mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μάλλον θέμα μνήμης είναι. Για εκμυστηρεύσου μας το ποσό που κατέχεις; 4GB. Το ξερω...δεν ειναι πολλά..... Μείωσε τις καρτέλες που έχεις ανοικτές. Εξαιρετικά δυσκολο.
thomasG4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Έχεις δοκιμάσει με άλλους browser (Opera, Chrome);
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Οχι, δυσκολα αποχωριζομαι τον Firefox. Εχω ολοκληρο προφιλ συγχρονισμενο με σελιδοδεικτες, ιστορικο, κωδικους..... 3
thomasG4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Οχι, δυσκολα αποχωριζομαι τον Firefox. Εχω ολοκληρο προφιλ συγχρονισμενο με σελιδοδεικτες, ιστορικο, κωδικους..... Που μπορούν να μεταφερθούν άνετα και στους άλλους browser με το xmarks και lastpass. 3
Acepower Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αν και 4GB δεν τα λες λίγα -περίμενα να ακούσω λιγότερα- δοκίμασε το πρόσθετο Memory Fox, να δεις αν θα σου κάνει δουλειά. Ότι ελευθερώνει μνήμη, την ελευθερώνει πάντως. Για δες στον Task Manager, πόση μνήμη σου καταλαμβάνει ο Firefox;
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Υποστηριζει τη νεα εκδοση 30 γιατι με το που το εγκατεστησα μου εβγαλε 2 προβληματα.
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αν και 4GB δεν τα λες λίγα -περίμενα να ακούσω λιγότερα- δοκίμασε το πρόσθετο Memory Fox, να δεις αν θα σου κάνει δουλειά. Ότι ελευθερώνει μνήμη, την ελευθερώνει πάντως. Για δες στον Task Manager, πόση μνήμη σου καταλαμβάνει ο Firefox; Οκ θα το δοκιμασω. Γυρω στα 2GB μου πιανει. Ε τη μιση ραμ δλδ.....
Tzimmys Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Οκ θα το δοκιμασω. Γυρω στα 2GB μου πιανει. Ε τη μιση ραμ δλδ..... Κάπου έχει μια επιλογή, που λέει να μην φορτώνει τις καρτέλες που δεν χρησιμοποιείς. Ενεργοποίησέ το οσονούπω. 1
funbreaker Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Οκ θα το δοκιμασω. Γυρω στα 2GB μου πιανει. Ε τη μιση ραμ δλδ..... Βάλε το suspend tab για να μην είναι φορτωμένες συνέχεια όλες οι καρτέλες χωρίς λόγο.
Tzimmys Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δύο ερωτησούλες. Πρώτον, με το ghostery μπλοκάρετε και τα cookies ή αυτά τα επιτρέπετε? Και δεύτερον, υπάρχει κάποιο πρόσθετο, που όταν ανοίγω έναν σελιδοδείκτη, να μην εξαφανίζεται η μπάρα των σελιδοδεικτών?
st2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ghostery δίνει τα στοιχεια που συλλεγει απο blocks σε διαφημιστικές δεν ειναι και τοσο καλο για privacy
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μακρια απο αυτο το plugin που προτεινε ενα παιδι ποιο πανω εμενα μου εκανε τον mozilla firefox 30.0 greek να κολλαει απιστευτα και να βγαζει τα μυνηματα που δειχνω στην εικονα ποιο πανω.Με το που το αφαιρεσα ολα επεστρεψαν στο κανονικο με τα μικροπροβληματα που εχει ο mozilla firefox γενικως.
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια γιατι μπορω να κατεβαζω μεχρι 6 αρχεια ταυτοχρονα και οχι παραπανω? Μπορω να αυξησω αυτο το νουμερε σε 10 ή απειρα?
patrickdrd Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 παιζει να χρειαζεσαι κανα addon για download manager κλπ, αλλα γιατι να βαλεις τοσα πολλα μαζι; αν τα βαζεις σε 6αδες δεν σε βολευουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα