fasttam Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Από κάποια στιγμή και μετά (μετά από αναβάθμιση του FF?) όταν πάω να βάλω attachments σε μήνυμά στο Gmail μου βγάζει συνεχώς ότι δεν μπόρεσε να τα φορτώσει. Πρέπει να πατήσω καμιά 20ρια φορές το retry μπας και γίνει κάτι Τα ίδια attachments στον IE11 φορτώνονται μια χαρά 1
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια γιατι σε πολλα site που εχουν μεσα flash videos οπως π.χ. το antenna netwix μου βγαζει πριν τρεξω καθε βιντεο αυτες τις προειδοποιήσεις? Εχω το mozilla firefox 32.0.3 & το adobe flash player 15.0.0.152 και ναι εχω δοκιμασει και το protectionmode=0 αλλα τα ιδια ακριβως κανει.
Tribal21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Πολλά crashαρισματα ο FF μετά το τελευταιο Update!!
pigeon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Τσέκαρε τα addons σου και γενικά δοκίμασε με καθαρό προφιλ. Αναβάθμισε flash plugin.Αν υπήρχε γενικό πρόβλημα θα το είχαμε κι άλλοι που έχουμε ff σε διάφορους υπολογιστές.
Gtr34 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πολλά crashαρισματα ο FF μετά το τελευταιο Update!! Γραψε στην γραμμη διευθυνσεων about:crashes, θα σου δωσει πληροφοριες για αυτο που προκαλει το προβλημα. 2
patrickdrd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 εντωμεταξυ εψαχνα χθες για greasemonkey script για translator στο twitter, βρηκα ενα που δουλευε υποτιθεται με το bing api (γιατι του google σταματησε να υποστηριζεται), πηγα κ εφτιαξα ενα bing_appid το οποιο στο ζηταει το script την 1η φορα που φορτωνει (κ εχεις μεχρι 5000 κλησεις του api δωρεαν), του το δωσα λοιπον, αλλα δεν δουλεψε, εψαξα, εψαξα, δεν.. τελικα κατεληξα στο gtranslate (με δεξι κλικ σε οποιαδηποτε σελιδα σου μεταφραζει το μαρκαρισμενο κειμενο)
jim_p Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εμενα δεν εχει about:crashes ο palemoon... ουτε ο iceweasel... ουτε ο tor browser! :'(
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 καλησπέρα παιδιά.έχω 2 πράγματα που με έχουν κολλήσει.ένα όταν ξεκινάω τον moz η αρχική σελίδα δεν αλλάζει. και ως αρχική μου βγάζει istartsurf ( http://www.istartsurf.com/?type=sc&ts=1409356931&from=smt&uid=SamsungXSSDX840XEVOX250GB_S1DBNSBF377656E)και δεύτερον όταν ανοίγω νέα καρτέλα μου έχει το παρακάτω pathchrome://quick_start/content/index.html
jim_p Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Κατι κολλησες σιγουρα. Γρηγορα σκαναρισμα με adwclener και malwarebytes antimalware! 2
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μπορειτε να κανετε αναβάθμιση απο το 32.0.3 σε 33.0 greek? Γιατι εμενα δεν κανει ειτε κατεβαζωντας το .exe αρχειο του προγραμματος, ειτε απο το μενου βοηθεια -> περι -> update to 33.0
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Κατι κολλησες σιγουρα. Γρηγορα σκαναρισμα με adwclener και malwarebytes antimalware! σ'ευχαριστώ φιλε μου. το διευθέτησα το θέμα. (απο καποιο ad εγινε αν θυμαμαι καλα).
pigeon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μπορειτε να κανετε αναβάθμιση απο το 32.0.3 σε 33.0 greek? 33? Σε beta channel είσαι; Firefox 33 - Currently in BETA channelMoves to RELEASE week of October 14, 2014
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Οχι καμια σχεση απλα σημερα το πρωι προς μεσημερι μου εβγαλε την δυνατοτητα αναβαθμησεις που πλεον δεν υπαρχει. Ισως ηταν bug της mozilla που της ξεφυγε για μερικες ωρες.
pigeon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ρε φιλε μάλλον κάτι παίζει με την εγκατάστασή σου, κρίνοντας κι απ'τα προηγούμενα θέματα που είχες! Για κράτα ένα backup το profile folder σου και κάνε uninstall: Βάλε αυτό σε explorer: %userprofile%\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles με κλειστό τον ff, κράτα zip/rar/copy, όλο το folder #####.default uninstall firefox και μετά σβήσε με το χέρι το folder "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox" ξανα-εγκατέστησε τον firefox 32.0.3 Κοίτα αν έμεινε όρθιο το προφίλ σου -πχ. κοίτα τα bookmarks σου- τότε καλώς, ...αλλιώς κλείσε τον ff και κάνε copy από το backup που κράτησες, όλα τα περιεχόμενα μέσα στο νέο $$$$$$.default folder. Κανονικά, πριν την νέα εγκατάσταση (βήμα 4), πρέπει να σβήσεις και τα κλειδιά από το registry: HKEY_CURRENT_USER\Software\Mozilla , με subkeys: Firefox, Mozilla Firefox κτλ. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MozillaPlugins HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Mozilla HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\mozilla.org HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\MozillaPlugins 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα