Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσενα μεχρι ποσα αρχεια κατεβαζει ταυτοχρονα?

Οχι μαλλον βρηκα τη λυση χωρις κανενα plugin.

01. Εκει που βαζεις τα site πατας about:config και πατας το κουμπακι

02. Ακριβως κατω απο την μπαρα που βαζεις τα site βαζεις το εξης "network.http.max-persistent-connections-per-server"

03. Πατωντας διπλο κλικ στην παραπανω εντολη αφου την βρει σου βγαζει ενα παραθυρο και εκει βαζεις τον αριθμο των αρχειων που θελεις να σου επιτρεπει το mozilla firefox να κατεβαζεις ταυτοχρονα.

Αν θες δοκιμασε το.

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

6 το χω κ εγω (default/προεπιλογη), αλλα δεν χρειαστηκα ποτε παραπανω, υπαρχει κ το μtorrent για κατεβασματα ;)

Δημοσ.

Εννοειτε οτι δεν χρησιμοποιω το firefox για κατεβασμα προς θεου.

Απλα οταν θελω να κατεβασω drivers θελω να κατεβαζω πολλους μαζι.

Εγω ειμαι των λινκς φιλε μου σιγα μην περιμενω εναν αιωνα στα τορρεντ.

Δημοσ.

ε βαλε download manager τοτε, καλα στα ειπα στην αρχικη, flashget χρησιμοποιουσα παλιοτερα, υπαρχει κ το flashgot για firefox, τωρα δεν ξερω τι παιζει

Δημοσ.

Οχι, δυσκολα αποχωριζομαι τον Firefox. Εχω ολοκληρο προφιλ συγχρονισμενο με σελιδοδεικτες, ιστορικο, κωδικους..... :(

Που μπορούν να μεταφερθούν άνετα και στους άλλους browser με το xmarks και lastpass.

Πάντα φοβόμουν να δώσω σε τρίτο πρόγραμμα κωδικούς... Πόσο ασφαλή είναι?

Δημοσ.

Εχω βάλει και master key πρωτα. Δλδ αν δε δωσω αυτο, μετα ουτε συγχρονισμο θα κανει, ουτε κωδικους θα δωσει.

Ειναι αναλογως τον καθένα. Πχ δυσκολευομαι αρκετα να θυμαμαι τους κωδικους σε διαφορα site που έχω δώσει, αλλά σε winbank & paypal δε το εχω αποθηκευσει. Αυτα τα 2 πρέπει να τα θυμαμαι απέξω.

Βάλε το suspend tab για να μην είναι φορτωμένες συνέχεια όλες οι καρτέλες χωρίς λόγο.

:-D Σε ευχαριστώ παρα πολύ, το addon κανει πολυ καλη δουλεια και με βολεψε απιστευτα πολύ! Μονο το gmail έχω βαλει να μη το κάνει suspend και παρατηρησα και μια μικρη οικονομια στη ραμ. Εβαλα και χθες +2GB RAM και τωρα δεν έχω κανένα θέμα! :-D

• Like 2
Δημοσ.

Εχω βάλει και master key πρωτα. Δλδ αν δε δωσω αυτο, μετα ουτε συγχρονισμο θα κανει, ουτε κωδικους θα δωσει.

Ειναι αναλογως τον καθένα. Πχ δυσκολευομαι αρκετα να θυμαμαι τους κωδικους σε διαφορα site που έχω δώσει, αλλά σε winbank & paypal δε το εχω αποθηκευσει. Αυτα τα 2 πρέπει να τα θυμαμαι απέξω.

Ότι είναι βολικό, είναι... Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, πώς γίνεται να λέει ότι αποθηκεύονται και κρυπτογραφούνται στον τοπικό μας υπολογιστή και από την άλλη να έχει διαθέσιμους τους κωδικούς σου παντού...

Δημοσ.

Δε τους εχει παντου. Μονο σε οτι συσκευη εχεις συγχρονισει. Και για να  τη συγχρονισεις πρεπει να εχεις προσβαση στη πρωτη ή/+ καποια άλλη δικλείδα.. δε θυμαμαι ακριβως

Δημοσ.

Καλημερα παιδες.

Εδω και λιγες μερες εχει εγκατασταθει ενα  add-on στον firefox,

"savepass" λεγεται το κανω remove αλλα τιποτα ,μολις ανοιξω παλι τον  firefox ειναι εκει και γεμιζει διαφιμισεις τις σελιδες .

Εχω κανει διαφορα βηματα που διαβασα για το πως το διωχνω αλλα δεν δουλεψε κανενα!

Εχει κανεις καμια ιδεα ?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Καλημερα παιδες.

Εδω και λιγες μερες εχει εγκατασταθει ενα  add-on στον firefox,

"savepass" λεγεται το κανω remove αλλα τιποτα ,μολις ανοιξω παλι τον  firefox ειναι εκει και γεμιζει διαφιμισεις τις σελιδες .

Εχω κανει διαφορα βηματα που διαβασα για το πως το διωχνω αλλα δεν δουλεψε κανενα!

Εχει κανεις καμια ιδεα ?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Κάνε scan με το AdwCleaner και την επόμενη φορά όταν κάνεις εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα βλέπε σε τι πατάς accept, γιατί το εγκατέστησες άθελα σου. :)

Δημοσ.

Κάνε scan με το AdwCleaner και την επόμενη φορά όταν κάνεις εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα βλέπε σε τι πατάς accept, γιατί το εγκατέστησες άθελα σου. :)

ευχαριστω για την απαντηση .μια ερωτηση ακομα .εχω antivirus(avast)  .αν εγκαταστησω το adwclean θα εχω προβλημα με 2 antivirus(την εχω πατησει μια φορα ,ειχα βαλει 2 αντιβαιρους και to pc δεν ανοιγε)

Δημοσ.

Το μεγα προβλημα που εχει ακομα,

ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ το mozilla firefox ειναι οτι καταναλωνει αρκετα μεγαλο ποσο μνημης του συστηματος οταν δουλευει.

Να δω ποτε θα το διορθωσουν αυτο το προβλημα.

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση .μια ερωτηση ακομα .εχω antivirus(avast)  .αν εγκαταστησω το adwclean θα εχω προβλημα με 2 antivirus(την εχω πατησει μια φορα ,ειχα βαλει 2 αντιβαιρους και to pc δεν ανοιγε)

Οχι. Το adwcleaner ειναι antimalware, οχι antivirus.
Δημοσ.

Το μεγα προβλημα που εχει ακομα, ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ το mozilla firefox ειναι οτι καταναλωνει αρκετα μεγαλο ποσο μνημης του συστηματος οταν δουλευει.

Σε σχέση με ποιον browser; Ολοι καταναλώνουν πολλή μνήμη..

Αν θες πραγματικά να κάνεις τεστ (για να μην ανακυκλώνουμε αυτά που γράφονται), ανοιξε ff & chrome τα ίδια ακριβώς sites και μέτρα τη μνήμη. Ομως, στον chrome να μετρήσεις όλα τα instances όχι μόνο το πρώτο.

Δημοσ.

Σε σχέση με ποιον browser; Ολοι καταναλώνουν πολλή μνήμη..

Αν θες πραγματικά να κάνεις τεστ (για να μην ανακυκλώνουμε αυτά που γράφονται), ανοιξε ff & chrome τα ίδια ακριβώς sites και μέτρα τη μνήμη. Ομως, στον chrome να μετρήσεις όλα τα instances όχι μόνο το πρώτο.

Δεν ξερω εγω τον firefox χρησιμοποιω κατα βαση αλλα βλεπω οτι ακομα και 2-4 καρτελες να εχω ανοιχτες καταναλωνει πολυ μνημη και πιστευω χωρις λογο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...