JUST-GAMER Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μεχρι να βγει η τελικη version 35 ομως εχουμε καιρο αφου ακομα ειμαστε στην εκδοση 30. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 μην το λες, με τους ρυθμους που βγαζουν αυτοι, απο σεπτεμβρη μπορει να την εχουμε εγκαταστησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) δλδ κατσε, για 6 tabs θα εχουμε 2*6+1+1=12 processes; κ δεν ειναι too much αυτο; σε σχεση με τις υπολοιπες υλοποιησεις, οχι. και νομιζω ειναι 6 content processes + 1 chrome process = 7 processes το chrome, δηλαδη οτι δεν εχει σχεση με την ιδια την σελιδα (content), μια φορα θα τρεχει. αλλιως θα ειναι σαν να τρεχεις καινουργιο instance του browser, για καθε νεα σελιδα που ανοιγεις. τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει πως θα δουλευει το multiprocess του FF. μπορει και να κανω λαθος. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2014 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 @inoel Προτιμήσεις ->Καρτέλες ->Άμεση εστίαση στο άνοιγμα ενός δεσμού σε μια νέα καρτέλα. (ξεκλικαρισε το) Γεια σας.Θα ηθελα μια γνωμη αν ξερει καποιος.Θελω στον mozilla οταν ανοιγω νεα καρτελα απο εναν δεσμο, να μην πηγαινω στην καινουργια κατευθειαν αλλα να παραμενω σ αυτην που βρισκομαι ηδη.Ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Quagli Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εδω και καμποσο καιρο εχω ενα ενοχλητικο θεμα με τον firefox.Πολλες φορες κρασαρει και εμφανιζονται τα παρακατω μηνυματα: Κοιταξα τα plugins και ειναι ενημερωμενα.Μηπως μπορει να με διαφωτισει καποιος;Ευχαριστω εκ των προτερων A.και καλως σας βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτο το μυνημα μου το βγαζει κι εμενα μερικες φορες. Νομιζω ειναι υπευθυνο το adobe flash player και το οτι δεν ειναι σταθερο γενικοτερα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2014 από JUST-GAMER 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Εχετε να προτεινετε καποιο plugin που να μπορουμε να κατεβασουμε οποιοδηποτε βιντεο του youtube σε οποιαδηποτε αναλυση και διαρκεια και αν ειναι? Τωρα αν το ιδιο plugin δουλευει και σε αλλα site οπως το dailymotion ειναι καλοδεχουμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 δοκιμασα εγω κανα δυο plugins, αλλα δεν μ αρεσαν, την καλυτερη δουλεια κανει το youtube downloader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οχι δεν την κανει αφου δεν μπορει να κατεβασει σωστα καποιο 1080p βιντεο μεγαλης διαρκειας. Το μονο plugin που εχω βρει και κανει πραγματικα δουλεια σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ βιντεο του youtube ειναι το clipconverter.cc και αυτο γιατι ισως αν ειναι το βιντεο 1080p μεγαλης διαρκειας κατεβαζει ξεχωριστα βιντεο και ηχο και μετα τα ενωνει μονο του και αυτο λογο του περιορισμου που εχει το youtube στα 1080p βιντεο δεν σε αφηνει να τα κατεβασεις με ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 α,οκ , εγω ελεγα για απλα πραγματακια, εσυ το πηγες ... στο διαστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οχι δεν το πηγα στο διαστημα ή θα μπορουμε να κατεβασουμε οτιδηποτε βιντεο υπαρχει στο youtube ή οχι. Το λεω νομιζω και στο ερωτημα μου ποιο πανω οτι μιλαγα για ολα μα ολα τα βιντεο ακομα και για τα 1080p μεγαλης διαρκειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Εγώ χρησιμοποιώ τον Internet Download Manager. Αν δεν έχει πρόβλημα κάποιος στο να τρέχει μόνιμα ένα έξτρα πρόγραμμα, (το οποίο δεν είναι free), δεν υπάρχει κάτι καλύτερο νομίζω. Δουλεύει σε όλους τους browsers. Χρησιμοποιεί πολλαπλές συνδέσεις για καλύτερες ταχύτητες, αλλά δέχεται και εξαιρέσεις, (ή και απενεργοποίηση) μιας και κάποιοι servers δεν σε αφήνουν να κατεβάσεις έτσι. Επίσης αν δεν θέλει κάποιος να τον χρησιμοποιεί σαν download manager γενικά, μπορεί να τον απενεργοποιήσει και να τον δουλεύει μόνο με το πρόσθετο για να κατεβάζει βίντεο και ήχο από (σχεδόν) οπουδήποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Νομιζω ακομα και με αυτο δεν μπορεις να κατεβασεις ενα 1080p βιντεο απο το youtube με ηχο. Εχεις τσεκαρει να κατεβασεις 1080p βιντεο με ηχο και ειδικα αν ειναι μεγαλυτερο των 30 λεπτων. Λογικα αν σου δουλευει το internet download manager θα δουλευει με τον ιδιο τροπο το προγραμμα jdownloader2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 τι το θες ρε συ το video απ το youtube 1080; εχει κ αλλου καλυτερες περτικαλιες για να κατεβασεις τετοια πραγματα, αν τυχει να κατεβασω κατι απ το youtube θα ειναι κατι τελειως απλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 τι το θες ρε συ το video απ το youtube 1080; εχει κ αλλου καλυτερες περτικαλιες για να κατεβασεις τετοια πραγματα, αν τυχει να κατεβασω κατι απ το youtube θα ειναι κατι τελειως απλο Για τον απλουστατο λογο του οτι τα εν λογο βιντεος ΔΕΝ υπαρχουν εκει που λες. Δεν ψαχνω για 1080p βιντεο ταινων ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα