Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αλλη μια απορία: Στον προηγουμενο ff οταν επελεγα μια προταση/λέξη μου εβγαζε κατευθειαν (χωρις να πατησω δεξι κλικ) καρτέλα να επιλέξω αντιγραφη/επικκοληση/ αποκοπή και αναζητηση στο google.

Τωρα δε μου το βγαζει παρα μονο οταν το επιλεξω και πατησω και δεξι κλικ..

Πως αλλάζει, αν αλλάζει?

Καποια επιλογή πάλι απο about:config??????

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είχες κάποιο addon που κανε αυτή τη δουλειά; Χρησιμοποιώ ακόμα την 3.6 και δε συμβαίνει από default αυτό που λες.

Δημοσ.

Να πω την αληθεια δε θυμαμαι αν ηταν απο add-on...

Λογικα οτι adds ειχα δε μεταφερονται στο νεο ff???

Τα download helper, personas συνεχιζει να τα εχει παντως..

Δημοσ.

Ωχ εχεις δικιο.Σ'ευχαριστώ παρα πολύ!!! :rolleyes: Ελεγξα για τα add-ons και οντως ενα(το auto context) ειναι απενεργοποιημενο γιατι δεν ειναι συμβατο...

Ολα τα αλλα ειναι ενεργοποιημενα....

Καποια αλλο ξερει κανενας που να κανει την ιδια δουλεια???

Δημοσ.

2 Προβλήματα:

Δεν είναι ενεργοποιημένα τα πλήκτρα μετάβασης σε προηγούμενη ή επόμενη σελίδα στον FF4.

Δεν παίζει video youtube έστω και αν απεγκατέστησα τον Adobe flashplayer (έκδοση για λοιπούς browsers) και τον επανεγκατέστησα.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Στην Opera πατώντας στην γραμμή διευθύνσεων εμφανίζεται αυτό

Project1.jpg

Υπάρχει addon που να κάνει το ίδιο;

Δημοσ.

Δε ξέρω σε πόσους τους τη "σπάει" που όταν γράφει μια διεύθυνση δεν συμπληρώνει αυτόματα την adressbar με το πρώτο αποτέλεσμα και πρέπει να πατήσουν το κάτω βελάκι και μετά το enter, αλλά μόλις βρήκα μία λύση και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας. Είναι αυτό το addon. Προσοχή όμως, μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί σωστά κάποιο άλλο plugin που χρησιμοποιεί συντομεύσεις στη συγκεκριμένη μπάρα. Πχ εμένα δε μου λειτουργούν οι συντομεύσεις του speed dial.

Δημοσ.

Καμιά λύση για μένα; post #248

Επανεγκατέστησα την 3.6.17 για να έχω δυνατότητα μετάβασης σε προηγούμενη ή επόμενη σελίδα αλλά και πάλι δεν έχω video στο youtube.

Δημοσ.

Κανε νεο προφιλ, με οτι συνεπαγεται αυτο (θα χασεις οτι ρυθμισεις εχεις ηδη κανει στον ff, προσθετα, αγαπημενα κλπ) και ξαναδοκιμασε.

Εχει καταφερει κανεις να κανει το flashvideoreplacer να δουλεψει σε αλλη σελιδα εκτος απο τις 4-5 που υποστηριζει?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashvideoreplacer/

Δημοσ.

Το ρωταω εδω γιατι με τον ie δεν εχω προβλημα.Κανω αποσυνδεση απο τον λογαριασμο μου σε facebook αλλα οταν ξαναπαω να μπω εχει ετοιμο το email και με ****** τον κωδικο και αρκει ενα "Συνδεση" για να μπω.Πως γινεται να μην τα εμφανιζει ? Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...