PostHelper Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Και εμενα κολλαει αρκετες φορες και υποψιαζομαι οτι φταιει αυτο το ανεκδιηγητο Adobe Flash Player!!!! :mad: :mad:
Regeekfc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Οποιος δεν θελει flash player βαζει shumway, ο firefox 27 θα το εχει ενσωματωμενο... http://mozilla.github.io/shumway/ 1
Sirios8e Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Οποιος δεν θελει flash player βαζει shumway, ο firefox 27 θα το εχει ενσωματωμενο... http://mozilla.github.io/shumway/ Δηλαδη απεγκαταστουμε τον flash και περναμε το shumway?
Regeekfc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδη απεγκαταστουμε τον flash και περναμε το shumway? Ειναι beta δεν δουλευει παντου ακομα Εγκατεστησε το shumway, απενεργοποιησε το shockwave flash plug-in, μπες πχ youtube.com για να δεις πως δουλευει... Μετα ενεργοποιησε παλι το flash
Sirios8e Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ειναι beta δεν δουλευει παντου ακομα Εγκατεστησε το shumway, απενεργοποιησε το shockwave flash plug-in, μπες πχ youtube.com για να δεις πως δουλευει... Μετα ενεργοποιησε παλι το flash Σωστα, το εκανα αλλα δεν λειτουργουν τα video. Θα περιμενουμε τον 27.
Regeekfc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Σωστα, το εκανα αλλα δεν λειτουργουν τα video. Θα περιμενουμε τον 27. Λειτουργουν, αλλα πρεπει να μην ειναι παλια, κανε μια αναζητηση για τις τελευταιες 24 ωρες ταδε τραγουδι να δεις...
Anubis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Στο youtube μπορει να ενεργοποιησει και τον HTML 5 player
mtifosi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Η κατασταση στις τελευταιες εκδοσεις ειναι πραγματικα απαλευτη. Παρα πολλα crash... Δεν ξερω γιατι ετσι αλλα πρεπει να το διορθωσουν. μεχρι τοτε chrome...
pigeon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 @mtifosi, προφανώς εχεις σοβαρό πρόβλημα στο προφίλ σου. Κάνε ένα reset profile. Επίσης, έλεγξε καλύτερα τα plugins και τα addons που έχεις περάσει. 1
mixalis@ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Alcatel One Touch Fire: Από την COSMOTE σύντομα κοντά μας Έρχεται στην Ελλάδα το Alcatel One Touch Fire! http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20290038&s=0 Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2013 από mixalis@
jim_p Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Here is what will happen when Mozilla launches Australis for Firefox http://www.ghacks.net/2013/11/08/will-happen-mozilla-launches-australis-firefox/
fatsas1990 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα.Χρησιμοποιω τον Firefox για την περιηγηση μου στο ιντερνετ.Εχω ενα προβληματακι ομως.Επειδη το σπιτι μου ειναι δυοροφο και το ρουτερ μου το εχω στο μαγαζι μου το οποιο βρισκεται ακριβως διπλα στο σπιτι μου υπαρχει μια αποσταση.Το σημα ειναι σχετικα καλο απλα καποιες φορες αργει να μου φορτωσει τις σελιδες,δλδ δεν υπαρχει μεγιστη ταχυτητα στο ιντερνετ.Υπαρχει μηπως καποιο plugin ή κατι παρεμφερες τελοσπαντων που να μπορει με καποιο τροπο να αυξησει την ταχυτητα φορτωσης των σελιδων επειδη υπαρχει αυτη η αποσταση απο το pc μου με το ρουτερ? Σημειωση: Χρησιμοποιω ασυρματο στικακι wifi.
mixalis@ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Australis landing soon We're planning to land Australis on Nightly on Monday, November 18th.
st2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Australis landing soon σημερα το πρωι προσγειώθηκε στο nightly!! ωραιο αισθητικα θελει λιγο χρονο να το συνηθίσεις (chromoφερνει λίγο) ολα τα add-on δουλέυουν μια χαρα αλλά δεξι κλικ στην navigation toolbar, customize, βρες το bookmarks button και βαλτο στην navigation bar. προσοχη, υπαρχουν δυο bookmarks buttons, εσυ θες αυτο που ειναι σκετο, χωρις το dropmarker (το μικρο βελακι στα δεξια). δεν έχει αυτό το κουμπί ;;;;; ή εγω δεν το βλέπω ;;;;;;;; μην μας ξενερωσεις firefox δεν αντεχω -------------
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα