arma1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 κατεβασα το mozilla και ειναι στ αγγλικα, πως το βαζουμε ελληνικα? υπαρχει ρυθμιση η πρεπει να κανω εκ νεου εγκατασταση?
jim_p Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Γινεται, αλλα το να το κατεβασεις εξαρχης στα ελληνικα και να το ξαναεγκαταστησεις ειναι πιο ευκολη λυση. 2
1nsom-n1k Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 εδω και καμποσο καιρό όποτε έχω ανοιχτό το firefox και παταω ctrl μου ανοιγει νεα καρτελα με την αρχική σελίδα και καποιες φορές τον βλέπω να τρεχει στις διεργασίες πχ αμέσως μετα το ανοιγμα του η/υ χωρίς να τον έχω ανοίξει.... τι τρεχει;;; έχω κάνει σκαναρισμα με malwarebytes.
jim_p Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Για να ανοιξει νεα καρτελα, εχοντας ηδη πατημενο το ctrl, πρεπει ειτε να κανεις κλικ σε καποιο λινκ ειτε να πατησεις το t, οποτε δες για αρχη αν το t σου ειναι κολλημενο...
1nsom-n1k Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 δεν είναι κολημένο το t , δεν ξέρω πως και τι έγινε αλλά το αριστερό κοντρόλ δουλεύει κάπως σαν ειδικό πλήκτρο και ανοίγει τον προεπιλεγμένο browser
panos2171 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 (Mάλλον) μετά το update στην έκδοση 28 μου βγάζει στις σελίδες κάποια γράμματα πιξελιασμένα. Το χε κάνει και παλαιότερα και αν θυμάμαι καλά είχα ξετικάρει ή τικάρει την επιλογή για επιτάχυνση υλικού. Τώρα βγάζοντας την σταματάει το θέμα με το πιξέλιασμα αλλά σέρνεται το σύμπαν. Ούτε βίντεο δε μπορείς να δεις. Κάποια λύση?
panos2171 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Τους τελευταίους έχω. Άλλωστε έχει σταματήσει την υποστίρξη για την κάρτα μου η ΑΤΙ. Το κουλό είναι πως στους 2 λογαριασμούς που έχω στο PC στον ένα δουλεύει κανονικά και στον άλλο εμφανίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Έκλεισα και τα addons αλλά δεν άλλαξε κάτι...
akatsim Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μια χαρα ειναι το Australis και ο 29 παει σφαιρα. Ειδικα σε mac OS εντυπωσιαστηκα σε σχεση με Chrome & Safari. Ωρα να γυρναμε πισω στον FF. Την ερχομενη εβδομαδα η τελικη εκδοση.
st2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 παιδιάοταν θες να κατεβασεις κατι και σου πεταει επιλογήανοιγμα ή σωσιμο και διαλέγεις σώσιμο υπάρχει κάποιος τρόπος να σου ανοιγει παραθυρο επιλογής τοποθεσιας ??
Gtr34 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 παιδιά οταν θες να κατεβασεις κατι και σου πεταει επιλογή ανοιγμα ή σωσιμο και διαλέγεις σώσιμο υπάρχει κάποιος τρόπος να σου ανοιγει παραθυρο επιλογής τοποθεσιας ?? Επιλογές > επιλογές > Γενικά . Μπορείς να αλλάξεις τοποθεσία η να επιλέξεις να σε ρωτάει.
Gtr34 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Επιτελους ο συγχρονισμος στον 29 εγινε ανθρωπινος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα