black_rabBiT Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ναι, το ίδιο είναι απλώς το plus έχει "acceptable ads". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δηλαδη ποιο ειναι καλυτερο απο τα δυο και γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Το ίδιο είναι. Υπάρχει επιλογή στον plus να απενεργοποίησεις αυτό που σου είπα. Το edge δεν το έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Για δοκίμασε σε safe mode (Alt+H --> Help ---> Restart With Addons Disabled). Αν δεν φταίει κάποιο addon που έχεις βάλει, μου μυρίζει conduit ή κάτι παρόμοιο. Εννοειται αν δουλέψει σε safe mode, disable όλα τα addons και enable ένα-ένα, δοκιμάζοντας ταυτόχρονα αν βγάλει το πρόβλημα. Ευχαριστω. Μιας και το προβλημα το εχω σε 2 pc που εχουν τα ιδια addons, εκανα οτι μου ειπες. Μαλλον το autopager που ειχα εκανε το προβλημα. Μεχρι στιγμης δεν μου το εχει ξανα κανει. (κριμα γιατι μου ηταν πολυ χρησιμο σαν add on) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Όταν ανοίγω τον Firefox μου πετάει συνέχεια ένα παραθυρο για να κάνω ενημέρωση τον Firefox 31. Πως γίνεται να μην το εμφανίζει αυτό κάθε φορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrykolakas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Options - Για προχωρημένους - Ενημέρωση - Να μη γίνεται έλεγχος για ενημερώσεις Αλλά γιατί δε βάζεις τον 32; Εμένα καλά μου πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ο 32 είναι ο τελευταίος που έχει βγει? Νόμιζα ότι ο τελευταίος είναι ο 31. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δεν υπαρχει 32 προς το παρον ο 31 ειναι η τελευταια εκδοση του mozilla firefox. Οριστε και η απόδειξη οσων λεω. Η 32 που λετε ειναι beta εκδοση και οχι τελικη. Να και η απόδειξη οσων λεω για ακομα μια φορα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τελικα βγαλατε καμια ακρη με το adobe flash player και τα κρασαρισματα που κανει σε αρκετους κατα καιρους και σε εμενα που μου βγαζει το παρακατω προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieccast Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 γεια χαρα παιδια εχω το adblock plus αλλα παρατηρω οτι που και που σε καποια site υπαρχουν κατι ακυρες διαφημησεις! προτεινεται να βαλω καποιο αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vern Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Γεια σε όλους.Εχω τα win 8.1. Στην αρχη ο firefox επαιζε κανονικα. Μετα απο ενα διαστημα δεν ξερω τι επαθε. Πετάει αυτό το πεδίο που βλέπετε στην φωτογραφία και πρέπει να πατήσω ΝΑΙ για να προχωρήσει και να ανοιξει. Πώς το βγάζω αυτό;Μπορει να με βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστω!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 γεια χαρα παιδια εχω το adblock plus αλλα παρατηρω οτι που και που σε καποια site υπαρχουν κατι ακυρες διαφημησεις! προτεινεται να βαλω καποιο αλλο? Πήγαινε στο "Filter Preference" και αποεπέλεξε το "Allow some none-intrusive advertising". Παρόλα αυτά είναι αδύνατον να κρύψει τα πάντα. Με το Element Hiding Helper for Adblock Plus όμως, μπορείς εύκολα να κρύψεις και κάποιες που περνάνε. Γεια σε όλους. Εχω τα win 8.1. Στην αρχη ο firefox επαιζε κανονικα. Μετα απο ενα διαστημα δεν ξερω τι επαθε. Πετάει αυτό το πεδίο που βλέπετε στην φωτογραφία και πρέπει να πατήσω ΝΑΙ για να προχωρήσει και να ανοιξει. Πώς το βγάζω αυτό; Μπορει να με βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστω!!! Στο εικονίδιο και το firefox.exe αρχείο του ff κανε δεξί κλικ, επέλεξε "Properties" και δες μήπως έχεις επιλέξει τα "Run this program in compatibility mode" και "Run this program as an administrator". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vern Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δεν γινεται τιποτα. Παντα το βγαζει αυτο το πεδίο. Ειτε ειναι κλικαρισμενο ειτε οχι αυτο που μου ειπες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ένα φορητό που έχω και του έβαλα τα Vista, ο Firefox δεν κρατάει τις ρυθμίσεις που του βάζω και σε κάθε επανεκκίνηση χρειάζεται να ξαναγράφω τους κωδικούς για forums ή να φορτώνω τον ορθογραφικό έλεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 μα αφου ειναι vista>svista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα