου το κανει αφου ανοιγω το μηχανημα και ανοιγω πρωτη φορα τον firefox. Κατα πασα πιθανοτητα στα επομενα 4 λεπτα θα φαει παγωμα το μηχανημα. Δεν μου το κανει ποτε μετα απο επανεκινηση ή sleep mode.

Το ιδιο συμβαινει και σε εμενα και το εχω παρατηρησει στο δικο μου να το κανει σε ασχετες στιγμες και οποτεδηποτε. Απλα παγωνει το PC και επειδη ειμαι σιγουρος οτι το μηχανημα δεν εχει ουτε ιους ουτε προβληματα με τη registry και λοιπα μαλλον περιμενω οτι ειναι απο την τελευταια update του firefox 4. Σχεδον παντα μου το κανει αφου ανοιγω το μηχανημα και ανοιγω πρωτη φορα τον firefox. Κατα πασα πιθανοτητα στα επομενα 4 λεπτα θα φαει παγωμα το μηχανημα. Δεν μου το κανει ποτε μετα απο επανεκινηση ή sleep mode.

Κάνε την εξής δοκιμή που έκανα κι εγώ:

Πάτα το κουμπί "firefox" > βοήθεια > επανεκκίνηση με ανενεργά πρόσθετα.

Τώρα στο κάνει; Αν διορθώθηκε τότε φταίει κάποιο πρόσθετο.

Ξαναενεργοποίησέ τα (με τον ίδιο τρόπο) και άρχισε να απενεργοποιείς ένα-ένα τα πρόσθετα που έχεις ενεργοποιημένα μέχρι να βρεις ποιό πρόσθετο φταίει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...